Zanima me jedna stvar ako je itko upoznat sa tim,dakle radi se o galaxy s3 promo modelu kojeg mozete nac po ducanima u izlogu i to je tzv not for sale mobitel i koliko san vidija u meniju malo je druckiji raspored ikona i dosta stvari nije isto ka na modelu u prodajii kad se stavi sim kartica ne prepoznaje je....dali je moguce preko nekog custom rom-a ili slicno da se preko kompa osposobi za normalnu upotrebu i da bude ka svaki drugi mobitel...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj tocan broj modela.
Mislin da se nemoze tu nista napravit vidija san malo na neke strane forume izgleda da ti not for sale modeli nemaju ugradenu antenu ili gps cip ili slicne gluposti da bi mobitel funkcionira normalno ka ostali...
Pitaj @Mitsouku, on zna da se negde ugrađival taj 3G modul, ili kaj vec, pa onda vidi dal ti se isplati. Ali onda nemas ni garanciju, tak da jedino ako ga dobijes đabe, pa ugradis taj modul.
kupio novu bateriju, od 3000mAh, sad sam puno mirniji 
Kolko si dao za nju
ovako,mob mi je uzasno spor zadnjih dana,trosi premise rama i u task manageru stalno je upaljen systemui koji se neda ugasit,a prije mi to nije bilo.. sto da napravim?=
edit: rijesio problem
ovako,mob mi je uzasno spor zadnjih dana,trosi premise rama i u task manageru stalno je upaljen systemui koji se neda ugasit,a prije mi to nije bilo.. sto da napravim?=
A kako misliš troši previše rama?
BTW: Amo na glasanje da S3 dobije prvi CM10.2 ;)
A kako misliš troši previše rama?
BTW: Amo na glasanje da S3 dobije prvi CM10.2 ;)
pa oko 780mb/832 sto je po meni jako puno
pa oko 780mb/832 sto je po meni jako puno
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
zna se :)
Kolko si dao za nju
40 ojra u media marktu
Taj lockscreen je bio na 4.1.1 tako da neznam kako ga vratiti, možda ima neka aplikacija na marketu. Inace i na s3 i na s3 mini se izgubio taj lockscreen na 4.1.2 ....
Zanima me dali postoji neka aplikacija koja facebook poruke uvrsti kao da je client e-mail. Imam facebook profil, i vise mi ne sluzi za gluposti za koje se najvise rabi taj social. Treba mi da se cujem na brzinu sa nekim osobama koje nemaju whatsapp kao npr sa materom koja zivi u Austriji, ili ocem koji zivi u Italiji. Aplikaciju sam maknuo sa mobitela. Trenutno rabim facebook preko browsera, ali ukoliko postoji neka aplikacija poput Blackberry Hub na Z10/Q10, koja je namjenjena za Android, bio bi prezadovoljan. Hvala.
jel moze link za rom?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
jel moze link za rom?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
E ljudi ovako treba mi pomoć ne mogu nigdje naći a sijećam se da sam to vidio da mogu odabrati slike iz nekog albuma na mobitelu i onda će se one izmjenjivati na pozadini mobitela
E ljudi ovako treba mi pomoć ne mogu nigdje naći a sijećam se da sam to vidio da mogu odabrati slike iz nekog albuma na mobitelu i onda će se one izmjenjivati na pozadini mobitela
Ja koristim ovo
Nije to to baš ima na mobu
Ja koristim ovo
Nije to to baš ima na mobu
1. Drži prst na ekranu,
2. Odaberi " postavi pozadinu za"
3. Početni zaslon
4. Žive Pozadine
5. Foto Zid
6.Postavke
7. Odaberi Fotografije
8.Album
9. Odabereš album u kojem su ti željene fotografije za reprodukciju na zaslonu 
jel moze link za rom?
ja nemam na ovaj rom gore bateriju mislim na ikonicu,samo signal i sat, sta je problem???
Da preformuliram pitanje,je li moguće staviti zadnji official update na mobitel,a da ne prođem kroz onaj početni setup?
Da preformuliram pitanje,je li moguće staviti zadnji official update na mobitel,a da ne prođem kroz onaj početni setup?
Kolko ja znam nije, te stvari jedino možeš radit s custom romovima ( ako i sa njima )
Kolko ja znam nije, te stvari jedino možeš radit s custom romovima ( ako i sa njima )
da, na custom romovima mozes ako ne fleshas gapps, no onda nemas google play store i sl.
Znate možda dal je S3 iz TELE2 otključan na sve mreže?