Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.496.719
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
C3c1l kaže...
arnes_king kaže...

Nemoj pisati da su gluposti kada nije tako. Kako vidim po netu svi imaju drugacija iskustva, ja sam svoj od prvog dana nosio u djepu posebnom gdje je samo mobitel i pazio ga ko oci u glavi i primjetio sam one mikro parnice za koje sam se bas cudio kako su se pojavile tako da od tad koristim foliju, koja je skoro neprimjetna.

Definitivno si kupio krivi telefon.

Pređi na CAT i slicno ako te vec muce mikro ogrebotine.

sumnjam da onoga koji koristi CAT muce mikroogrebotine...

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Kupio sam danas s7edge preko operatera, telefon je full u svakom smislu, cim sam ga upalio stigao mi je 7.0 ali postoji jedan problem ili nije problem pa mi to recite always on displej gde stoji sat uvek ukljucen sa odgovarajucom pozadinom nekada je normalne svetline i sa pozadiom a nekada se vidi samo sat bez pozadine i to jedva vidi, jel to tako normano?

0 0 hvala 0
14 godina

Moja iskustva sa folijama i kaljenim staklima su nikakva. Stavim to kaljeno staklo, pa tipkam poruku, falim slovo, kao da digitizer nije kalibriran, krenem stisnit backspace i umjesto da izbrise, utipka mi jos jedno 3-4 puta slovo M. Pa dok izbrisem sve te gluposti poludim. Dođe mi da mobitel zakucam u zid.  Kao nije dobro staklo? Stavim drugo, bolje, "njemacka kvaliteta", skuplje... bockanje po ekranu radi super, ali sad rad sa dva prsta - užaš, zumirat sliku, nemoguće. Ili kaljeno staklo koje ne ide od ruba do ruba, vec ima milimetar lufta sa svake strane... ne hvala.

Koliko god sam se puta susreo sa tim staklima, niti jedno nije savrseno.. uvijek moram pristat na neki nedosatak ako zelim koristit kaljeno staklo.. a ni folija nije nista bolja (one mjehurice isto nabijem na neku stvar ).

Ne koristim nikakve folije, maske, kaljena stakla, i nakon cca godinu dana koristenja, nevidim nikakve crtice na ekranu niti na home tipki, malo nesto po kucistu, zanemarivo...

da moram cuvati mobitel za prodaju, prije bi uzeo flip case koji mi stiti cijeli mobitel, nego foliju ili staklo

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
16 godina
Dima1802 kaže...

Pozdrav svima. Kupio sam danas s7edge preko operatera, telefon je full u svakom smislu, cim sam ga upalio stigao mi je 7.0 ali postoji jedan problem ili nije problem pa mi to recite always on displej gde stoji sat uvek ukljucen sa odgovarajucom pozadinom nekada je normalne svetline i sa pozadiom a nekada se vidi samo sat bez pozadine i to jedva vidi, jel to tako normano?

prilagođava se lokalnom osvjetljenju

PSN - darklydexter
11 godina
odjavljen
Ja nikad nisam vidio niti čuo da neko ima problema sa kaljenim staklima, bilo onima po 1-2$ pa sve do 10$, sve radi bez problema, jedino se Samsung korisnici žale...pa se treba malo zapitat...
18 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Ja nikad nisam vidio niti čuo da neko ima problema sa kaljenim staklima, bilo onima po 1-2$ pa sve do 10$, sve radi bez problema, jedino se Samsung korisnici žale...pa se treba malo zapitat...

Ma pusti, imao sam mnogo Samsungovih smartphonea i nikad problema s kaljenim staklom niti folijama.

17 godina
kbenzema kaže...

Žale se zato jer je s7 na rubovima blago zaobljen pa staklo ne sjeda kako bi trebalo, a kod Edga je još gora situacija jer je više zaobljen.

14 godina

zato se kupi 2.5 d staklo, koje je malo zaobljeno na rubovima..

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Crljo kaže...
kbenzema kaže...

Žale se zato jer je s7 na rubovima blago zaobljen pa staklo ne sjeda kako bi trebalo, a kod Edga je još gora situacija jer je više zaobljen.

To je stvar onih koji prave staklo. Kod mene je onaj koji ne pokriva rubove. Ne izgleda lijepo, ali ispunjava svrhu. Ali problema s touchom i staklima nemam.

13 godina
protjeran
overdice kaže...

Moja iskustva sa folijama i kaljenim staklima su nikakva. Stavim to kaljeno staklo, pa tipkam poruku, falim slovo, kao da digitizer nije kalibriran, krenem stisnit backspace i umjesto da izbrise, utipka mi jos jedno 3-4 puta slovo M. Pa dok izbrisem sve te gluposti poludim. Dođe mi da mobitel zakucam u zid.  Kao nije dobro staklo? Stavim drugo, bolje, "njemacka kvaliteta", skuplje... bockanje po ekranu radi super, ali sad rad sa dva prsta - užaš, zumirat sliku, nemoguće. Ili kaljeno staklo koje ne ide od ruba do ruba, vec ima milimetar lufta sa svake strane... ne hvala.

