Neki link i objašnjenje bi jako pomogli 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oni koji imaju telefon sa ARMv6 procesorom, a pri tome žele koristiti Firefox na telefonu, neka testiraju betu i pošalju povratne informacije.
Kako misle da im testiram to kad udjem preko telefona (Wildfire S) koji ima ARMv6 pise da nije kompatibilno..
mitch care hvala
intelovac nisi mi jasan...prvo kazes tocno ono sto trazimo a onda kad treba napravit copy paste linka ti kazez google...to shvacam ko provokaciju
mitch care hvala
intelovac nisi mi jasan...prvo kazes tocno ono sto trazimo a onda kad treba napravit copy paste linka ti kazez google...to shvacam ko provokaciju
Forum je tu, koliko znam, da razmijenimo iskustva i pomognemo jedno drugome. Nekim ljudima se ne da pomoći, pa u ovom slučaju jako provociraju, kao ti intelovac.
Zato se sredi malo jer pišeš gluposti.
I da, dex3108, pohvala tebi jer uvijek daješ preporuke na fenomenalne igre, bar meni. Hvala.
Ukoliko volite gledati trailere i filmofil ste, ima jedna odlična aplikacija pod imenom CineTrailer Movie
Kako misle da im testiram to kad udjem preko telefona (Wildfire S) koji ima ARMv6 pise da nije kompatibilno..
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox_beta - tu ne možeš da skineš?
Ako ne možeš tako, probaj odavde.
Sudeći po ovome, tvoj telefon je prošao test iako su performanse loše (zbog CPU-a).
Jucer sam uzeo asphalt 7 danas fifu 12(moze mi netko objasnit koja je razlika izmedu one dvije verzije fifa 12 i fifa soccer 12?) evo fifa se skida ec sat vremena ak ne i vise
1258 mb ima igra
Jucer sam uzeo asphalt 7 danas fifu 12(moze mi netko objasnit koja je razlika izmedu one dvije verzije fifa 12 i fifa soccer 12?) evo fifa se skida ec sat vremena ak ne i vise
1258 mb ima igra
EA obično ima dvije verzije igara... row i na (rest of the world i north america). Fifa soccer 12 je očito ta američanska inačica, jer oni nogomet zovu soccer, football im je onaj njihov, jel, šta se rukama i nogama igra. xD
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox_beta - tu ne možeš da skineš?
Ako ne možeš tako, probaj odavde.
Sudeći po ovome, tvoj telefon je prošao test iako su performanse loše (zbog CPU-a).
Da bas to nisam mogao da skinem...
izgleda da mi je krepao citac memorijske kartice. jer mi stalno govori da je mem. kartica deaktivirana ili uklonjena a u utoru je
izgleda da mi je krepao citac memorijske kartice. jer mi stalno govori da je mem. kartica deaktivirana ili uklonjena a u utoru je
jesi probao mjenjanje roma ?
http://www.svijet-androida.com/28/09/2012/jetpack-joyride-konacno-stigao-na-google-play/
jesi probao mjenjanje roma ?
stock rom je gore. napravio repair i opet isto. probao drugu memorijsku opet isto. probao memorijsku na drugom telefonu radi. jbg
jbg vise nemam kamere na mobu, niti navigacije, niti vecinu aplikacija. rip x10
A dali imaš ext particiju i da li si imao koji custom rom gore sa ext3 ili ext4 ili ext2.
nikad cuo za tu particiju. imao sam dosta romova do sada ali sam nekih mjesec dana na stocku. i danas kad sam trebao slikati nes s mobom mi je pokazao da nemam memorijske...
Imaš ovu, provjereno radi, ali trebaš imat root
Zašprehajte ga, i rootaj mu ga na brzinu. Ucinit ces mu uslugu.
Kako objasnit laiku sta je root? Kako ga nagovorit da ti da mobitel uopce u ruke? Mora postojat jos neka apk za to a da ne treba root
Fino mu objasni kaje root i pokazi mu neke appse koje zahtjevaju root, koje su fora, a fala bogu ima ih.
Ili probajte "reverse tethering" s te mreze, pa ak se da kaj srediti s tom aplikacijom.
Može neka aplikacija koja ograničava posjet određenim stranicama? Nešto tipa parental control... Tražim mal po netu ali ništa konkretno.
I još, pomoću koje aplikacije mogu odrediti koji user ima pravo sve raditi, a drugi recimo samo čitati i otvarati aplikacije?
to se pojavilo tek u JB, ali jos je u prealpha fazi
1. mozes sredit preko hosts filea.
Samsung Galaxy Mini je upao u vodu. Da li je moguće ikako popraviti? Neće se upaliti.
Odi odma u ponedeljak u neki obliznji servis i reci sta ti se desilo pa nek naprave sta mogu dok jos nije kasno...korozija je gadna stvar u kombinaciji s malo vremena kolko ti je preostalo
Samsung Galaxy Mini je upao u vodu. Da li je moguće ikako popraviti? Neće se upaliti.
Izvadi sve kaj se izvaditi da (bateriju, kartice i sl.) i st gavi ga u neku posudu s rižom, ona upija vlagu. Probaj ga upaliti za par dana.
Izvadi sve kaj se izvaditi da (bateriju, kartice i sl.) i st gavi ga u neku posudu s rižom, ona upija vlagu. Probaj ga upaliti za par dana.
OK, hvala na savjetu.
Da upitam samo - kad se mob smoči na razne načine (sok, voda, kava, more i slično), jel ga vrijedi ISPRATI u DESTILIRANOJ vodi (naravno, nakon što se izvadi kartica, baterija i sve ostalo)? Čini mi se da sam negdje pročitao da destilirana voda ne izaziva hrđu (koroziju), a koliko znam, ionako ne provodi struju.. Znači, odmah ga isprati u destiliranoj vodi pa ostaviti koji dan da se osuši.
Ili pričam nebuloze?