bilo je vec slicno pitanje, ali ne ovakvo.
trebam li napravit factory reset ako sam bio na stock tra 4.1.2. i sad flesham stock tra 4.0.4?
bilo je vec slicno pitanje, ali ne ovakvo.
trebam li napravit factory reset ako sam bio na stock tra 4.1.2. i sad flesham stock tra 4.0.4?
Trebas, jer spustas na ICS.
moze pomoc molim vas. stavio sam ovaj zadnji Omega rom v44.1....i sad ne mogu uc u poruke...idem uc u poruke i samo mi zavibrira 2 puta i izađe...i sta god ja napravim na tom S3 on stalno šteka, mrzim kad listam i onda mi trokira, a mob s tolikom brzinom i procesorom....
Pa u par postova prije su decki rekli da je zadnji najstabilniji 42. Kaj si isel stavljati ovaj kad je pun bugova?! A ako dolazis sa AOSP bez wipe-a, eto ti problema.
je mi mozes pomoc onda sta da napravim sad...i koji neki bolji da stavim ??
Tam gde si skinul 44, skini 42 i flesaj. Ako dolazis sa AOSP/AOKG prije flesanja napravi wipe.
...a je ima mozda neki bolji, a ne omega...jer nekako mi sporo to sve....eh kad se ne razumijem bas toliko u sve to :/
Ja koristim Resurrection Remix od AOSP, a odlican mi je i Turkbay od sammy-a. Sammy ti je vise manje stock, a AOSP je cisti android. Ak ides s jednoga na drugi, napravi wipe.
...a je ima mozda neki bolji, a ne omega...jer nekako mi sporo to sve....eh kad se ne razumijem bas toliko u sve to :/
ja imam omegu 42.1 + siyah kernel 1.8.9 i ne mogu reci da je spor
ovaj što si ti stavio je beta, puno mnogo spor i pun je bugova, a još više jer nisi napravio full wipe zbog čega ti i ne rade poruke ..al to nije do omege nego do samog roma
Ja koristim Resurrection Remix od AOSP, a odlican mi je i Turkbay od sammy-a. Sammy ti je vise manje stock, a AOSP je cisti android. Ak ides s jednoga na drugi, napravi wipe.
daj link od turkbay ne mogu da nadjem gde skinuti...
Vratio sam na Omegu v42 , i sad znaci sve mi je u mobitelu izbrisano, a pise mi zauzeće memorije 3,6 slobodno od 11 gb...??
stisnes na njegovom postu turkbay i prebacit ce te na link za taj rom
stisnes na njegovom postu turkbay i prebacit ce te na link za taj rom
ma znam to,nije bilo malo pre linka za down.sad ima skinuo sam... :)
Vratio sam na Omegu v42 , i sad znaci sve mi je u mobitelu izbrisano, a pise mi zauzeće memorije 3,6 slobodno od 11 gb...??
Jesi li formatirao memoriju telefona?
jer netko zna dali se na droboxu moze iskljuciti prebacivanje videa na komp, malo prije sam nesta slikao i snjimao i slike mi prebaci sto mi je super, ali video nezelim a nenadem di da prekinem ili iskljucim skroz, a prebacivanje videa traje vjecno 
Kako je sad moguće da mi je Wanam 5.9 gore i na Kiesu nudi mogući update ? vidi sliku
Jesi ti update-ao Kies? Jer je meni nestala (??) opcija Uvoz/Izvoz pa se čudim dal je moguće da je program iz tjedna u tjedan sve lošiji i lošiji.. 
Kako je sad moguće da mi je Wanam 5.9 gore i na Kiesu nudi mogući update ? vidi sliku
Jesi ti update-ao Kies? Jer je meni nestala (??) opcija Uvoz/Izvoz pa se čudim dal je moguće da je program iz tjedna u tjedan sve lošiji i lošiji.. 
Jesam ali nisam ništa primijetio osim da mi daje uvoz iz nekog drugog mobitela, nokia lg ili nešto drugo.
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Evo kak je kod mene.
Vidim da moram na uninstall pa opet install. Svako malo zbog USB drivera, pa sad ovo...
EDIT: Riješeno. Uninstall pa sam stavio predzadnju verziju. Nego još jedno pitanje. Jel ima tko problema sa "izvozom" SMS-a na komp? Dugo mi traje učitavanje, al to je zbog ogromnog broja poruka
, no onda mi javlja "Uređaj ne odgovara". I tako 5-6x i eventualno onda proradi. Netko još sa ovakvim problemom ili..? Inače, na stocku je.
Za one koji nisu vijedli, AirDroidv2 BETA je dostupan za testiranje.
Više na bug.hr
Prijatelj ima S3 i radi katastrofa, pokazao mi je, stalno se brejka ma uzas. Pričao sam mu da postoje to custom romovi koji rade bolje.
Koji je zadnji najbolji i najstabilniji custom rom koji bi on mogao staviti?
I da, pošto ni on ni ja to ne znamo raditi, dali znate nekog ko se time bavi, pa da mu on to napravi, uz naknadu naravno.
Za pocetak, ako se radi o potpuno stock uredaju neka makne onaj default weather widget, micanjem njega si rijesio cca 75% problema sa stekanjem.
Za pocetak, ako se radi o potpuno stock uredaju neka makne onaj default weather widget, micanjem njega si rijesio cca 75% problema sa stekanjem.
Nije da mi je spor ili "chunky", nego se brejka. Npr, ide izbrisat jednu stranicu sa početnog zaslona. I sada, ode u overwiew da su sve stranice na ekranu, krene drag-at jednu u smeće na dnu, i mob se smrzne, zacrni na 5 sec, i udje u poruke ili imenik (!).
Jednostavno - jako loše radi.
Meni se to desavalo na Omegi v43, nevezano za router. Rijesio sam tako da sam stavio drugi rom.
Nije da mi je spor ili "chunky", nego se brejka. Npr, ide izbrisat jednu stranicu sa početnog zaslona. I sada, ode u overwiew da su sve stranice na ekranu, krene drag-at jednu u smeće na dnu, i mob se smrzne, zacrni na 5 sec, i udje u poruke ili imenik (!).
Jednostavno - jako loše radi.
Ovo mi vise zvuci kao defektni uredaj u tom slucaju. Ovakve probleme nisam iskusio.
Ja sam do jučer imamo taj problem, i za njega sam saznao tako dami je na njega ukazao jedan prijatelj kada smo slučajno naletjeli jedan na drugog.
Makar ja imam SGN II, ja ne sumnjam u mob, prije u Google usluge ili naš, zavisno od pojedinog operatera i provider-a internet ili kvalitetu signala!
Iskreno, problem je kod mene trajao oko ako desetak dana, ali pravi razlog za sada mi nije niti u peti ili bilo kakvoj primisli!!