Koliko god sam se puta susreo sa tim staklima, niti jedno nije savrseno.. uvijek moram pristat na neki nedosatak ako zelim koristit kaljeno staklo.. a ni folija nije nista bolja (one mjehurice isto nabijem na neku stvar ).

Ne koristim nikakve folije, maske, kaljena stakla, i nakon cca godinu dana koristenja, nevidim nikakve crtice na ekranu niti na home tipki, malo nesto po kucistu, zanemarivo...

da moram cuvati mobitel za prodaju, prije bi uzeo flip case koji mi stiti cijeli mobitel, nego foliju ili staklo

Ja nabavio bio flip case onaj clear view cover, i tek tad su mi se i pocele pojavljivati ogrebotine. Poslije toga guglao kad vidim jos na s6 da je bilo mnogo tih slucajeva jer valjda udje prasina/prljavstina izmedju displaya i tog preklopa pa onda napravi belaj.

Zbog toga takve case-ove nikome ne bih preporucio.

10 godina

Ima li tko za prodati S7 bijeli (mozda crni)   nov ili jako malo koristen bez ozljeda   i ogrebotina ili preporuka nekoga tko prodaje sa garancijom  legitimnom  u zagrebu i okolici

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sseennoonn kaže...

Ima li tko za prodati S7 bijeli (mozda crni)   nov ili jako malo koristen bez ozljeda   i ogrebotina ili preporuka nekoga tko prodaje sa garancijom  legitimnom  u zagrebu i okolici

Jesi pogledao njuškalo ? Uvijek se netko nađe da je dosta blizu da osobno možeš ici pogledati 

10 godina

Jesam naravno.Ali eto ujedno sam i tu napisao nikad se ne zna.A ljudi svasta nude..mob ko nov onda mi posalje sliku a na slici zguljena strana malo..nije jako al nije ni novo novo.Drugo imam na njuskalu 100% povjerenja  u jednog covjeka od kojeg kupujem mobove vec 8god  al jbg nema S7

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uzeo sam danas ovaj telefon preko Telenora koji je da ne pricam fantastican po svim kriterijumima ali moje ostro oko je primetilo nesto balans bele boje, konkretno na bilo kojoj beloj pozadini leva strana ekrana ima blistavo belu boju a desna skoro polovina dokle se povlaci edge panel ima za nijansu tamiju belu boju, da li je neko obratio paznju na to i da li je svima tako ili nesto sa mojim telefonom nije u redu?

0 0 hvala 0
18 godina

super ali zasto nisi pricekao s8 kad je blizu ? koliko eura si ga platio ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 20:45 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina

Ajde uđi u kameru  i gledaj sa smanjenim i povecanim brightnessom ako primjetis razliku u nijansi kao da je sio ekrana drukcije svjetline moguce da je display neispravan(imao sam slucaj na mom Noteu 4 ) gdje je donji dio ekrana kad pojacam brightness bio drukciji od ostatka

9 godina
neaktivan
Mnogo sam ga platio, skuplje nego u prodaji za kes ali posto je na rate to je sto je, zato mi je u krivo toliko para za uredjaj koji ima mozda neku gresku, zvao sam korisnicki servis i rekli su mi da mora na servis a nov telefon kupljen danas ne bih bas da mi ga otvaraju odmah zato sam se vama obratio. Probao sam to sa kamerom i isto je, znate kako imate sigurno svi sada vec 7.0 u brojcanik udjite recimo za pozivanje i brojevi 3, 6, 9, # su tamnije boje nego ostatak ekrana, tacno deo kada se povuce egde panel i izadje taj ceo edge panel bas toliko koliki je on kada se iskljuci je tamniji ekran, probao sam to sa kamerom i jednostavno nema da da kazemo vidljiva linija neka da je los ekran fabricki, jel i vama tako ili je ipak nesto do ekrana, nije sad nesto speltakularno tamnije ali ipak, a ne bih da ga nosim u servis da ga otvaraju star je 10 sati.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Malo sam bezveze objasnio, ne umem lepo da se izrazim a pritom sam se i iznervirao pa se nadam da ste me razumeli :-)

1 0 hvala 0
15 godina

Mobitel ima faličan displej di nije ravnomjerno osvjetljenje prisutno po cijelom ekranu, pravac servis i zahtjevaj novi ekran jer to definitivno nije normalno ;)

Kod mog S7e je sve ravnomjerno osvjetljeno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 21:40 (mkexx).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A ja se jos cudim zasto mi je bolji ekran bio na s5 koji sam juce dao sestri, nego na s7, sada sam uzeo s5 da uporedim pustio isti klip u hd rezoluciji ma maksimalnom osvetljenju na oba i razlika je ocigledna u korist s5 u bojama prosto, ostrini sto mi je neverovatno jer s7 hvale da ima najbolji ekran. Nema sanse da posaljem na servis u telenoru telefon koji je star 10sati da ga otvaraju a novi nece da mi ga zamene, zasto ne znam, sve ostalo sem ekrana kamera fantastina brzina je skroz bolji od s5. Nista mi ne preostaje nego da se ubijem :-( Necu salim se, zadrzacu ga pa sta je tu je, a ostalima savet kada kupuju ovako skup telefon da obrate paznju bukvalno na sve prilikom kupovine

0 0 hvala 0
15 godina

Ne kužim, zašto ga nebi poslao na servis ako je neispravan.

