Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.498.019
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Svi se kvare ali ni jedan se generalno ne kvari.... Osim note 7 :)
18 godina
digitall kaže...

kakav je to uopce materijal? na dodir mislim, trebao bi sluziti i tome da se mob ne klize, koliko tu pomaze?

posto ne podnosim maske i sl. gluposti, uzeo bi tako nesto samo za straznju stranu radi klizavosti

mob mi više ne skliže. materijal ti je na dodir ko da imam plasticni poklopac od iza. definitivno se isplati...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
11 godina
Lord_Marko kaže...
digitall kaže...

kakav je to uopce materijal? na dodir mislim, trebao bi sluziti i tome da se mob ne klize, koliko tu pomaze?

posto ne podnosim maske i sl. gluposti, uzeo bi tako nesto samo za straznju stranu radi klizavosti

mob mi više ne skliže. materijal ti je na dodir ko da imam plasticni poklopac od iza. definitivno se isplati...

super

koliko te izaslo na kraju sa postarinom?

i jesi rubove okolo preljepio?

i kako se to cudo ponasa kada smocis mob u vodu?

11 godina
neaktivan

Kako na s7e nastimati da sve sto skidam sprema na sd a ne na telefon?

0 0 hvala 0
18 godina
digitall kaže...

super

koliko te izaslo na kraju sa postarinom?

i jesi rubove okolo preljepio?

i kako se to cudo ponasa kada smocis mob u vodu?

cca 9 dolara.  jesam. rubovi se super drže. jedino kaj sam ga malo ne hero postavil jer naravno nisam pratil upute. u vodu nisam još probal 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
9 godina
neaktivan
Bok svima! Nova sam na ovom foruma, trazim pomoc oko jedne strasno iritantne stvari, na netu nisam pronasla previse savjeta za ovaj problem. Dakle, ponosna sam vlasnica sedmice nekakvih 4 mjeseca. Vrlo brzo nakon kupnje sam primjetila da telefon gubi zvuk (radi par sekundi pa stane) prilikom dolazih poziva, slusanja glazbe, gledanja videa-znaci svega sa zvukom 😁 i ne mogu naci nacin kako da to rijesim. Par dana je dobro, pa onda opet. Zbog toga ga nisam ni slala na servis jer mi se ne ceka dugo (nisam u Zg) da bi ga vratili i rekli da nisu uocili problem. Kada utipkam kod s kojim provjeravam ispravnost telefkna cini se da je sve ok... ledice rade, zvucnik svira cijelu onu njihovu retard pjesmi bez problema... Radila sam hard reset, nakon Nougata, cistila sam cache, malo cackala po razvojnim... ne nalazim nacin da popravim ovo. Strasno je iritantno, utjece mi na svakodnevicu, vec sam oar puta kasnila na posao jer mi alarm ne zvoni... ako jmate bilo kakve ideje, prijedloge, bilo sto, molim vas podijelite ih sa mnom, napravit cu bilo sto 😓

0 0 hvala 0
11 godina
Beze kaže...
Bok svima! Nova sam na ovom foruma, trazim pomoc oko jedne strasno iritantne stvari, na netu nisam pronasla previse savjeta za ovaj problem. Dakle, ponosna sam vlasnica sedmice nekakvih 4 mjeseca. Vrlo brzo nakon kupnje sam primjetila da telefon gubi zvuk (radi par sekundi pa stane) prilikom dolazih poziva, slusanja glazbe, gledanja videa-znaci svega sa zvukom 😁 i ne mogu naci nacin kako da to rijesim. Par dana je dobro, pa onda opet. Zbog toga ga nisam ni slala na servis jer mi se ne ceka dugo (nisam u Zg) da bi ga vratili i rekli da nisu uocili problem. Kada utipkam kod s kojim provjeravam ispravnost telefkna cini se da je sve ok... ledice rade, zvucnik svira cijelu onu njihovu retard pjesmi bez problema... Radila sam hard reset, nakon Nougata, cistila sam cache, malo cackala po razvojnim... ne nalazim nacin da popravim ovo. Strasno je iritantno, utjece mi na svakodnevicu, vec sam oar puta kasnila na posao jer mi alarm ne zvoni... ako jmate bilo kakve ideje, prijedloge, bilo sto, molim vas podijelite ih sa mnom, napravit cu bilo sto 😓

Oba zvučnika (prednji/stražnji) i izlaz za sluške, se dešava isti vrag?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 13:56 (Karlek_19).
9 godina
neaktivan
Sa sluskama nemam problema. Znalo mi se dogadjati sa ih prispojim ali glazba i dalje svira na vanjskom... ali to je prestalo, nemam vise problema.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kad sam na sluskama, aplikacije mi zvone i na vanjskom zvucniku i u uhu 😂 neznam jel to normalno, ali na svim drugim telefonima je zvuk isao samo na sluske kad su ukopcane.

0 0 hvala 0
11 godina
Beze kaže...
Kad sam na sluskama, aplikacije mi zvone i na vanjskom zvucniku i u uhu 😂 neznam jel to normalno, ali na svim drugim telefonima je zvuk isao samo na sluske kad su ukopcane.

Trebalo bi samo na sluške ići kad zvoni..

AKo factory reset i promjena softwera nije pomogla, vjerojatno zvučni čip ima nekih problema, mislim da ti ne gine slanje u servis.

9 godina
neaktivan
Aaaa bas sam to htjela izbjeci... svakako su to sve stvari koje naprave na servisu prije nego taknu unutrasnjost... na youtubeu ima dosta ljudi koji opisuju da isti problem.
Svakako puno hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav,

dobio sam nougat update, instalirao ga i sve, nije mi se svidjao prelazak sa 6 na 7 pa sam isao factory reset iz recovery da starta svjeze.

No sad imam veliki problem, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce mi se sve slike i dokumenti izbrisati sa factory resetom, jer na oneplus one sam to cesto radio i uvjek bi ostalo.

malo noobasto al eto, nije moj mobitel vec od ukucana koj sad šizi.

Dakle, jel moguce recovery slika i videa sa interne memorije . Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

Isprike na ovakvom upadanju na temu, ne znam je li bilo rasprave o ovome, ali me zanima kako da ubacim sim karticu u Samsung S7, ili baš mora biti nano kartica? Na ovoj kartici imam sve potrebne kontakte,  pa ne bih uzimao novu.

Hvala na odgovoru :)

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Mora biti nano. Mozda mozes isjeci tu koju imas. Ili nadji mob u koji ide ta iskopiras kontakte u mob pa backup i prebacis na novi
11 godina
Djozaa kaže...

pozdrav,

dobio sam nougat update, instalirao ga i sve, nije mi se svidjao prelazak sa 6 na 7 pa sam isao factory reset iz recovery da starta svjeze.

No sad imam veliki problem, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce mi se sve slike i dokumenti izbrisati sa factory resetom, jer na oneplus one sam to cesto radio i uvjek bi ostalo.

malo noobasto al eto, nije moj mobitel vec od ukucana koj sad šizi.

Dakle, jel moguce recovery slika i videa sa interne memorije . Hvala

probaj par razlicitih programa za vracanje izbrisanih podataka, ali sto ga vise koristis manje su sanse da spasis

Generic10 kaže...

Pozdrav,

Isprike na ovakvom upadanju na temu, ne znam je li bilo rasprave o ovome, ali me zanima kako da ubacim sim karticu u Samsung S7, ili baš mora biti nano kartica? Na ovoj kartici imam sve potrebne kontakte,  pa ne bih uzimao novu.

Hvala na odgovoru :)

mozes se probat igrati sa skarama jer mora ici nano, staru sigurno neces uspjeti nagurati, ali ti preporucujem da odes u poslovnicu svog operatera i dobijes besplatno novu i prebace ti odmah podatke, uvijek je bolje imati noviju karticu u novijem uredaju, manje trosi bateriju i sl., tako su mi u tcom rekli, kao radi signala, nesto tako

12 godina
neaktivan

prije nekih desetak dana mi je dosao taj nugat update, pa bih ga sad stavio i imam nekoliko glupih pitanja:

ovdje dosta ljudi preporuca napraviti factory reset nakon updatea. ako to napravim preko postavki, da li to znaci da ce mi se pobrisati svi podaci, tj sve slike, glazba, i sve aplikacije, kao i cache i svi ostali spremljeni podaci?

pretpostavljam da hoce pa dolazim do drugog pitanja:

kako napravite backup - preko google, samsunga, neke trece aplikacije i sto se sve spremi u backupu? da li ce mi recimo ostati progress u ovim igricama koje nisu server side?

i zadnje pitanje:

da li je uopce toliko potrebno raditi factory reset? sto uopce moze poci po zlu ako ga ne napravim?

0 0 hvala 0
17 godina

Bog,

Ja sam napravio backup sa smart switch programom od samsunga i zatim sam instalirao nougat,nije bilo potrebe za radit factory reset..radi sve odlično.

18 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 19:03 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

a otkud znas koliki ce biti? jesu negdje dimenzije procurile?

bit ce vjerojatno isti ili manji od predhodnika, kao i g6 koji ima puno veci ekran od g5, a manji od g5.. to i je poanta

https://www.links.hr/hr/article/kupi-samsung-s7-galaxy-i-dobivas-poklon-od-700-kn

ako sam dobro skuzio ovo vrijedi za sve kupljene bilo gdje u hr u tom razdoblju?
i preko operatera?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 19:26 (digitall).
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

eto kao sto sam i rekao, bit ce manji a veci ekran od prethodnika

a s8+ za 1.5 mm vislji od s7edge a puno veci ekran, dakle razliku neces ni skuzit

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

znaci sjebala me fotka 

onda super 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li je kamera ista potpuno na s7 i s7edge?

0 0 hvala 0
18 godina

da potpuno ista...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

S8 i S8+ imati će senzor za otisak prsta sa stražnje strane a ne ispod ekrana. Link

Po meni je to nepraktično. Navikao sam provjeravati šta ima na mobitelu bez da ga dižem sa stola.

OK, uparen mi je sad s7e sa gearom S3 pa je cijelo vrijeme otključan, ali svejedno...

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Menije recimo daleko prakticnije nego naprijed. Na stolu mozda ne ali u ruci daleko prakticnije....

11 godina

ja otisak svakako ne koristim pa mi svejedno, ne koristim nikakve pinove, zakljucavanja i sl. jer ga oko 400 puta dnevno ukljucim..

a tko koristi i kome je uvijek na stolu naravno da je prakticnije da je senzor naprijed, a opcenito je po meni jednostavnije kad je iza, stavis ruku u dep i dok ga izvlacis prst ti je vec na senzoru i vec se otkljucao dok ga pogledas..

kao i dok ga drzis u ruci, prst ti je uvijek negdje tamo.. od naprijed je dosta nezgodno ako ga drzis, moze ispasti.. al to je najvise stvar navike

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prenapucat ce s8 nepotrebnim senzorima umjesto da su nekako ostavili samo taj otisak prsta na prednjicu koji je najprakticniji i najbrzi za otkljucavanje..i samo ce dobit na cijeni zbog tih senzora nepotrebnih

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ipak ce bit novog interfacea i novih ikonica..bit ce skoro okrugle

0 0 hvala 0
14 godina
maniti kaže...
Ja sam napravio backup sa smart switch programom od samsunga i zatim sam instalirao nougat,nije bilo potrebe za radit factory reset..radi sve odlično.

Doslovno kako je čovjek napisao, napravio tako, sve radi nikakav problem nisam vidio ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice