Iskreno, nisam imao volje sve podatke prebacivati.
Napunio bateriju i ostavio nek se nadogradi.
Prvo što sam primjetio je da je mob brži i uz uključeni mod štednje gdje ograničava performanse procesora, što sam inacr koristio i na marshmallowu.
Jedino mi nije jasno, na prethodnom androidu sam mogao odabrati aplikacije za koje cu ukljuciti neprestanu stednju baterije, a ovdje ima da idu na automatsku stednju ako se ne koriste 3 dana, dok neke aplikacije mogu staviti da uopce ne idu na nikakvu stednju, to sam ostavio fejs, viber itd...gdje zelim da mi rade pozadinski podavi, zar nema opcije da stavim da mi nepotrebne aplikacije idu na neprestanu stednju baterije??
Izgled androida mi je malo cudan, ovdje se bas vidi promjena, ikone su drugacije, a moguce ih je i skidati.
Tipkovnica mi se cini malo redizajnirana.
Statusna traka je drugacija, opcenito svd vise vuce ka cistom androidu.
Dosla je opcija podjeljenog zaslona, pa mogu koristiti youtube recimo i biti na netu, toga prije nije bilo ako se ne varam, a to mi je bas falilo.
Opcija za azuriranja je dobila poseban izbornik.
To je i nekakav opcika nacina rada, pa se moze odabrati po ukusu, dali se zele bolje performanse za gamere, bolja kvaliteta slike ili zvuka za one koji koriste multimediju, ili najvisa razina za one koji zele vrhunsko iskustvo.
To je i nacin optimizirano, ali se opcika rezolucije ekrana ne moze mjenjati ako je ukljucena stednja baterije.
Svjetiljka sada ima jacinu osvjetljenja, pise da u dodiru sa kozom moze izazvati opekline nizeg stupnja
Eto toliko od mene, kakva je baterija to cu naknadno kasnije napisati ksd ju istestiram kako spada.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx