Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.848
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Stigao i meni novi ljepotan. {#}

U ovih par minuta sto sam se igrao s mobitelom jako sam zadovoljan, brz je ali to da nema lagga nije istina, ima ali nije nesto sto smeta kao na nekim drugim andoridima. Uglvanom prva stvar s kojom sam se sucio je da nekako moram stavit nano sim iz ip5 u micro sim utor pa bih molio neki savjet ili ideju kako da to rijesim. Takoder za koji dan mozda napisem neki kratki review prelazak na andorid nakon oko godinu i pol ios-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razlog prelaska s iphone-a 5 na S3 je radi promjene operativnog sustava ili...

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 23:30 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
explorer 4 kaže...

Razlog prelaska s iphone-a 5 na S3 je radi promjene operativnog sustava ili...

Pa ono, meni cesto ude neki crv u dupe da bi probao nesto novo pa eto {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 23:50 (gamer34).
13 godina
protjeran
gamer34 kaže...

U ovih par minuta sto sam se igrao s mobitelom jako sam zadovoljan, brz je ali to da nema lagga nije istina, ima ali nije nesto sto smeta kao na nekim drugim andoridima. Uglvanom prva stvar s kojom sam se sucio je da nekako moram stavit nano sim iz ip5 u micro sim utor pa bih molio neki savjet ili ideju kako da to rijesim. Takoder za koji dan mozda napisem neki kratki review prelazak na andorid nakon oko godinu i pol ios-a.

I9300 ili I9305?

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
15 godina
Matijasever kaže...
gamer34 kaže...

I9300 ili I9305?

9300.

15 godina
gamer34 kaže...

Kolko ja znam jednostavno bi ti bilo  otići u poslovnicu od operatera čiju sim karticu imaš, te samo da ti prebace broj  i daju micro sim karticu za S 3.
Tako sam ja napravio ( T-mobile) postupak je trajao max. 3 min. {#}

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
gamer34 kaže...

Kolko ja znam jednostavno bi ti bilo  otići u poslovnicu od operatera čiju sim karticu imaš, te samo da ti prebace broj  i daju micro sim karticu za S 3.
Tako sam ja napravio ( T-mobile) postupak je trajao max. 3 min. {#}

Tako je a i u Vip-u ja radio kod oba operatera jedino mi je u T-mobile dao(la) i onu plastikicu da mogu koristiti i u nekom drugom mobu, mislim onaj adapter da može biti kao stara sim kartica.... u vipu-u mi htjeli 15,00 kn za taj "adapterčić" !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 13:45 (robijan).
15 godina

Upravo sam odgledao recenziju, galaxy s 4-ke.
Nadam se da će uskoro stići ona obećavana softverska nadogradnja s 4-ke {#} isto tako nadam se da vrlo uskoro dobivamo i novi Android.

Ako želite

3 0 hvala 0
15 godina

Zna li netko kako rijesiti problem da kad nesto pisem na npr. Bugu mi tipkovnica ne pokriva pol ekrana vec se stranica digne iznad tipkovnice. To jako smeta kad se pise neki post a tipkovnica zakriva ono sto pises.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Upravo sam odgledao recenziju, galaxy s 4-ke.
Nadam se da će uskoro stići ona obećavana softverska nadogradnja s 4-ke {#} isto tako nadam se da vrlo uskoro dobivamo i novi Android.

Ako želite

jel s4 kod nas dolazi s exynos 5 octa ili sa snapdragon 600?

16 godina
neaktivan

Rečeno je već 300 puta da dolazi sa Snapdragonom.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
rosimic90 kaže..

sve sto je slabije dolazi kod nas {#}

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Znate možda dal je S3 iz TELE2 otključan na sve mreže?

Da, otključan je na sve mreže

GL&HF
16 godina
neaktivan
robijan kaže...
u vipu-u mi htjeli 15,00 kn za taj "adapterčić" !

Sad ti je to 50kn.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže..

Po meni je trenutno bolji ulov piknut S4 sa S600 nego Octom. Octa još nije ispolirana i neće biti bar još par mjeseci kako se stvari čine...

A o tome da nije uopće nešto specijalno, ma šta specijalno, nije uopće nešto jača da bi se tome dalo i spomena...

Pogledaj rezultate benchmarka, ponašanje baterije, općenito rad sučelja, bilo čega.. Nema šanse da bi znao koji je sa S600, a koji sa Octom.

To kad ispoliraju taj procesor, onda ćemo možda moći pričati o nečemu. Sad ne vidim razloga čemu se buniti na hardverski najjači smartphone na tržištu?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
A po meni je jos bolji ulov piknut s3 koji je prakticki isti mob samo 40% jeftiniji :P
16 godina
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže..

Ja bi radije custom ROMove nego nepotrebno jak procesor.

muh benchmarks

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.
13 godina
neaktivan
8ax kaže...
SIII Deny kaže...
rosimic90 kaže..

Ja bi radije custom ROMove nego nepotrebno jak procesor.

muh benchmarks

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
A po meni je jos bolji ulov piknut s3 koji je prakticki isti mob samo 40% jeftiniji :P

Ili, kako su i onda govorili samo malo manje jer nisu toliko dizajnom slični... S2 koji je praktički isti S3, samo 40% jeftiniji :P

15 godina

Zanima me kako mogu "očistit" slušalice od uređaja, ( nakon što skinem gumice za uši) onu kao mrežicu što prekriva same zvučnike i onu plastiku uokolo ?

Dal to mogu s vlažnom maramicom ili ?

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj sa čišćenjem ušiju {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
12 godina
neaktivan

pomoć.. nisam uspjela pohvatati.. htjela bi na svoj samsung galaxy mini instalirati apikaciju da mi prilikom dolaznih poruka i poziva i svega nečega blinka.. pa sad vas molim zdravo seljački kome se da.. kuda da idem skidati aplikaciju i kako.. trg.play, samsung app?? i kako se zove to čudo?? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
abc1234 kaže...

pomoć.. nisam uspjela pohvatati.. htjela bi na svoj samsung galaxy mini instalirati apikaciju da mi prilikom dolaznih poruka i poziva i svega nečega blinka.. pa sad vas molim zdravo seljački kome se da.. kuda da idem skidati aplikaciju i kako.. trg.play, samsung app?? i kako se zove to čudo?? hvala

Ma ti si mašila ceo fudbal kako bi rekli Srbi.

Ajde bar postavi pitanje u dobru temu ;)

17 godina
neaktivan

Ljudi dajte mi dobar tut za rootanje/unrootanje S3. Poželjno je da je dosta detaljan i na našem jeziku..

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo ti alikaciju za root,  upute ti ne trebaju, jer je "one click".

Evo ti tut za flesanje stock firma da vratis sve na tvornicki., samo umjesto stavke CF root, stavi sluzbeni firm koji skines sa Sammobila.

Evo ti app za maknuti brojac.

daniel
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina
neaktivan

Hvala kolega,

došlo vrijeme da se maknem sa stock-a. {#}

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ekipa željno očekujemo Android 4.3 {#}

0 0 hvala 1
15 godina

Ajde mi molim vas preporucite neki program za kalibraciju ekrana da ga podesim kao neki ips lcd jer ovaj amoled mi se gadi i boje su odurne, prenerealne i bodu u oci ili ako stavim na natural preblijede i opet odurne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 21:49 (gamer34).
17 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Ajde mi molim vas preporucite neki program za kalibraciju ekrana da ga podesim kao neki ips lcd jer ovaj amoled mi se gadi i boje su odurne, prenerealne i bodu u oci ili ako stavim na natural preblijede i opet odurne.

{#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Evo jedan za tebe ;)

njuskalo.hr/mobiteli/iphone-4-16gb

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice