Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.187
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

bilo je vec slicno pitanje, ali ne ovakvo.

trebam li napravit factory reset ako sam bio na stock tra 4.1.2. i sad flesham stock tra 4.0.4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Trebas, jer spustas na ICS.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

moze pomoc molim vas. stavio sam ovaj zadnji Omega rom v44.1....i sad ne mogu uc u poruke...idem uc u poruke i samo mi zavibrira 2 puta i izađe...i sta god ja napravim na tom S3 on stalno šteka, mrzim kad listam i onda mi trokira, a mob s tolikom brzinom i procesorom....

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa u par postova prije su decki rekli da je zadnji najstabilniji 42. Kaj si isel stavljati ovaj kad je pun bugova?! A ako dolazis sa AOSP bez wipe-a, eto ti problema.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

je mi mozes pomoc onda sta da napravim sad...i koji neki bolji da stavim ??

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Tam gde si skinul 44, skini 42 i flesaj. Ako dolazis sa AOSP/AOKG prije flesanja napravi wipe.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

...a je ima mozda neki bolji, a ne omega...jer nekako mi sporo to sve....eh kad se ne razumijem bas toliko u sve to :/

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja koristim Resurrection Remix od AOSP, a odlican mi je i Turkbay od sammy-a. Sammy ti je vise manje stock, a AOSP je cisti android. Ak ides s jednoga na drugi, napravi wipe.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Njofra24 kaže...

...a je ima mozda neki bolji, a ne omega...jer nekako mi sporo to sve....eh kad se ne razumijem bas toliko u sve to :/

ja imam omegu 42.1 + siyah kernel 1.8.9 i ne mogu reci da je spor

ovaj što si ti stavio je beta, puno mnogo spor i pun je bugova, a još više jer nisi napravio full wipe zbog čega ti i ne rade poruke ..al to nije do omege nego do samog roma

13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja koristim Resurrection Remix od AOSP, a odlican mi je i Turkbay od sammy-a. Sammy ti je vise manje stock, a AOSP je cisti android. Ak ides s jednoga na drugi, napravi wipe.

daj link od turkbay ne mogu da nadjem gde skinuti...

14 godina
neaktivan

Vratio sam na Omegu v42 , i sad znaci sve mi je u mobitelu izbrisano, a pise mi zauzeće memorije 3,6 slobodno od 11 gb...??

0 0 hvala 0
13 godina
oskarduki kaže...

stisnes na njegovom postu  turkbay i prebacit ce te na link za taj rom

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
oskarduki kaže...

stisnes na njegovom postu  turkbay i prebacit ce te na link za taj rom

ma znam to,nije bilo malo pre linka za down.sad ima skinuo sam... :)

17 godina
neaktivan
Njofra24 kaže...

Vratio sam na Omegu v42 , i sad znaci sve mi je u mobitelu izbrisano, a pise mi zauzeće memorije 3,6 slobodno od 11 gb...??

Jesi li formatirao memoriju telefona?

15 godina
neaktivan

Kako je sad moguće da mi je Wanam 5.9 gore i na Kiesu nudi mogući update ? vidi sliku

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jer netko zna dali se na droboxu moze iskljuciti prebacivanje videa na komp, malo prije sam nesta slikao i snjimao i slike mi prebaci sto mi je super, ali video nezelim a nenadem di da prekinem ili iskljucim skroz, a prebacivanje videa traje vjecno {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robijan kaže...

Kako je sad moguće da mi je Wanam 5.9 gore i na Kiesu nudi mogući update ? vidi sliku

Jesi ti update-ao Kies? Jer je meni nestala (??) opcija Uvoz/Izvoz pa se čudim dal je moguće da je program iz tjedna u tjedan sve lošiji i lošiji.. {#}

15 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
robijan kaže...

Jesi ti update-ao Kies? Jer je meni nestala (??) opcija Uvoz/Izvoz pa se čudim dal je moguće da je program iz tjedna u tjedan sve lošiji i lošiji.. {#}

Jesam ali nisam ništa primijetio osim da mi daje uvoz iz nekog drugog mobitela, nokia lg ili nešto drugo. 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
17 godina
neaktivan

Evo kak je kod mene. {#} Vidim da moram na uninstall pa opet install. Svako malo zbog USB drivera, pa sad ovo...

EDIT: Riješeno. Uninstall pa sam stavio predzadnju verziju. Nego još jedno pitanje. Jel ima tko problema sa "izvozom" SMS-a na komp? Dugo mi traje učitavanje, al to je zbog ogromnog broja poruka {#}, no onda mi javlja "Uređaj ne odgovara". I tako 5-6x i eventualno onda proradi. Netko još sa ovakvim problemom ili..? Inače, na stocku je.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 22:20 (John_Doe_11).
15 godina

Za one koji nisu vijedli, AirDroidv2 BETA je dostupan za testiranje.
Više na bug.hr 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Prijatelj ima S3 i radi katastrofa, pokazao mi je, stalno se brejka ma uzas. Pričao sam mu da postoje to custom romovi koji rade bolje.

Koji je zadnji najbolji i najstabilniji custom rom koji bi on mogao staviti? 

I da, pošto ni on ni ja to ne znamo raditi, dali znate nekog ko se time bavi, pa da mu on to napravi, uz naknadu naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za pocetak, ako se radi o potpuno stock uredaju neka makne onaj default weather widget, micanjem njega si rijesio cca 75% problema sa stekanjem.

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Za pocetak, ako se radi o potpuno stock uredaju neka makne onaj default weather widget, micanjem njega si rijesio cca 75% problema sa stekanjem.

Nije da mi je spor ili "chunky", nego se brejka. Npr, ide izbrisat jednu stranicu sa početnog zaslona. I sada, ode u overwiew da su sve stranice na ekranu, krene drag-at jednu u smeće na dnu, i mob se smrzne, zacrni na 5 sec, i udje u poruke ili imenik (!).

Jednostavno - jako loše radi.

15 godina
neaktivan
Problem koji stravično iritira na S3
Molim one koji imaju doma Bnet da provjere s vremena na vrijeme preko one aplikacije ˝Talk˝ da li mu se gubi signal? Kad se signal izgubi svi kontakti su ˝sivi˝ odnosno nitko kao nije na mreži.

Dešava mi se svakodnevno da dolazi do pucanja WiFi signala, odnosno mob ostaje zakačen i ne prebacuje se onda na 3G, ali ne mežeš tada ni slati ni primati mailove, viber poruke, itd...Onda moram ugasiti i ponovo upaliti wifi na mobu i onda je opet sve ok par sati. Već su mi mijenjali ruter, poštimavali kanale i opet isto. Jel imao ko od Vas takav problem i da li imate kakvu konstruktivnu ideju?
Miro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem koji stravično iritira na S3

Meni se to desavalo na Omegi v43, nevezano za router. Rijesio sam tako da sam stavio drugi rom.

16 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Nije da mi je spor ili "chunky", nego se brejka. Npr, ide izbrisat jednu stranicu sa početnog zaslona. I sada, ode u overwiew da su sve stranice na ekranu, krene drag-at jednu u smeće na dnu, i mob se smrzne, zacrni na 5 sec, i udje u poruke ili imenik (!).

Jednostavno - jako loše radi.

Ovo mi vise zvuci kao defektni uredaj u tom slucaju. Ovakve probleme nisam iskusio.

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
Ja nikog ne znam da ima taj problem sa SGS3. Reklamiraj mobitel...
Miro
15 godina

Ja sam do jučer imamo taj problem, i za njega sam saznao tako dami je na njega ukazao jedan prijatelj kada smo slučajno naletjeli jedan na drugog.

Makar ja imam SGN II, ja ne sumnjam  u  mob,  prije  u   Google  usluge  ili  naš,  zavisno  od pojedinog operatera i  provider-a  internet  ili  kvalitetu  signala!

Iskreno, problem je kod mene trajao oko ako desetak dana, ali pravi razlog  za  sada  mi  nije  niti  u  peti  ili  bilo  kakvoj  primisli!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JEL MOŽDA JOŠ NETKO !!??
Miro
15 godina
neaktivan
Ne deri se