Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.158
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
To mi se događa jedino doma i kod šogora (jučer provjerio) isto ima bnet. Ali sad više nisam toliko siguran da je do njih...A najveći je problem što se mob u tom trenutku ne prebaci na 3G, nego ostane zakaćen i ne dolaze mailovi... Jedno od rješenja je da ugasim WiFi na mobu, ali zašto onda plaćati bežićni modem?!
Miro
14 godina
protjeran

Ajd kome dobro sljaka Omega, nek mi kaze koja ke verzija 42.1 ili 42? Hvala.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi kako vam se cini ovaj ROM....  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 16:49 (joka2772).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sa DXLG2 modemom imam staus -51 dBm 31 asu, najbolje do sad. Inace dolazi u RR romu, a za druge ne znam.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ja sam do jučer imamo taj problem, i za njega sam saznao tako dami je na njega ukazao jedan prijatelj kada smo slučajno naletjeli jedan na drugog.

Makar ja imam SGN II, ja ne sumnjam  u  mob,  prije  u   Google  usluge  ili  naš,  zavisno  od pojedinog operatera i  provider-a  internet  ili  kvalitetu  signala!

Iskreno, problem je kod mene trajao oko ako desetak dana, ali pravi razlog  za  sada  mi  nije  niti  u  peti  ili  bilo  kakvoj  primisli!!

Čekaj. Hoces reci da je taj problem nestao sam od sebe? Nista nisi radio po tom pitanju?

Miro
15 godina
neaktivan
joka2772 kaže...

ljudi kako vam se cini ovaj ROM....  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403

ja imao ti samo od wanamaa probao i nexus jel 4.2.1 još je to svježe i neispeglano. vratio se na 4.1.2

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja sam to koristio na paranoidandroidu i koristim na cm10.1 takoder.. meni je predobra fora i jako ljepo izgleda 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 21:01 (SIII Deny).
14 godina
protjeran
mrDamir kaže...

probaj ovo, mozda ti se svidi

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oug30-cafKQ

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 21:14 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
neaktivan

To se i meni dogada.Da li mozda neko zna u cemu je problem? 

Nevezano za to meni se s3 vrlo brzo zagrije nakon par videa na youtubu ili neke jednostavne igre.I jos imam problem s wi fijem ponekad kao da se smrzne i 10 sekundi nece nista otvoriti a poslije sve normalno.Ako neko zna zasto pomozite. :)

17 godina
neaktivan

Evo, najbolja baterija do sada {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Galaxy s3 kaže...

Nevezano za to meni se s3 vrlo brzo zagrije nakon par videa na youtubu ili neke jednostavne igre.I jos imam problem s wi fijem ponekad kao da se smrzne i 10 sekundi nece nista otvoriti a poslije sve normalno.Ako neko zna zasto pomozite. :)

To što se zagrijavanja tiče nakon par videa ti je potpuno normalno i ne moraš se oko toga zabrinjavati.

Miro
15 godina
pai in the ass kaže...
Galaxy s3 kaže...

To što se zagrijavanja tiče nakon par videa ti je potpuno normalno i ne moraš se oko toga zabrinjavati.

Neželim zastrašivati korisnika Galaxy s3, ali ja na svojem uređaju nisam primjetio nikakvo zagrijavanje nakon nekoliko videa odgledanih na yt

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
pai in the ass kaže...
Ne ugrije ti se ekran ili malo oko baterije? Pogotovo kad je samo na 3G?
Galaxy s3 kaže...

Neželim zastrašivati korisnika Galaxy s3, ali ja na svojem uređaju nisam primjetio nikakvo zagrijavanje nakon nekoliko videa odgledanih na yt

Miro
14 godina

---Zanemarite---

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 19:51 (tin_95).
13 godina
neaktivan

dobro ne zabrinjava me to toliko jer se malo ugrije nije da ga nemogu u ruku uzet.Ali me zabrinjava kada idem uredi stranicu i idem izbrisat jednu stranicu mob se zamrzne i nakon nekoliko sekundi ude ili u postavke ili negdi drugo i pise touchwiz launcher se zaustavio.to je jedan problem a drugi je taj da mi wi fi ponekad kao da se zamrzne nemogu 10 sekundi otvoriti nista na internetu i kid otvaranje youtube videa zna neka potrajati.

14 godina
neaktivan
Galaxy s3 kaže...

dobro ne zabrinjava me to toliko jer se malo ugrije nije da ga nemogu u ruku uzet.Ali me zabrinjava kada idem uredi stranicu i idem izbrisat jednu stranicu mob se zamrzne i nakon nekoliko sekundi ude ili u postavke ili negdi drugo i pise touchwiz launcher se zaustavio.to je jedan problem a drugi je taj da mi wi fi ponekad kao da se zamrzne nemogu 10 sekundi otvoriti nista na internetu i kid otvaranje youtube videa zna neka potrajati.

koj rom imas, kernel?

napravi fix permission, clear dalvik/cashe, ako to ne pomogne reinstalacija roma bez full wipe (trebalo bi proraditi),a ako ni to - reinstalacija sa full wipe (ako nije tvornicki defektan ovo ce sigurno radit)

to se zna dogodit ako stavljas neodgovarajuce modove, za krive verzije

a sto se tice zagrijavanja, kad sam bio na stocku i igrao gta vice city jako se zagrijavao, otkako sam na omegi nisam igrao nista zahtjevnije od bike race tako da ne znam jel do roma ili je mob jednostavno takav da se grije al moj je sad hladan ko led :-D

inace ,kad vam je mob u super stanju napravite nandroid backup tako kad nes zabrljate mozete lako vratiti kako je bilo

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:51 (tonček).
13 godina
neaktivan

Trenutno je sve stock 4.1.2 xella 

15 godina

Zanima me dali je moguće pohraniti npr neke važne aplikacije ( Opera browser, Tune in, itd ) u Cloud, tako kad izvršim  "povratak na tvorničke postavke" da mi se te aplikacije natrag vrate na uređaj tj da ih skinem s  clouda '?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali netko zna di se spremaju titlovi nakon što mi ih bsplayer skine??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi rootan? Titanium Backup..

Nisi rootan? Neki drugi Backup kao što je MyBackup.

Kada napraviš backup, spremiš ga na sd karticu (internal/external - svejedno je, jer ne gubiš podatke s njih) ili uploadas na dropbox/google drive i to je to.

Prvo što radim kada flasham novi rom je Settings - Developer options - Usb debbuging, Settings - Security - dopustim applikacije što nisu sa google play-a, odem u file manager, instaliram titanium i restoream sve app bez data i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 12:48 (kpavl).
15 godina

Društvo Galaxy S III dobiva " Smart Pause" i " Smart Scroll "{#}

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Društvo Galaxy S III dobiva " Smart Pause" i " Smart Scroll "{#}

Totalno neupucen autor teksta. Za to se zna vec 2 tjedna i opcije ima prvi (sadasnji) leak ... 

http://make-everything-ok.com/
16 godina
neaktivan

jel tko igrao whale trail frenzy? meni zna zastekat a ne cini se graficki intenzivna, pa me zanima dali je samo kod mene slucaj?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vjerojatno, ako meni na gta i nfs nije štekalo........................

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonček kaže...

vjerojatno, ako meni na gta i nfs nije štekalo........................

ma i meni dobro vrti obje igre (zna mi na gta i nfsponekad  past fps malo al su mi krekirane verzije pa).....zato me i cudi ovo..

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

jer netko zna dali se na droboxu moze iskljuciti prebacivanje videa na komp, malo prije sam nesta slikao i snjimao i slike mi prebaci sto mi je super, ali video nezelim a nenadem di da prekinem ili iskljucim skroz, a prebacivanje videa traje vjecno {#}

Znam da je netko pitao pa evo odgovora :u postavkama imaš oblak i tamo imaš dropbox postavke. 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
18 godina
neaktivan

Nije problem nac/uc u postavke, problem je sto se ne moze podesavat ovo sto deny trazi.

0 0 hvala 0
13 godina
PraskaviRepan kaže...

Nije problem nac/uc u postavke, problem je sto se ne moze podesavat ovo sto deny trazi.

upravu si nemogu podesavati nazalost 

14 godina
neaktivan

hajd glasujte

9 Wanam
8 Omega
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice