- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije problem nac/uc u postavke, problem je sto se ne moze podesavat ovo sto deny trazi.
upravu si nemogu podesavati nazalost
E znam ali kod instalacije roma na početku odmah unijeti račun dropboxa i pustiti ga da spoji podatake s telefonom.
Jedino što sam primjetio da neće svaki rom na Wanamu radi odlićno jer i u aroma intsleru odaberem da instalira dropbox
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
OK je baterija, ali s takvim koristenjem se malo gubi pojam "smartphone". Osim poziva i poruka imas samo internet nekaj malo, jel?
Instaliro sam si samsung kies i sad kad si ga želim spojiti sa mobitelom traži mi broj za potvrdu. Gdje da nađem taj broj?
evo malo potrošnje baterije na stocku.
Koji widget koristiš za vrijeme?
evo malo potrošnje baterije na stocku.
Koji widget koristiš za vrijeme?
HD Widgets! https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=hr
@daniel.hajdinjak666
sve zavisi od dana do dana nekad više koristim ovo nekad ono sad trenutno tako ispalo bit theme da mi je baterija najbolja na stocku ma šta koristio.
Zbog cega si se odlucio preci sa AOKP roma (ako se ne varam da si bio na njemu) na stock?
Zbog cega si se odlucio preci sa AOKP roma (ako se ne varam da si bio na njemu) na stock?
ma umorile me svakodnevne nadogradnje,pa baterija lošija,bug-ovi sa kamerom prednjom nije to još potpun proizvod za svakodnevnu uporaba,kao drugi rom da.
Imam problem sa trosenjem baterije:
Ako imas instalirane izbrisi Viber i novu Opera betu.. Meninsu stvarale battery drain..
šumski put je bio ravan.
Ako imas instalirane izbrisi Viber i novu Opera betu.. Meninsu stvarale battery drain..
To je kao da nekom kazes izbrisi aplikaciju "phone" i "messaging"..
Trebamo više informacija, instaliraj BBS, pročitaj prvu stranicu na threadu i napravi tako, nakon toga postaj u thread (na xda poželjno, moze i tu), pa ću ti ja odgovoriti što je problem.
P.S. Ništa ne briši.
Generally a dump "since unplugged" is better than "since charged". When you start your analysis make sure to follow following procedure:
- plug/unplug the charger
- leave the phone alone 1-4 hours
- Post the dump as attachement
Instaliro sam si samsung kies i sad kad si ga želim spojiti sa mobitelom traži mi broj za potvrdu. Gdje da nađem taj broj?
Oprostite što sam napaoran ali može li mi netko pomoć oko ovog? 
kies je smeće
za kaj ti treba ?
Jel zna netko sto se dogodilo sa Yank555 kernelom? Odnosno zasto je prestao sa podrskom/razvojem?
kies je smeće
za kaj ti treba ?
Treba mi da si spremim podatke sa monitela. I još nešto dali je moguće da se spreme s podatci sa mobitela kao na iphoneu?
Nisi naporan već vjerojatno nitko ne zna o čemu pričaš, barem ja. Kakav broj kies.traži. Imenik ti je u Google accountu ostalo imaš alata za backup kao titanium backup free ili pro. Šta konkretno želiš sačuvati?
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Preporučam ti da umjesto Kiesa, koristišAirDroid
Jednostavno ga se koristiš, samo moraš uređaj i računalo spojiti na istu Internetsku vezu.
I prijenos se izvržava preko Internetske veze, ja ga učestalo koristim i super sam zadovoljan s njime.
Za detaljnije upute pogledaj ovdje
Trebamo više informacija, instaliraj BBS, pročitaj prvu stranicu na threadu i napravi tako, nakon toga postaj u thread (na xda poželjno, moze i tu), pa ću ti ja odgovoriti što je problem.
P.S. Ništa ne briši.
Generally a dump "since unplugged" is better than "since charged". When you start your analysis make sure to follow following procedure:
- plug/unplug the charger
- leave the phone alone 1-4 hours
- Post the dump as attachement
evo 2h ga nisam diro sam 1poziv i poruka...
evo dump: https://www.dropbox.com/s/r7f0chxvl6wxjuf/BetterBatteryStats-2013-03-10_113056288.txt
Oprosti, ali zamolio bih te da screen time on bude manji od minute. Najbolje oko 10-20 sekundi.
Znači: napuni ga na 100%, ištekaj ga sa upaljenim ekranom, zaključaj i ostavi ga 1-4 sati bez diranja, dumpaj file kao i sada. Znači bez poziva, bez poruka.
Ok, onda cu ga preko noci pustit tako jer ga preko dana koristim :)
Nisi naporan već vjerojatno nitko ne zna o čemu pričaš, barem ja. Kakav broj kies.traži. Imenik ti je u Google accountu ostalo imaš alata za backup kao titanium backup free ili pro. Šta konkretno želiš sačuvati?
Želim sačuvati slike, imenik, igre...manje više sve....
Jednostavno ga se koristiš, samo moraš uređaj i računalo spojiti na istu Internetsku vezu.
I prijenos se izvržava preko Internetske veze, ja ga učestalo koristim i super sam zadovoljan s njime.
Probao bit to napravit ali ne mogu jer mi na mobitelu ne radi Google play...zbog toga želim sačuvati neke stvari sa moba tako da bi mogo reinstalirat android
Ako ti ne radi Play, odi pod aplikacije i ocisti cache. Isto tak izbrisi korisnicki racun, pa ga opet postavi. Na kraju mozes na brzinu flesnuti preko Odina sluzbeni firm, isti kakav trenutno imas, bez ikakvog wipa.
Želim sačuvati slike, imenik, igre...manje više sve....
Probao bit to napravit ali ne mogu jer mi na mobitelu ne radi Google play...zbog toga želim sačuvati neke stvari sa moba tako da bi mogo reinstalirat android
ako želišpotpuni backup napravi preko nandroida -to ti spremi stanje svega na mobitelu, tako da jednim klikom mozes vratiti sve kako je bilo kad si napravio backup
za sms i pozive najjednostaviniji ti je sms&contacts backup (njega mozes koristiti i za igre ali nisam siguran da li mozes i data od njih)
za aplikacije titanium backup ili rom toolbox kako ti drago
a slike si prebaci na komp drag&drop metodom
Pozdrav ljudi, mozda malo smijesno pitanje.
Samo da dokazem jednom frendu pitanje procesoru na SGS3.
citiram sa gsmarene
ChipsetExynos 4412 QuadCPUQuad-core 1.4 GHz Cortex-A9
Znači mob ima 4 jezgre na taktu 1.4, svaka na 1.4ghz ako sam u pravu?
jer on tvrdi da ukupno imaju sve četiri takt kad se zbroji 1.4?!
citiram sa gsmarene
koliko ja znam svaka jezgra ima 1.4 ghz
citiram sa gsmarene
Ha ha ha 
citiram sa gsmarene
koliko ja znam svaka jezgra ima 1.4 ghz
Točno tako 
Je li vec neko isprobao ovaj rom ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151217
Je li vec neko isprobao ovaj rom ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151217
Trenutno ga koristim i super je. Brz je, makar baterija je malo lošija od stock ROM-a al sve u svemu ROM je super. Vrijedi probat.
Trenutno ga koristim i super je. Brz je, makar baterija je malo lošija od stock ROM-a al sve u svemu ROM je super. Vrijedi probat.
meni se osim galerije nije nesta pretjerano dojmio, a i nevidim svrhu samsunga u toj prici, ako vec izgledom zelis postici sonijeve ili apple-ove izume ili kako da to vec nazovem bolje kupiti taki mob jer stavljanjem ovoga u samsung to je i dalje samsung, koliko god se netko trudio staviti nesta izgledom na neku drugu marku.... po meni samsung ima puno bolji izgled stock roma od sonya... ali to je opet samo moj stav i moje misljenje, s kojim se mnogi nece sloziti, a opet netko hoce, sve stvar ukusa, nadam se da niste krivo me shvatili u ovom kritiziranju 
hvala na razumjevanju!