Pozdrav
Tražim neku shemu za vrstu telefona žicnog ili bezicnog na koji se sastoji od 2 djlea .. nesto kao parlafon ...ta shema bi mi trebala hitno pa bih vas molio da sto prije date nekakv savjet i sl ..pozdravsvima
Pozdrav
Tražim neku shemu za vrstu telefona žicnog ili bezicnog na koji se sastoji od 2 djlea .. nesto kao parlafon ...ta shema bi mi trebala hitno pa bih vas molio da sto prije date nekakv savjet i sl ..pozdravsvima
A da fino proguglaš prije nego što postaviš neodređeno pitanje na forum?
Ako je tako onda ne bi niti trebali postojati forumi ..jer svaka tema u samogradni skoro ima odgovor na googleu ...ali je prioblem to što google nema iskusta u izradi tražečeg ,nemože savjetovati ako nesto nije u redu is ... p.s. goglao sam prije .. :)
Opet, ne možeš ni u google upisati "diy telephone schematic" ili tako nešto.
Prije nego što išta ikoga pitaš trebaš formirati pitanje.
Kakav ti to žično/bežični telefon treba? Koja namjena? Udaljenost? Zašto?
Nesto kao parlafon u zgradi ... udaljenost cca 20 m..namjena za restoran tj za naruđbe ...
covjece ante u zadnje vrijeme puno toga ti radis. di su gotovi projekti :P
Pojačala i đepni punač su vec gotovi i rade svoj posao .. a ova jtermometar je u fazi izrade...ali ovaj telefon mi je hitnji pa evo vidis tražim shemu
Pojačala i đepni punač su vec gotovi i rade svoj posao .. a ova jtermometar je u fazi izrade...ali ovaj telefon mi je hitnji pa evo vidis tražim shemu
Pa daj onda pokoju slikicu nabaci...
Nema problema ..ali ne u ovoj temi jer kao sta vidis u prvom postu hitno mi je potreban ovaj tzv telefon tj shema za njega
ti bi u biti talkie-wokie?
Da ali može biti i žični
Pa ima li itko kakvu shemu ili savjte hutno mi je ...
napraviš dva mikrofonska pojačala i s tim da ti je zvučnik u slušalici telefona 2 a mikrofon u telefonu jedna i to ponoviš ali obrnuto
100kn gotov uređaj u Metrou ili baumaxu, 250kn
ako treba prenositi i video