Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 585.601
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Nova sam na forumu, tako da ne znam da li je vec neko imao postova sa mojim problemom, tako da mi nemojte zamjeriti :)

Naime, vec godinu dana koristim ovaj mobitel i bila sam zadovoljna, pao mi je par puta i nastavio je raditi normalno. Medjutim danas primim poruku, odgovorim sve normalno da bi nakon sat vremena jednostavno touch prestao raditi, dugmici rade sa strane normalno zakljuca se, al nema sanse da bilo sta otkucam, da udjem u meni jednostavno nista. Da li je neko imao taj problem, ne znam sta da radim. Pomozite :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Odjedanput, ili ti je opet ispao?

Ugasi, ga, vadi bateriju, pa upali, napravi kalibraciju screen-a..neznam, nisam imao takih problema..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 23:31 (brane47).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Samsung S5230

Dns sam kupio od nekog lika USB kabel za ovaj mobitel, ali mi je nest cudno, spojim mob i on se samo puni, ali nista ne dolazi, a postavljeno je da pita pri spajanju :S {#}

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung S5230
xZero kaže...

Dns sam kupio od nekog lika USB kabel za ovaj mobitel, ali mi je nest cudno, spojim mob i on se samo puni, ali nista ne dolazi, a postavljeno je da pita pri spajanju :S {#}

Zbilja čudno. Provjeri jel opet postavljeno da pita pri spajanju na PC. To ti je bitno da možeš prebaciti temu na mobitel preko "Media Player" konekcije.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
Najbrži kaže...
xZero kaže...

Zbilja čudno. Provjeri jel opet postavljeno da pita pri spajanju na PC. To ti je bitno da možeš prebaciti temu na mobitel preko "Media Player" konekcije.

Rijesio promjenom USB porta.

16 godina
Najbrži kaže...
xZero kaže...

Rijesio promjenom USB porta.

17 godina
neaktivan

Neznam dali je ova tema jos aktivna ali evo ja sam danas kupio taj mobitel u tele2 na preplati. preplatu sam dao starom a ja stavio svoj tele2 broj na bonove.

ono sto me zanima, dali postoje neki posebni programi koji su dobri da ih instaliram. isto tako me zanima za igre. pa eto par stvari kome se da neka kaze :) HVALA

Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Kako da da stavim novi softver od samsunga s5230?Da ga spojim na komp pa nesto napravim ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vidikovac kaže...

Neznam dali je ova tema jos aktivna ali evo ja sam danas kupio taj mobitel u tele2 na preplati. preplatu sam dao starom a ja stavio svoj tele2 broj na bonove.

ono sto me zanima, dali postoje neki posebni programi koji su dobri da ih instaliram. isto tako me zanima za igre. pa eto par stvari kome se da neka kaze :) HVALA

Izvolis dva korisna linka...

Moddanje Samsung GT-S5230 - KLIK

Igre za Samsung GT-S5230 - KLIK

17 godina
xZero kaže...

Izvolis dva korisna linka...

Moddanje Samsung GT-S5230 - KLIK

Igre za Samsung GT-S5230 - KLIK

Hvala xZero što si im dao linkove, nisam ovih dana na forumu aktivan pa ne stignem.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Vec sam nekoliko puta postavio ovo pitanje, ali ili nitko nezna odg, ili mu se neda odg..uglavnom, evo jos jednom..

Je li ikako moguce prosiriti memoriju za sms-ove na 5230? Ikako?

Trenutno je mislim 500 sms-ova, ali u praksi i manje.. -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brane47 kaže...

Vec sam nekoliko puta postavio ovo pitanje, ali ili nitko nezna odg, ili mu se neda odg..uglavnom, evo jos jednom..

Da netko zna, vjerovatno bi ti bilo već odgovoreno. BTW ja na mob-u nemam više od 20 SMS-ova, tako da ne vidim razlog čemu 100+, a kamoli 500. Pozdrav

16 godina
Najbrži kaže...
brane47 kaže...

Da netko zna, vjerovatno bi ti bilo već odgovoreno. BTW ja na mob-u nemam više od 20 SMS-ova, tako da ne vidim razlog čemu 100+, a kamoli 500. Pozdrav

Heh ja sam na prijasnjem SonyEricssonu V640@K630 drzao oko 4500+ SMS-ova, (neznam di mu je sve to stalo...), tako da i mene zanima isto {#}

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

I moj prosli mob je bio v640, poruke s njega nikad nisam morao brisati, a tu mi stalno glupo upozorenje stize, i ak ne obrisem, dogodi se da mi ni nedodje por, nemogu procitat, cak i kad obrisem.. -.-

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Samsung S5230

Ne možete povećati kapacitet za poruke na S5230 jer se NE MOŽE staviti da sprema SMS-ove na memorijsku karticu!

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pa nitko nije to ni rekao..i nije da ne stane na mobitel vise od toga, jer nije istina..to je samo softwersko ogranicenje..znam da se na SE moglo ne flashanjem vec necim drugim to srediti, povecati kapacitet, ali eto, mislio sam da je netko sredio nesto takvo..

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
2 pitanja

ovaj mob sam nedavno kupio u tele2, imam 2 pitanja

1. kad me neko zove, prvih 3 sekunde ringtone je jako tih, cuje se, ali je pretiho, a onda nakon te 3 sekunde se poglasni na normalnu razinu, jeli to tako napravljeno ili s mobom nesto nije u redu?

2. ovaj mob podrzava gprs i edge, ja sam na tele2 mrezi, u ZG-u sam i vidio sam da mi je pokazao da hvata edge signal mozda 2-3 puta, ostalo 99.9% vremena je na gprsu, i to nema veze gdje, bilo centar ZG-a bilo na rubu grada, uvijek onaj mali G gore, a nikad E.

E sad, ne znam isto jeli do moba ili je do tele2 mreze, a s obzirom da je lockan na tele2 ne mogu isprobat jel tako isto i na drugoj mrezi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 2 pitanja
refleks kaže...

ovaj mob sam nedavno kupio u tele2, imam 2 pitanja

1. kad me neko zove, prvih 3 sekunde ringtone je jako tih, cuje se, ali je pretiho, a onda nakon te 3 sekunde se poglasni na normalnu razinu, jeli to tako napravljeno ili s mobom nesto nije u redu?

2. ovaj mob podrzava gprs i edge, ja sam na tele2 mrezi, u ZG-u sam i vidio sam da mi je pokazao da hvata edge signal mozda 2-3 puta, ostalo 99.9% vremena je na gprsu, i to nema veze gdje, bilo centar ZG-a bilo na rubu grada, uvijek onaj mali G gore, a nikad E.

E sad, ne znam isto jeli do moba ili je do tele2 mreze, a s obzirom da je lockan na tele2 ne mogu isprobat jel tako isto i na drugoj mrezi.

1) Meni - Postavke - Profili - Normalno>> - Vrsta zvona - umjesto poglasavajuca melodija, izaberes melodija..

2) Ne bih znao, meni je vecinom na edge-u..gore mi je E..mreza je vip..

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

eh, da, nije na poglasavajucoj, to sam zaboravio napisat, stavljeno je da normalno zvoni, a opet taj stisani zvuk prve 3 sec i onda naglo poglasni na normalnu razinu i vise ne mijenja, znaci da je ipak do moba, jer to nije namjerno napravljeno tako

a ovo drugo, eto meni stalno na gprs, od edge-a ni traga, mreza tele2

ima jos netko na tele2 u zg da mi kaze jel hvata edge signal?

0 0 hvala 0
17 godina
refleks kaže...
a ovo drugo, eto meni stalno na gprs, od edge-a ni traga, mreza tele2

ima jos netko na tele2 u zg da mi kaze jel hvata edge signal?

EDGE u Vukovarsko-Srijemskoj županiji radi, mreža je naravno Tele2.

Sad mi draga rekla da je inače gore u onoj "traci" kao slovo "E",

Plava ikonica je kad ti je dostupan EDGE ali ga ne koristis

Crvena ikonica kad ti je dostupan i koristis ga trenutno (net)

Update sa zahvalama forumašu brane47

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 21:34 (Najbrži).
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

EDGE u Vukovarsko-Srijemskoj županiji radi, mreža je naravno Tele2.

Sad mi draga rekla da je inače gore u onoj "traci" kao slovo "E", nekad je u kocki a nekad ne i ako nemaš para na računu onda je crveno obojano, ako imaš onda je plavo.

Plava ikonica je kad ti je dostupan EDGE ali ga ne koristis

Crvena ikonica kad ti je dostupan i koristis ga trenutno (net)

15 godina
protjeran
Samsung S5230

Ja mislim da je ovaj mobitel najbolji na touch screen u rangu cijena do 1000 kuna....

Pas koji laje, nije dovoljno pečen.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dubach-Orehovica kaže...

Ja mislim da je ovaj mobitel najbolji na touch screen u rangu cijena do 1000 kuna....

????

LG GT540?

SE x8?

15 godina
protjeran

Rekao sam da do 1000 kn...ovi su skuplji

Pas koji laje, nije dovoljno pečen.
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dubach-Orehovica kaže...

Ne bih se složio. S5230 sam prodao prije po godine za 500kn a prije 2 mjeseca ga uzeo za 250kn, a do 1000kn ima puno bolji izbor mobitela.

LG GT540 košta od 500~800kn [polovno]

SE X8 košta od 700~900kn [polovno]

Moj izbor bi bio SE X8, ali preporučam GT540 jer vidim da ima tema LG GT540- modovi i nadogradnje

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

neznam kako da stavim titlove na mobu

gleam film, i stavim titlove srt file... nazovem ga isto ko i film, nece...stavim text file i opet nece????

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
decko1987 kaže...

neznam kako da stavim titlove na mobu

gleam film, i stavim titlove srt file... nazovem ga isto ko i film, nece...stavim text file i opet nece????

Ubaci (iliti zalijepi) titlove za film pa gledaj! Kako to napraviti, evo TUTORIAL!

17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jel' se vama desi da se ovaj mobitel ponekad, ničim izazvan sam od sebe ugasi i odmah upali, kao da se restarta?

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Jel' se vama desi da se ovaj mobitel ponekad, ničim izazvan sam od sebe ugasi i odmah upali, kao da se restarta?

Meni ne. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice