Pozdrav
.
Pravim sebi neku low budget konfiguraciju,cisto za neku kucnu upotrebu bez igranja igrica,pa ako mi neko moze reci ima li iskustva sa ovim kucistem
"COOLER MASTER Elite 334 420W ",da li se isplati uzeti.
Zahvaljujem
Pozdrav
.
Pravim sebi neku low budget konfiguraciju,cisto za neku kucnu upotrebu bez igranja igrica,pa ako mi neko moze reci ima li iskustva sa ovim kucistem
"COOLER MASTER Elite 334 420W ",da li se isplati uzeti.
Zahvaljujem
ja ti imam 332, što je zapravo slično. Samo je prednja maska druga. Kučište ti je stabilno i prostrano. Napajanje je tak tak. Nije za neku jaku konfu ali za nekog dual core-a + 2gb rama i neka grafa bez dodatnog napajanja je ok. Ako ti to zadovoljava go for it...
Sto ne uzmes neko ovako kuciste jeftinije Silverstone. Malo promenis od klasicnog dizajna.
Ako vec nije za igrice. Nece trebati kuleri.
Silverstone SUGO SG02B-F
microATX ploca, za surf, filmove.
400W fanless napajanje.
To mi je super imati za HTPC a moze i za surf na velikom ekranu preko bezicne tastature i misa (Logitech naravno)
Ovaj Silverstone
Seasonic X-400 fanless
eVGA Z68 microATX
IB i3 + A50
52" ekran
Blue-Ray
Force GT 60GB + 3TB WD Blue
graficka nece ni trebati
ja ti imam 332, što je zapravo slično. Samo je prednja maska druga. Kučište ti je stabilno i prostrano. Napajanje je tak tak. Nije za neku jaku konfu ali za nekog dual core-a + 2gb rama i neka grafa bez dodatnog napajanja je ok. Ako ti to zadovoljava go for it...
hvala ti,procesor je svakako dual core,vise mi od toga i ne treba,a i sam izgled kucista mi se nekako svidja
Sto ne uzmes neko ovako kuciste jeftinije Silverstone. Malo promenis od klasicnog dizajna.
Ako vec nije za igrice. Nece trebati kuleri.
Silverstone SUGO SG02B-F
microATX ploca, za surf, filmove.
400W fanless napajanje.
To mi je super imati za HTPC a moze i za surf na velikom ekranu preko bezicne tastature i misa (Logitech naravno)
Ovaj Silverstone
Seasonic X-400 fanless
eVGA Z68 microATX
IB i3 + A50
52" ekran
Blue-Ray
Force GT 60GB + 3TB WD Blue
graficka nece ni trebati
definitivno zanimljivo,ali ovo u prodavnicama u koje ja zalazim jos nisam vidio