- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakav je to uopce materijal? na dodir mislim, trebao bi sluziti i tome da se mob ne klize, koliko tu pomaze?
posto ne podnosim maske i sl. gluposti, uzeo bi tako nesto samo za straznju stranu radi klizavosti
mob mi više ne skliže. materijal ti je na dodir ko da imam plasticni poklopac od iza. definitivno se isplati...
kakav je to uopce materijal? na dodir mislim, trebao bi sluziti i tome da se mob ne klize, koliko tu pomaze?
posto ne podnosim maske i sl. gluposti, uzeo bi tako nesto samo za straznju stranu radi klizavosti
mob mi više ne skliže. materijal ti je na dodir ko da imam plasticni poklopac od iza. definitivno se isplati...
super
koliko te izaslo na kraju sa postarinom?
i jesi rubove okolo preljepio?
i kako se to cudo ponasa kada smocis mob u vodu?
Kako na s7e nastimati da sve sto skidam sprema na sd a ne na telefon?
super
koliko te izaslo na kraju sa postarinom?
i jesi rubove okolo preljepio?
i kako se to cudo ponasa kada smocis mob u vodu?
cca 9 dolara. jesam. rubovi se super drže. jedino kaj sam ga malo ne hero postavil jer naravno nisam pratil upute. u vodu nisam još probal 
Oba zvučnika (prednji/stražnji) i izlaz za sluške, se dešava isti vrag?
Trebalo bi samo na sluške ići kad zvoni..
AKo factory reset i promjena softwera nije pomogla, vjerojatno zvučni čip ima nekih problema, mislim da ti ne gine slanje u servis. 
Svakako puno hvala!
pozdrav,
dobio sam nougat update, instalirao ga i sve, nije mi se svidjao prelazak sa 6 na 7 pa sam isao factory reset iz recovery da starta svjeze.
No sad imam veliki problem, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce mi se sve slike i dokumenti izbrisati sa factory resetom, jer na oneplus one sam to cesto radio i uvjek bi ostalo.
malo noobasto al eto, nije moj mobitel vec od ukucana koj sad šizi.
Dakle, jel moguce recovery slika i videa sa interne memorije . Hvala
Pozdrav,
Isprike na ovakvom upadanju na temu, ne znam je li bilo rasprave o ovome, ali me zanima kako da ubacim sim karticu u Samsung S7, ili baš mora biti nano kartica? Na ovoj kartici imam sve potrebne kontakte, pa ne bih uzimao novu.
Hvala na odgovoru :)
pozdrav,
dobio sam nougat update, instalirao ga i sve, nije mi se svidjao prelazak sa 6 na 7 pa sam isao factory reset iz recovery da starta svjeze.
No sad imam veliki problem, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce mi se sve slike i dokumenti izbrisati sa factory resetom, jer na oneplus one sam to cesto radio i uvjek bi ostalo.
malo noobasto al eto, nije moj mobitel vec od ukucana koj sad šizi.
Dakle, jel moguce recovery slika i videa sa interne memorije . Hvala
probaj par razlicitih programa za vracanje izbrisanih podataka, ali sto ga vise koristis manje su sanse da spasis
Pozdrav,
Isprike na ovakvom upadanju na temu, ne znam je li bilo rasprave o ovome, ali me zanima kako da ubacim sim karticu u Samsung S7, ili baš mora biti nano kartica? Na ovoj kartici imam sve potrebne kontakte, pa ne bih uzimao novu.
Hvala na odgovoru :)
mozes se probat igrati sa skarama jer mora ici nano, staru sigurno neces uspjeti nagurati, ali ti preporucujem da odes u poslovnicu svog operatera i dobijes besplatno novu i prebace ti odmah podatke, uvijek je bolje imati noviju karticu u novijem uredaju, manje trosi bateriju i sl., tako su mi u tcom rekli, kao radi signala, nesto tako
prije nekih desetak dana mi je dosao taj nugat update, pa bih ga sad stavio i imam nekoliko glupih pitanja:
ovdje dosta ljudi preporuca napraviti factory reset nakon updatea. ako to napravim preko postavki, da li to znaci da ce mi se pobrisati svi podaci, tj sve slike, glazba, i sve aplikacije, kao i cache i svi ostali spremljeni podaci?
pretpostavljam da hoce pa dolazim do drugog pitanja:
kako napravite backup - preko google, samsunga, neke trece aplikacije i sto se sve spremi u backupu? da li ce mi recimo ostati progress u ovim igricama koje nisu server side?
i zadnje pitanje:
da li je uopce toliko potrebno raditi factory reset? sto uopce moze poci po zlu ako ga ne napravim?
Bog,
Ja sam napravio backup sa smart switch programom od samsunga i zatim sam instalirao nougat,nije bilo potrebe za radit factory reset..radi sve odlično.
http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-i-galaxy-s8-plus-poziraju-jedan-pored-drugog/
s8 plus je prevelik,kaj oni briju da imamo djepove ko reperi
edit
http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-stigli-prvi-screenshotovi-sucelja/
http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-i-galaxy-s8-plus-poziraju-jedan-pored-drugog/
s8 plus je prevelik,kaj oni briju da imamo djepove ko reperi
edit
http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-stigli-prvi-screenshotovi-sucelja/
a otkud znas koliki ce biti? jesu negdje dimenzije procurile?
bit ce vjerojatno isti ili manji od predhodnika, kao i g6 koji ima puno veci ekran od g5, a manji od g5.. to i je poanta
https://www.links.hr/hr/article/kupi-samsung-s7-galaxy-i-dobivas-poklon-od-700-kn
ako sam dobro skuzio ovo vrijedi za sve kupljene bilo gdje u hr u tom razdoblju?
i preko operatera?
eto kao sto sam i rekao, bit ce manji a veci ekran od prethodnika
a s8+ za 1.5 mm vislji od s7edge a puno veci ekran, dakle razliku neces ni skuzit
znaci sjebala me fotka 
onda super 
Da li je kamera ista potpuno na s7 i s7edge?
da potpuno ista...
S8 i S8+ imati će senzor za otisak prsta sa stražnje strane a ne ispod ekrana. Link
Po meni je to nepraktično. Navikao sam provjeravati šta ima na mobitelu bez da ga dižem sa stola.
OK, uparen mi je sad s7e sa gearom S3 pa je cijelo vrijeme otključan, ali svejedno...
Menije recimo daleko prakticnije nego naprijed. Na stolu mozda ne ali u ruci daleko prakticnije....
ja otisak svakako ne koristim pa mi svejedno, ne koristim nikakve pinove, zakljucavanja i sl. jer ga oko 400 puta dnevno ukljucim..
a tko koristi i kome je uvijek na stolu naravno da je prakticnije da je senzor naprijed, a opcenito je po meni jednostavnije kad je iza, stavis ruku u dep i dok ga izvlacis prst ti je vec na senzoru i vec se otkljucao dok ga pogledas..
kao i dok ga drzis u ruci, prst ti je uvijek negdje tamo.. od naprijed je dosta nezgodno ako ga drzis, moze ispasti.. al to je najvise stvar navike
Doslovno kako je čovjek napisao, napravio tako, sve radi nikakav problem nisam vidio ...