- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd kome dobro sljaka Omega, nek mi kaze koja ke verzija 42.1 ili 42? Hvala.
Ja sam do jučer imamo taj problem, i za njega sam saznao tako dami je na njega ukazao jedan prijatelj kada smo slučajno naletjeli jedan na drugog.
Makar ja imam SGN II, ja ne sumnjam u mob, prije u Google usluge ili naš, zavisno od pojedinog operatera i provider-a internet ili kvalitetu signala!
Iskreno, problem je kod mene trajao oko ako desetak dana, ali pravi razlog za sada mi nije niti u peti ili bilo kakvoj primisli!!
Čekaj. Hoces reci da je taj problem nestao sam od sebe? Nista nisi radio po tom pitanju?
Miro
ja imao ti samo od wanamaa probao i nexus jel 4.2.1 još je to svježe i neispeglano. vratio se na 4.1.2
http://www.droid-life.com/2013/01/23/lmt-launcher-brings-pie-goodness-without-the-custom-rom/
neko ima iskustva sa ovime?
http://www.droid-life.com/2013/01/23/lmt-launcher-brings-pie-goodness-without-the-custom-rom/
neko ima iskustva sa ovime?
ja sam to koristio na paranoidandroidu i koristim na cm10.1 takoder.. meni je predobra fora i jako ljepo izgleda
probaj ovo, mozda ti se svidi
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oug30-cafKQ
To se i meni dogada.Da li mozda neko zna u cemu je problem?
Nevezano za to meni se s3 vrlo brzo zagrije nakon par videa na youtubu ili neke jednostavne igre.I jos imam problem s wi fijem ponekad kao da se smrzne i 10 sekundi nece nista otvoriti a poslije sve normalno.Ako neko zna zasto pomozite. :)
Nevezano za to meni se s3 vrlo brzo zagrije nakon par videa na youtubu ili neke jednostavne igre.I jos imam problem s wi fijem ponekad kao da se smrzne i 10 sekundi nece nista otvoriti a poslije sve normalno.Ako neko zna zasto pomozite. :)
To što se zagrijavanja tiče nakon par videa ti je potpuno normalno i ne moraš se oko toga zabrinjavati.
To što se zagrijavanja tiče nakon par videa ti je potpuno normalno i ne moraš se oko toga zabrinjavati.
Neželim zastrašivati korisnika Galaxy s3, ali ja na svojem uređaju nisam primjetio nikakvo zagrijavanje nakon nekoliko videa odgledanih na yt
Neželim zastrašivati korisnika Galaxy s3, ali ja na svojem uređaju nisam primjetio nikakvo zagrijavanje nakon nekoliko videa odgledanih na yt
---Zanemarite---
dobro ne zabrinjava me to toliko jer se malo ugrije nije da ga nemogu u ruku uzet.Ali me zabrinjava kada idem uredi stranicu i idem izbrisat jednu stranicu mob se zamrzne i nakon nekoliko sekundi ude ili u postavke ili negdi drugo i pise touchwiz launcher se zaustavio.to je jedan problem a drugi je taj da mi wi fi ponekad kao da se zamrzne nemogu 10 sekundi otvoriti nista na internetu i kid otvaranje youtube videa zna neka potrajati.
dobro ne zabrinjava me to toliko jer se malo ugrije nije da ga nemogu u ruku uzet.Ali me zabrinjava kada idem uredi stranicu i idem izbrisat jednu stranicu mob se zamrzne i nakon nekoliko sekundi ude ili u postavke ili negdi drugo i pise touchwiz launcher se zaustavio.to je jedan problem a drugi je taj da mi wi fi ponekad kao da se zamrzne nemogu 10 sekundi otvoriti nista na internetu i kid otvaranje youtube videa zna neka potrajati.
koj rom imas, kernel?
napravi fix permission, clear dalvik/cashe, ako to ne pomogne reinstalacija roma bez full wipe (trebalo bi proraditi),a ako ni to - reinstalacija sa full wipe (ako nije tvornicki defektan ovo ce sigurno radit)
to se zna dogodit ako stavljas neodgovarajuce modove, za krive verzije
a sto se tice zagrijavanja, kad sam bio na stocku i igrao gta vice city jako se zagrijavao, otkako sam na omegi nisam igrao nista zahtjevnije od bike race tako da ne znam jel do roma ili je mob jednostavno takav da se grije al moj je sad hladan ko led :-D
inace ,kad vam je mob u super stanju napravite nandroid backup tako kad nes zabrljate mozete lako vratiti kako je bilo
Trenutno je sve stock 4.1.2 xella
Zanima me dali je moguće pohraniti npr neke važne aplikacije ( Opera browser, Tune in, itd ) u Cloud, tako kad izvršim "povratak na tvorničke postavke" da mi se te aplikacije natrag vrate na uređaj tj da ih skinem s clouda '?
Dali netko zna di se spremaju titlovi nakon što mi ih bsplayer skine??
Jesi rootan? Titanium Backup..
Nisi rootan? Neki drugi Backup kao što je MyBackup.
Kada napraviš backup, spremiš ga na sd karticu (internal/external - svejedno je, jer ne gubiš podatke s njih) ili uploadas na dropbox/google drive i to je to.
Prvo što radim kada flasham novi rom je Settings - Developer options - Usb debbuging, Settings - Security - dopustim applikacije što nisu sa google play-a, odem u file manager, instaliram titanium i restoream sve app bez data i to je to.
jel tko igrao whale trail frenzy? meni zna zastekat a ne cini se graficki intenzivna, pa me zanima dali je samo kod mene slucaj?
vjerojatno, ako meni na gta i nfs nije štekalo........................
vjerojatno, ako meni na gta i nfs nije štekalo........................
ma i meni dobro vrti obje igre (zna mi na gta i nfsponekad past fps malo al su mi krekirane verzije pa).....zato me i cudi ovo..
jer netko zna dali se na droboxu moze iskljuciti prebacivanje videa na komp, malo prije sam nesta slikao i snjimao i slike mi prebaci sto mi je super, ali video nezelim a nenadem di da prekinem ili iskljucim skroz, a prebacivanje videa traje vjecno 
Znam da je netko pitao pa evo odgovora :u postavkama imaš oblak i tamo imaš dropbox postavke.
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Nije problem nac/uc u postavke, problem je sto se ne moze podesavat ovo sto deny trazi.
Nije problem nac/uc u postavke, problem je sto se ne moze podesavat ovo sto deny trazi.
upravu si nemogu podesavati nazalost
hajd glasujte
| 9 | Wanam |
|---|---|
| 8 | Omega |