Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.981.016
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

mene zanima s kojim programom mogu odrootati mobitel, sa super one clickom neće, kaže failed.

Moram nositi mob u servis, neće mi priznat garanciju ako vide da je bio rootan...ako ga samo vratim na tvorničke postavke dali će oni tamo vidjeti da je on bio rootan, ili bas moram odrootati pa onda tvornički reset

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
AxLiNa kaže...

mene zanima s kojim programom mogu odrootati mobitel, sa super one clickom neće, kaže failed.

Moram nositi mob u servis, neće mi priznat garanciju ako vide da je bio rootan...ako ga samo vratim na tvorničke postavke dali će oni tamo vidjeti da je on bio rootan, ili bas moram odrootati pa onda tvornički reset

Koji je smartphone u pitanju?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...
AxLiNa kaže...

Koji je smartphone u pitanju?

lg optimus 3d, p920

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
16 godina
Android borbeni komplet

Zna netko zašto mi Cyanogenmod 7 (Desire Z, 2.3.7) ne prikazuje lockscreen?

Maloprije je sve radilo, sada samo odmah prikaže homescreen. "Disable lockscreen" u "Tablet options" nije označeno...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlična galerija aplikacija koje prate holo dizajn.

http://androidniceties.tumblr.com/

http://developer.android.com/design/index.html

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pojavio se  poznati WinZip.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
AxLiNa kaže...

Probaj rerootat...sa ovim: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1610998

<a href="http://www.youtube.com/user/awesomecookification?feature=creators_cornier-%2F%2Fs.ytimg.com%2Fyt%2Fimg%2Fcreators_corner%2FYouTube_Superstar%2F200x65_ytsuperstar_grey.png">&lt
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako unrootati Wildfire S?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Stavi RUU.

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
15 godina
neaktivan
Unix kaže...
Intelovac123 kaže...

Stavi RUU.

Ne mogu staviti RUU zato sto mi je mob rootan...ispisuje gresku.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

RUU se baš stavlja na rootan uređaj. Nešto krivo radiš.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Intelovac123 kaže...

RUU se baš stavlja na rootan uređaj. Nešto krivo radiš.

A covjece....Pokusao sam RUU instalirati i preko onog P..........zip fajla,pokusao preko kompa,al mi stalno kad se restartuje uredjaj izbacuje ovu gresku.

17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

A covjece....Pokusao sam RUU instalirati i preko onog P..........zip fajla,pokusao preko kompa,al mi stalno kad se restartuje uredjaj izbacuje ovu gresku.

Ja jos tvrdim da negdje grješiš. RUU je jedina metoda unroota na HTC-u, i uvijek je bila pouzdana. Sad jesi ti nešto sprčkao s mobom radi nestručnog rukovanja ili što, nemam pojma.

16 godina
Android borbeni komplet

Moram s vama podijeliti genijalnu aplikaciju, ako vam tako nešto treba - SoundWire.

Ono što radi jest da streama sav zvuk s PC-a na mob u real-time-u. U principu, dobijete wireless slušalice s dometom koliki je onaj vaše Wi-Fi mreže.

Kada smanjite buffer size na 8k, laga gotova da i nema, tako da se bez problema može koristiti u situacijama kada gledate film na velikom TV-u, a ne želite zvukom uznemirivati spavajuće ukućane (primarni razlog zašto sam ja tražio ovako nešto..{#}).

9 0 hvala 20
16 godina
DamageHigh kaže...

Moram s vama podijeliti genijalnu aplikaciju, ako vam tako nešto treba - SoundWire.

Ono što radi jest da streama sav zvuk s PC-a na mob u real-time-u. U principu, dobijete wireless slušalice s dometom koliki je onaj vaše Wi-Fi mreže.

Kada smanjite buffer size na 8k, laga gotova da i nema, tako da se bez problema može koristiti u situacijama kada gledate film na velikom TV-u, a ne želite zvukom uznemirivati spavajuće ukućane (primarni razlog zašto sam ja tražio ovako nešto..{#}).

prebolestan program {#}

14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ovo je nešto fenomenalno, stvarno idealno za gledanje filmova usred noći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Upravo sam spreman otvoriti SoundWire, ali me traži Server : ___________, a što da mu ukucam, koji {#} server {#} ??!!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
DamageHigh kaže...

Upravo sam spreman otvoriti SoundWire, ali me traži Server : ___________, a što da mu ukucam, koji {#} server {#} ??!!

moras instalirati soundwire server,evo ga na ovoj stranici:http://georgielabs.cjb.net

kada ga pokrenes(soundwirw server na pc-u)pisati ce server address.otvoris soundwire na mobu,upises adresu i to je to.

15 godina
Android borbeni komplet

BTW; koji je bit rate najbolji, trenutno mi je na 128k, bili bilo bolje smanjiti ili ići na 256k {#} ?!

EDIT; ne bit rate već audio buffer size, malo sam pre brzo se odigrao {#} !

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 15:25 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Misliš na buffer size?

Ja ga držim na 8k, jer je tada najmanja latencija. Povećanjem bi trebao dobiti "stabilniji" zvuk, ali meni ni ovako ništa ne puca. Uglavnom, krenite od 8k, pa prema gore ako se pojave problemi.

15 godina
Android borbeni komplet

Jedna MAIN aplikacija za sve koji su na Androidu i koji vole, obožavaju, što, PIVU {#} {#} !!!!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ratebeer.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yYXRlYmVlci5hbmRyb2lkIl0.

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ima li neka aplikacija s kojom se može namjestit da mi u sms-ovima ne šalje dijakritičke znakove. u sms app nema te opcije niti mogu na tipkovnici namjestiti da mi predvida riječi bez dijakritičkih znakova...

0 0 hvala 0
16 godina

moraš sam forsati korekciju riječi prilikom tipkanja. ili isključi bilo kakav i ikakav unos čćšđž u ne znamo kojoj tastaturi koristiš.

15 godina
Rodach kaže...

ima li neka aplikacija s kojom se može namjestit da mi u sms-ovima ne šalje dijakritičke znakove. u sms app nema te opcije niti mogu na tipkovnici namjestiti da mi predvida riječi bez dijakritičkih znakova...

Nisi naveo koji mob imaš, niti sučelje, kao recdimo na primjer Sense i Gingerbread na HTC mobu, stoga ti svakako predlažem da si instaliraš jednu iznimno kvalitetnu tipkovnicu/aplikaciju, a dijakritičke ćeš znakove najlakše izbjeći brzim tipkanjem, ne sačekujući otvaranje prozora s dija znakovima, a imaš i preporuku instalirati ovu drugu aplikaciju, pomaže oko hrvatskog i još puno drugih jezika svijeta {#} !!

LINK1; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b3VjaHR5cGUuc3dpZnRrZXkucGhvbmUudHJpYWwiXQ..

LINK2; https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0.

ATJ Lučko
17 godina
Android borbeni komplet
~
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 21:13 (Proz0r).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravo tu tipkovnicu sam danas kupio {#} ali problem mi je kada mi predviđa ili ispravlja riječi onda mi ispravlja tako da stavi i dijakritičke znakove. imam sony ericsson live with walkman i nemam opcije da promjenim "input mode" ko na samsungu koji onda sam automtski kodira( ili kak se to već kaže) poruku da ne šalje dijakritičke znakove.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jednostavno strava za bicikliste. koristim to i bolja je od endomondo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
njofra86 kaže...

jednostavno strava za bicikliste. koristim to i bolja je od endomondo

zasto je bolji

15 godina