Nemora značiti da bi mu bilo bolje 1600 MHz neki procesori se lakše clockaju i sa 1333 MHz....
al da bi ocekivo da mu radi na 1600MHz trebo bi ga OC na 4.0 i jos uz to namjestit rucno u biosu timings...
mislim da se varas... KLIK i usput jedan je tip jos reko: ''I don't see the connection between OC the processor with speeding up the transport speed from CPU to RAM... over the maximum 1066 / 1333 depending on i7 version''
BTW: idu od 1600MHz al ne rade na toj frekvenciji... nego <-1333MHz
Ide RAM kod LGA1366 platforme na 1600MHz, bar bi ja to triba znat koji to imam.
a neznam, ovo sam slozio onda http://easycaptures.com/fs/uploaded/392/thumbs/9606146554_b.jpg
pogledajte jel bi to bilo ok il ne?
a neznam, ovo sam slozio onda http://easycaptures.com/fs/uploaded/392/thumbs/9606146554_b.jpg
pogledajte jel bi to bilo ok il ne?
Haj i ti već prestani ako se već nisi odlučio neznam kad ćeš...
ok, kako bi znaci sada izgledala konfa sa 2x HD 5850 i sa recimo i5 (pa taj bi tjero to bez problema, ne?) kuciste neka bude CoolerMaster HAF 992 a monitor, koji je najjeftiniji od 23-24 ali sa 2ms odazivom (pucacine i to, neka bude i brzi refresh onda :P)
ovo drugo varira po cijeni onda, bitno da bude 12000 ili manje
ovak imas i5 procesor od 2,66 GHz te njega OC-aš do 4 GHz.....dvije HD 5850 grafulje.....4 GB RAM-a, 2 hdd, jedan (sistemski od 150 Gb koji se vrti na 10 tisuća...) i jedan od 1 Tb, kućište nije HAF ali je 690 mislim sasvim prostrano i prozračno kućište....ak ga ne želiš ukloni onaj hdd i stavi to......Monitor je od 23'' full hd sa odzivom od 5 ms.....eto to ti je tak!
ok, kako bi znaci sada izgledala konfa sa 2x HD 5850 i sa recimo i5 (pa taj bi tjero to bez problema, ne?) kuciste neka bude CoolerMaster HAF 992 a monitor, koji je najjeftiniji od 23-24 ali sa 2ms odazivom (pucacine i to, neka bude i brzi refresh onda :P)
ovo drugo varira po cijeni onda, bitno da bude 12000 ili manje
ovak imas i5 procesor od 2,66 GHz te njega OC-aš do 4 GHz.....dvije HD 5850 grafulje.....4 GB RAM-a, 2 hdd, jedan (sistemski od 150 Gb koji se vrti na 10 tisuća...) i jedan od 1 Tb, kućište nije HAF ali je 690 mislim sasvim prostrano i prozračno kućište....ak ga ne želiš ukloni onaj hdd i stavi to......Monitor je od 23'' full hd sa odzivom od 5 ms.....eto to ti je tak!
On planira staviti dvije HD5870 hoćel one stati u cm-690 ,a da neće morati pomjerati hdd...
Jedno je sigurno nikakav wd ni samsung spinpoint f1 nemojte stavljat to je doslovce škart prema samsung spinpoint f3 1TB ili 500GB, podere sve mehaničke diskove, tih je i nema visoku cijenu (580-625kn svi ga preporučaju, a vi stavljate skupi wd 1TB black LOL)
Šta će mu velocioraptor daj mi reci kada je taj wd brz kao i on jedino ima duži pristupanje podacima (15ms naprema nekih 10-12ms kod velocioraptora no to meni neigra posebnu ulogu)?
Jedno je sigurno nikakav wd ni samsung spinpoint f1 nemojte stavljat to je doslovce škart prema samsung spinpoint f3 1TB ili 500GB, podere sve mehaničke diskove, tih je i nema visoku cijenu (580-625kn svi ga preporučaju, a vi stavljate skupi wd 1TB black LOL)
Šta će mu velocioraptor daj mi reci kada je taj wd brz kao i on jedino ima duži pristupanje podacima (15ms naprema nekih 10-12ms kod velocioraptora no to meni neigra posebnu ulogu)?
pa ti imas WD
pa ti imas WD
Da ti imaš wd a njemu bi bilo bolje da uzme sebi spinpoint f3 1tb kad ga svi preporučuju...
jos jedna stvar samo, koju memoriju bi trebalo uzet ako ide i7 proc, od kolko mhz mislim?
pa, ipak mislim da cu uzet ovo, ali kuciste ce bit ili HAF 932 ili 922, ovisi kako se na kraju odlucim
http://easycaptures.com/fs/uploaded/392/thumbs/9606146554_b.jpg
pa, ipak mislim da cu uzet ovo, ali kuciste ce bit ili HAF 932 ili 922, ovisi kako se na kraju odlucim
http://easycaptures.com/fs/uploaded/392/thumbs/9606146554_b.jpg
Stavljaš 2x2GB RAM-a misto 3x2 i još si stavija najjadniju moguću matičnu za LGA1366 od Gigabytea, a HD stavi Caviar black, green moš za drugi.
sad sam nesto prepravio i vidio da nema vise HD5850 (aaa, sta cu sada...)
ima mozda negdje drugdje tu (u hr naravno) a da je takve neke cijeni ili slicne?
sad sam nesto prepravio i vidio da nema vise HD5850 (aaa, sta cu sada...)
ima mozda negdje drugdje tu (u hr naravno) a da je takve neke cijeni ili slicne?
haha to ti kad cekas trebo si odmah 1 konfu koju su ti stavili i sacekad 2-3 komentara ak su pozitivni onda je uzet makat to prije bio i5 a ne i7... jbg pogledaj u protisu ili diskont24 dal imaju... oni znaju bit jeftini...