Ovako imam Matičnu:p4p800-vm i zanima me dali ja mogu dati još jedan procesor na nju?,U zaboravio Procesor mi je intel core 2.40
Help!
Ovako imam Matičnu:p4p800-vm i zanima me dali ja mogu dati još jedan procesor na nju?,U zaboravio Procesor mi je intel core 2.40
Help!
Help!
Reci mi da se šališ.Gdje ti misliš gurnit drugi procesor?
Probaj otvoriti kučište, staviti novi procesor bez spajanje igdje. Zatvori kučište i vidi jel radi. :P
Što je ovo?!modovi, lock na ovo.
Help!
Reci mi da se šališ.Gdje ti misliš gurnit drugi procesor?
Pa ja vas to pitam dali mogu?
:P
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
A di bi ti upikao taj proc na toj ploči (http://www.morepc.ru/i/motherboard/p4p800-vm_l.jpg)?
Dual core Pentiumi (sckt 478) ne postoje. Najjači model za tu MBO je P4 EE @ 3.73 ghz (takozvana "grijalica").
Ma je li vidite koliko dečko ima godina? :)
ma bez problema, samo ga moraš zamotat alu folijom i onda će ti radit i bežično samo ga staviš na kučište :D
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Nemoj slušat njega, on laže.
Kakve to veze ima???? Ja imam 13 god. Ne mora biti glup ako ima toliko godina, ali ocigledno je glup...
Kakve to veze ima???? Ja imam 13 god. Ne mora biti glup ako ima toliko godina, ali ocigledno je glup...
Da nesto ne znas ne moras biti glup. Samo neinformiran ili neobrazovan ili jednostavno u zivotu ne naletjeti na takav podatak.
S druge strane, da bi nekoga zbog neznanja nazivao glupim moras biti glup.
Da je netko s 20 pa naviše godina postavio ovakvo pitanje,možda bi se zamislio. Ovako se ipak tješim da je neinformiranost i loše znanje u pitanju....
Zar ne vidis da nas zeza?
Da li postoje modovi na ovom Forumu? Meni su jednom utrpali žuti zbog bumpanja teme a ovakve stvari prolaze nekažnjeno....čudno!
Sada će F1 IVO uletjeti u temu počet se derati na nas lockati temu i podjeliti žute da hranimo trolla,a vlasnik teme dobije crni.Tako to ide,to smo svi osjetili.
ajde netko 
Da li postoje modovi na ovom Forumu? Meni su jednom utrpali žuti zbog bumpanja teme a ovakve stvari prolaze nekažnjeno....čudno!
Nema se tu sta kazniti. Pitanje je malo neobicno i ja sam se nasmijao, ali dobio je odgovor i to je to. Jedino bi nas mogli pokaznjavati zbog ovog teskog offtopica sto sad radimo. valjda su modovi jos u blagdanskom raspolozenju.
Help!
Kako si uguro taj proc na tu plocu (mislim krivi socket) tako i stavi jos jedan..Ljudi vidite da prica gluposti..
Uzmi komad alu folije i ubodi u taj komad cpu dodatni i zakači ga bilo gdje na mbo i raditi će.100% probana opcija.
Talk-Show :D
Nekužim koje to veze ima, ja imam 13 godina pa mislim znam više od polovice na forumu.
Ma da,ti si guru...:)
Nekužim koje to veze ima, ja imam 13 godina pa znam više od polovice na forumu.
Ispravio bih te. Misliš da znaš.
Nekužim koje to veze ima, ja imam 13 godina pa znam više od polovice na forumu.
Ispravio bih te. Misliš da znaš.
ok
Kad je polovica neaktivna ili protjerana..lol
Zvjezdice nemaju veze s znanjem..
Help!
Kako si uguro Intelov proc na AMD plocu tako i stavi jos jedan..Ljudi vidite da prica gluposti..
sprdas a ni ti sam ne znas FAIL!!!
To i je maticna za intelov proc
Evo podrzanih procesora za tu plocu INTELOVIH naravno
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P4P800-VM.html
na zalost ploca je jako stara znaci ne mozes staviti ni jedan dvojezgreni ili vise jezgreni proc na nju.
Ne isplati se nadogradjivati
daj vidis da te zaje*avaju naravno da mozes stavit !
Moras na kontakt limice ili nogice zavisi do processora zalemit zicu i tako s svakog limica ili nogice na drugi processor i sve tako redom..
nakon toga zalemis na svaki limic ili nozicu zicu i to zalijepis s ljepilom za lijepit sajbu od auta i radit ce imat ces dva processora namonitras
propelere od aviona i dva alkumulatora od kamiona i to je to