BTW, evo gledam kod sebe TSP Dot mode i TSP Grid mode u servisnom meniju, nema razlike u osvjetljenju.

11 godina
neaktivan

Da l je ipak koliko toliko igurno nositi ga bez stakla i bez maske

0 0 hvala 0
14 godina
Nosi ga u servis. Ja se ne bih pomirio s time da je ekran tvornicki neispravan a star par sati i da ga takvog koristim. Zamijenit ce ti ga i bok.
14 godina

koja glupost, za telefon koji je star jedan dan, i nije ispravan, trebali bi dati drugi. Nikakav servis. Ja bi osobno trazio drugi, ako ne daju, vrati uredaj koji je neispravan, novce nazad, i kupi drugi. Ja bi bio bijesan da uzmem novi s7, iduci dan da ide na servis i ja ga nemam onda nekih 2-3 tjedna

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 10:13 (overdice).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja se potpuno slazem sa overdice. Kod nas u HR mislim da je 3 ili 5 dana rok da se vrati bez servisa. Ugl odmah danas na prodajno mjesto, pokazi zasto ga vracas i trazi da ti daju novi i pred tobom otpakiraju. Ali prije svega toga, prvo se na internetu informiraj o pravu potrosaca tj koliki je rok za vratiti uređaj. Samo ne popustaj ako si upravu. Sretno kolega... I javi jesi li uspio rjesiti problem...
15 godina

http://potrosac.mingo.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

3.Prilikom kupnje proizvoda rečeno vam je da imate pravo na zamjenu u slučaju neispravnosti u roku 7 dana. Nakon isteka tog roka proizvod se mora uputiti u servis na popravak.

Ovo je pogrešno. Zakonski rok je 2 godine. Ukoliko se nedostatak pojavio tijekom prvih 6 mjeseci nakon kupnje, pretpostavka je da je za nedostatak odgovoran trgovac odnosno prodavatelj, osim ako on ne dokaže suprotno. U tom slučaju, pravo je potrošača birati želi li popravak, zamjenu, povrat novca ili sniženje cijene. Obveza potrošača je da nedostatak prijavi najkasnije 2 mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak. 

10 godina
Tesko da ce uspjet to navuc

U roku 7 dana od kupnje možeš doći vratiti ali oni ga moraju na servis poslat
i ti ako servis potvrdi gresku mozes skroz novi uredaj trazit i moras ga trazit..

Ovo nakon 2 mjeseca 6 mjeseci objesi macku o rep, servis to popravlja

0 0 hvala 0
11 godina
Lord_Marko kaže...

Došo skin s dbranda. Sviđa mi se al sam ga malo na hero postavil  pa mi se na rubovima nije zaljepil dokraja na jednoj strani...

kakav je to uopce materijal? na dodir mislim, trebao bi sluziti i tome da se mob ne klize, koliko tu pomaze?

posto ne podnosim maske i sl. gluposti, uzeo bi tako nesto samo za straznju stranu radi klizavosti

15 godina

A gdje ti je definirano tih 7 dana?

Meni je isto ovo novina, to je izgleda dodano u ovim zadnjim izmjenama zakona o zaštiti potrošača, ja sam do sada mislio da je dobra volja trgovca da ti zamijeni novi proizvod ako je kupljen u trgovini i ako nije kupljen na daljinu.

Samo koliko vidim postoji razlika između neispravnosti i nedostataka, pa bi trebalo i na to obratiti pažnju.

9 godina
neaktivan
Evo mene, bio sam danas u telenoru da reklamiram i dali su mi odmah novi telefon sa ispravnim ekranom i sa svim ostalim testirao sam ga evo par sati sve moguce sto postoji koliko sam naplasen :-) I predhodni je bio raspakovan ispred mene a ipak neka greska u ekranu. Malo sam razocaran iskreno u Samsung na njihovom trenutno najskupljem uredjaju da se ovakve stvari desavaju, mozda je bila bolja opcija da sam uzeo iphone 7 plus, telefon koji se generalno ne kvari ali sta je tu je sada, nadam se da ce me dobro sluziti s7edge bez kvarova, ali eto savet svima koji zele da ga kupe kada kupuju da dobro obrate paznji isprobaju sve moguce sto postoji pa da ga onda kupe. Konkretno na mom primeru na prvi pogled nije bilo mrtvih piksela linija ili sta vec nego mrlja tamnije boje na veloj pozadini sto je vrlo tesko uocljivo kad se kupuje pa obratite paznji dobro na sve ako se odlucite za ovaj model. Ja da mogu sada da vratim vreme dva dana ranije bez raamisljanja bih uzeo iphone 7 plus, no za sada sam svakako prezadovoljan ovom masinom od telefona.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice