Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.959
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Zanima me jedna stvar ako je itko upoznat sa tim,dakle radi se o galaxy s3 promo modelu kojeg mozete nac po ducanima u izlogu i to je tzv not for sale mobitel i koliko san vidija u meniju malo je druckiji raspored ikona i dosta stvari nije isto ka na modelu u prodajii kad se stavi sim kartica ne prepoznaje je....dali je moguce preko nekog custom rom-a ili slicno da se preko kompa osposobi za normalnu upotrebu i da bude ka svaki drugi mobitel...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pogledaj tocan broj modela.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislin da se nemoze tu nista napravit vidija san malo na neke strane forume izgleda da ti not for sale modeli nemaju ugradenu antenu ili gps cip ili slicne gluposti da bi mobitel funkcionira normalno ka ostali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pitaj @Mitsouku, on zna da se negde ugrađival taj 3G modul, ili kaj vec, pa onda vidi dal ti se isplati. Ali onda nemas ni garanciju, tak da jedino ako ga dobijes đabe, pa ugradis taj modul.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

kupio novu bateriju, od 3000mAh, sad sam puno mirniji {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 13:28 (sdomic).
15 godina
sdomic kaže...

Kolko si dao za nju

15 godina
neaktivan

Svakog trenutka bi nam trebao stići novi 4.2.x leak  {#}

click

http://make-everything-ok.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 20:04 (Phill).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

ovako,mob mi je uzasno spor zadnjih dana,trosi premise rama i u task manageru stalno je upaljen systemui koji se neda ugasit,a prije mi to nije bilo.. sto da napravim?=

edit: rijesio problem

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 21:06 (lilwrba).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lilwrba kaže...

ovako,mob mi je uzasno spor zadnjih dana,trosi premise rama i u task manageru stalno je upaljen systemui koji se neda ugasit,a prije mi to nije bilo.. sto da napravim?=

A kako misliš troši previše rama?

BTW: Amo na glasanje da S3 dobije prvi CM10.2 ;)

http://xplod.fr/poll/

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 21:19 (EchoOne).
15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
lilwrba kaže...

A kako misliš troši previše rama?

BTW: Amo na glasanje da S3 dobije prvi CM10.2 ;)

http://xplod.fr/poll/

pa oko 780mb/832 sto je po meni jako puno

14 godina
neaktivan
lilwrba kaže...

pa oko 780mb/832 sto je po meni jako puno

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
protjeran
onda drustvo, koji je najprodavaniji smartphone u 2012?

1 0 hvala 0
14 godina

zna se :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam pitanje jedno ako tko zna...stavio sam ovaj rom od s4 i za sad mi je okej jedino me zivcira lockscreen, onaj standardni s vodom mi je bio najbolji, je zna ko link ili nes jer ne mogu nac nigdje taj locksreen, za flashat da ga vratim, ali ne ono preko go lockera? Tnx
13 godina
Gale92 kaže...
sdomic kaže...

Kolko si dao za nju

40 ojra u media marktu

16 godina
neaktivan
Njofra24 kaže...
Imam pitanje jedno ako tko zna...stavio sam ovaj rom od s4 i za sad mi je okej jedino me zivcira lockscreen, onaj standardni s vodom mi je bio najbolji, je zna ko link ili nes jer ne mogu nac nigdje taj locksreen, za flashat da ga vratim, ali ne ono preko go lockera? Tnx

Taj lockscreen je bio na 4.1.1 tako da neznam kako ga vratiti, možda ima neka aplikacija na marketu. Inace i na s3 i na s3 mini se izgubio taj lockscreen na 4.1.2 ....

Samsung Galaxy SIII mini :)
13 godina
protjeran

Zanima me dali postoji neka aplikacija koja facebook poruke uvrsti kao da je client e-mail. Imam facebook profil, i vise mi ne sluzi za gluposti za koje se najvise rabi taj social. Treba mi da se cujem na brzinu sa nekim osobama koje nemaju whatsapp kao npr sa materom koja zivi u Austriji, ili ocem koji zivi u Italiji. Aplikaciju sam maknuo sa mobitela. Trenutno rabim facebook preko browsera, ali ukoliko postoji neka aplikacija poput Blackberry Hub na Z10/Q10, koja je namjenjena za Android, bio bi prezadovoljan. Hvala.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Njofra24 kaže...

jel moze link za rom?

17 godina
Je li moguće instalirati najnoviju verziju androida a da ne moram upisati mail i napraviti onaj početni postupak? Mobitel je dar pa zato pitam.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
lilwrba kaže...
Njofra24 kaže...

jel moze link za rom?

Moze {#}

http://make-everything-ok.com/
17 godina
Hvala.A kako?
15 godina

E ljudi ovako treba mi pomoć ne mogu nigdje naći a sijećam se da sam to vidio da mogu odabrati slike iz nekog albuma na mobitelu i onda će se one izmjenjivati na pozadini mobitela

http://valid.canardpc.com/2749994

0 0 hvala 0
13 godina
Ivanjino96 kaže...

E ljudi ovako treba mi pomoć ne mogu nigdje naći a sijećam se da sam to vidio da mogu odabrati slike iz nekog albuma na mobitelu i onda će se one izmjenjivati na pozadini mobitela

Ja koristim ovo

15 godina
brkan83 kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ja koristim ovo

Nije to to baš ima na mobu

http://valid.canardpc.com/2749994
15 godina
Ivanjino96 kaže...
brkan83 kaže...
Ivanjino96 kaže...

Ja koristim ovo

Nije to to baš ima na mobu

1. Drži prst na ekranu,
2. Odaberi " postavi pozadinu za"
3. Početni zaslon
4. Žive Pozadine
5. Foto Zid
6.Postavke
7. Odaberi Fotografije
8.Album
9. Odabereš album u kojem  su ti željene fotografije za reprodukciju na zaslonu

{#}

13 godina
neaktivan
Phill kaže...
lilwrba kaže...
Njofra24 kaže...

jel moze link za rom?

Moze {#}

ja nemam na ovaj rom gore bateriju mislim na ikonicu,samo signal i sat, sta je problem???

17 godina

Da preformuliram pitanje,je li moguće staviti zadnji official update na mobitel,a da ne prođem kroz onaj početni setup?

15 godina
emerik kaže...

Da preformuliram pitanje,je li moguće staviti zadnji official update na mobitel,a da ne prođem kroz onaj početni setup?

Kolko ja znam nije, te stvari jedino možeš radit s  custom romovima ( ako i sa njima )

13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
emerik kaže...

Kolko ja znam nije, te stvari jedino možeš radit s  custom romovima ( ako i sa njima )

da, na custom romovima mozes ako ne fleshas gapps, no onda nemas google play store i sl.

17 godina

Znate možda dal je S3 iz TELE2 otključan na sve mreže?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice