HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.612
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
neaktivan
HTC One X

Zašto mi ga mjenjao za s klasu kada je x bolja? 

p.s. mogu ga zamjeniti za samsung galaxy s3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One X
hrabri zec kaže...

@ B1tch,

otidi i svadjaj se, te trazi da ti zamjene uredjaj. to mi je bio jedan od razloga zasto sam odustao od tog mobitela. ja sam isao uzeti mobitel, pa sam bio cicija i prvo gledao je li kamera u sredini, ni na jednom nije bila pa dalje nisam ni gledao..jos kad vidim na xda da imaju problema sa wifi-em zgadilo mi se. nisam nikakv fan, dapace, ali ipak za tu lovu hocu da bude 100 % ispravan, niti trazim 101% al necu ni prihvatiti 99%.

Kamera je bila malo van centra i nisi kupio uredaj? oprosti ali to je skroz glupo. ak je sve ostalo ok i ak radi odlicne slike, kakve veze ima gdje je kamera? 

hobi:moj-android.net
17 godina
nsoul kaže...
hrabri zec kaže...

@ B1tch,

otidi i svadjaj se, te trazi da ti zamjene uredjaj. to mi je bio jedan od razloga zasto sam odustao od tog mobitela. ja sam isao uzeti mobitel, pa sam bio cicija i prvo gledao je li kamera u sredini, ni na jednom nije bila pa dalje nisam ni gledao..jos kad vidim na xda da imaju problema sa wifi-em zgadilo mi se. nisam nikakv fan, dapace, ali ipak za tu lovu hocu da bude 100 % ispravan, niti trazim 101% al necu ni prihvatiti 99%.

Kamera je bila malo van centra i nisi kupio uredaj? oprosti ali to je skroz glupo. ak je sve ostalo ok i ak radi odlicne slike, kakve veze ima gdje je kamera? 

Pa zar nije rečeno od strane HTC-a da to nije greška (Kamera malo van centra) ili sam je nešto krivo skužio.

16 godina
neaktivan
HTC One X

je, u pravu ste.

ali kao sta sam i napisao, zelim da bude 100% ispravno. nisu mi dozvolili da ga upalim i provjerim ima li navedenih problema sa ekranom.

i onda jos za par tjedana da mi se jave problemi sa wifi....

mozda sam popusio globalnu paniku, ali takav sam. pa zar trazim previse??

to sta je njima normalno neka objese macku o rep. da su rupice od prednjeg zvucnika malo sa strane, bi li im i to bilo normalno?  - ne, jer bi svi gledali u to i komentirali.

gledajte, ne zelim trolati niti izazivati nered, htio sam ovaj uredjaj, pa isao sam ga kupiti pobogu, ali zahvaljuci ekipi u ducanu i njihovim komentarima, odustao sam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Da li neko zna mogu li htc one x koji ima problema sa ekranom zamjeniti za sg3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Nešto se događa {#}, nešto se je konačno izgleda pokrenulo {#} !!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_admits_wifi_hardware_issue_on_the_international_one_x-news-4407.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
B1tch kaže...

Da li neko zna mogu li htc one x koji ima problema sa ekranom zamjeniti za sg3

Ja sam to napravio u Vip-u.

Nakon dva neispravna Hox-a,rekao sam da više neću taj šrot i uzeo sam SG3...preporodio sam se.

Nemožeš stisnut i prdnut.
14 godina
neaktivan
HTC One X

znači moguće je jaču sutra ići tamo i tražiti da mi ga zamjene za sg3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

Nije ti to baš tako jednostavno.....ja sam se dosta natezao sa njima ali na kraju su popustili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Ima koga da mu je mob uredu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

a jesi prvo nosio na servis ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CodEA kaže...

Ima koga da mu je mob uredu?

Normalno da ima, samo kaj se tu nitko ne javlja, osim ovih kaj su dobili shebane uredaje, i oni koji ne zele uredaj jer kamera nije i sredini.

meni je taj srot fantastican. probao sam s3 i ne vidim po cemu je tolko poseban? 

one x je fantastican uredaj plus + sense koji je odlican

16 godina
neaktivan

U cemu je poseban? U tome sto nije vecina uredaja defektna.

Koliko ljudi je vratilo uredaj?

2 Vracen, uzet drugi
1 Vracen, uzet OneX opet
10 Sve ok
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...

Joj daj molim te, defektni. Ljudi čuli da ima problema, i sad na svaku sitnicu vraćaju uređaj, frend s one x je rekao da ima problema s mjenjanjem boja na rubu dok pritisne, a jbt tolko je tiskao da ga je skoro slomio i onda su se pojavile mrlje, pa na svakom lcdu se pojave mrlje ako ga pritisneš malo jače.

ne velim da nema tih problema na one x, ali to nije slučaj kod svih koji ti prijavljuju, taj isti je rekao da ima problema s wifi preko noći da mu se gasi, a imao je neku aplikaciju za štednju baterije koja mu je gasila wifi, ne velim da nema problema s wifi, ali opet, nemaju svi koji to prijavljuju tih problema, onda vraćeno par uređaja jer je kamera milimetar van centr, pa mislim stvarno, pa da je i pol centimetra, ak meni radi odlične slike, kakve to veze ima.

sve je običan placebo, ljudi napravili masovno paniku, i sad svaki drugi kupac one x-a misli da ima defektan uređaj.

a po čemu je s3 poseban? pa ne brini bude defektnih uređaja, isto je bilo sa s2, isto je sa svakim uređajem koji se pojavi, s nekima više nekima manje.

16 godina
neaktivan

Je je, vidim svi radi toga što su čuli da ima problema vraćaju uređaje, a ne zato jer im pola toga ne radi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
HTC One X

Htc One X koji je defektan kupio sam u

7 Vipu
2 T-mobile
1 Tele 2

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Dobro jer ionako planiram kupiti u t-mobileu.

Kupiti ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 13:51 (CodEA).

0 0 hvala 0
17 godina
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

Joj daj molim te, defektni. Ljudi čuli da ima problema, i sad na svaku sitnicu vraćaju uređaj, frend s one x je rekao da ima problema s mjenjanjem boja na rubu dok pritisne, a jbt tolko je tiskao da ga je skoro slomio i onda su se pojavile mrlje, pa na svakom lcdu se pojave mrlje ako ga pritisneš malo jače.

ne velim da nema tih problema na one x, ali to nije slučaj kod svih koji ti prijavljuju, taj isti je rekao da ima problema s wifi preko noći da mu se gasi, a imao je neku aplikaciju za štednju baterije koja mu je gasila wifi, ne velim da nema problema s wifi, ali opet, nemaju svi koji to prijavljuju tih problema, onda vraćeno par uređaja jer je kamera milimetar van centr, pa mislim stvarno, pa da je i pol centimetra, ak meni radi odlične slike, kakve to veze ima.

sve je običan placebo, ljudi napravili masovno paniku, i sad svaki drugi kupac one x-a misli da ima defektan uređaj.

a po čemu je s3 poseban? pa ne brini bude defektnih uređaja, isto je bilo sa s2, isto je sa svakim uređajem koji se pojavi, s nekima više nekima manje.

Kada mob košta toliko para onda je suludo pristati na bilo kakve manjkavosti, jer ako kupuješ "high end" uređaj onda to mora biti potpuno zadovoljstvo, a ne da je moram pristati na to da nije sve ok. Ja sam osobno zadovoljan sa SG3, ali sa One x-om nisam bio.

14 godina
neaktivan
HTC One X

Ja sam neki dan kupio HOX-a iz T-mobilea i nisam primjetio da je kamera van centra, niti fleke po ekranu. Od svega toga jedino kad jače pritisnem na lijevi ili desni rub ekrana javlja se ono razljevanje, ali to u normalnoj upotrebi nije izraženo, dakle to je glupost nečija tko je htio pronaći manu tom uređaju pod svaku cijenu. Meni osobno to ne predstavlja nikakav problem niti se zamaram s time. Uređaj je iz one "zloglasne" serije HT24, W1 dakle napravljen u Tajvanu u 4.-om mj. Mislim, možemo mi tu sada raspravljati jel to valja ili nevalja ali tako bi npr. korisnici SG3 mogli dići halabuku oko toga da Gorila Glass 2 puca ko blesavo kad ga se baci na beton (gledao sam na youtubeu beton-test).

2 0 hvala 1
16 godina
Mitsuoka kaže...

Je je, vidim svi radi toga što su čuli da ima problema vraćaju uređaje, a ne zato jer im pola toga ne radi.

Ajd daj čitaj malo kaj pišem. Frend je pritiskao ko lud rub ekrana samo zato jer je pročitao da se boje razljevaju, i tolko je pritiskao dok se stvarno razljevanje nije vidjelo, a to se kod nomrlane upotrebe ne vidi. ne velim da nema takvih slučajeva, ali opet nema ih tolko kolko se priča. i već je na xda pisao zakaj mu se preljevaju boje na one x. a to nije istina, jer se to ne događa, ali uz toliku priču o tome on stvarno misli da je to defekt.

Ja sam prezadovoljan sa one x, i nakon isprobavanja s3 nije me se dojmio.

goodie kaže...

Kada mob košta toliko para onda je suludo pristati na bilo kakve manjkavosti, jer ako kupuješ "high end" uređaj onda to mora biti potpuno zadovoljstvo, a ne da je moram pristati na to da nije sve ok. Ja sam osobno zadovoljan sa SG3, ali sa One x-om nisam bio.

Kad kupuješ mob ne vraćaš ga ako je kamera milimetar izvan centra. To je krajnja glupost i točka a ti reci kaj hoćeš.

A za obojicu, i S3 je high end uređaj, zar ne? A prema vama mora se pristati da je uređaj uvijek 100% ok.

Pa ima i S3 problema, korisnici su se javljali zbog defektnih baterija, imaju problema s kućištima, vraćali su ga zbog problema s ekranom, problemi s wifi signalom ako se udalje malo od rutera, ima onih kojima se neće spojiti na 3g sve dok ne restartaju uređaj,  onda nekima blokira aplikacija za kameru a pomaže samo restart, bug u obavijestima ... da ne nabrajam dalje, a gle čuda, mobitel košta 600€ i high end je uređaj.

zato ne pričajte gluposti, jer svaki uređaj ima problema.

17 godina
HTC One X

Ništa od navedenog nisam primjetio na svom S3-u.

A meni kamera na hox-u nije uopće radila i zato je išao na reklamaciju, a to dali je bila na sredini to nisam ni gledao.

Uglavnom sreća pri odabiru tako skupih uređaja nebi trebala biti presudna dali će taj uređaj biti ispravan.To samo potvrđuje da ih štancaju na traci i ne testiraju prije puštanja u prodaju.

Nije isto ako je 3% uređaja iz serije neispravno, ali ako je to 50% ili više onda ti ni sreća ne pomaže.

Zato neka oni koji imaju ispravan uređaj u njemu uživaju,a oni koji nemaju sreće nek se izbore za ispravan uređaj kako god znaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

@Mitsuoka, dečko, pa ti si barem inače u redu dečko, budi fer i priznaj, Mitsuoka/Samsung, jer je to to {#}!!!!

Sada mali ot, obzirom imam još uvijek {#} Desire HD, kupio sam ga 02. 02. 2011. u TELE2, OTKLJUČAN 100 na sat, sa tada softwerom 2.2.1 čini mi se Froyo, kada su skorom svi njorgali o nekakvom bugu oko SMS-a, a ja o tome na svom mobu blagog pojma, na svu sreću imao nisam!

Činjenica je da je to bio SW problem i da nije toliko bilo vike i dreke, jer je nije niti trebalo, stvar je relativno brzo rješena.

To što kamera nije -------0------- to je po meni vaš teški {#} sve dok ta kamera radi odlično ono za što je u prvotnom smislu i namjenjena, pa što reći na to da je Iphoneu tamo negdje u jednom kutu, ovisno sa koje strane promatramo mob, što mislite, jeli 2.4 ili 2.3 ili 2.5 do ruba moba??!! Pa gdje su kamere bile na N Nokiama, N80, N95 8GB, koliko milimetara u stranu, a posebice N93i, ma dajte, ako ne želite da vas se etiketira i tretira kao velike trolove, dajte primarno shvatite princip uporabe smartphona, prije svega, bio on android, IOS ili W7! Pa nije dužan vaš nedužan smartphone HOX od vas trpiti teror kao da se prijavio za NAVY SEAL-se!!!! Tko bi od vas bio sretan da ga se štipa za uši ili prstiće sa silom od 1500 KN, napamet sam lupio silu i oznaku, pa na kraku krajeva, da i Iphone stisnete nekom silom, ma pukao bi kao lešnjak, čulo bi se samo krkck {#}, ma da je i od kevlara, za vas sileđije {#}! Da postoje i recimo problemi sa prijemom WiFi signala, a tko može dati ruku u vatru da je vaš "signal" u redu, dok mi recimo to nekako ne demonstrirate putem video clipa, ja nikome ne vjerujem i.

BTW; HOX-u se bar ne ljušti ništa, niti sa ekrana niti sa poklopca, bakterija je vrlo dobra, dizajne pre{#}, bolji og SGS3, a barem duplo, sam izgled dizajna displaya je mmmmmmm {#}, gdje sam ne skrivam se reći pravi lover HTC gadgeta, ali ipak pokušavam biti i ostati koliko toliko objektivan, pa makar to bilo i na štetu HTC mobova!!

P.S: svima koji dižu SGS3 u nebesa, imao sam uređaj u rukama prošli petak, u VIP-u u Gajevoj u Zagrebu, i u T Com-u na Cvjetnom Trgu, i jednog i drugog sam podvrgnuo testu pinch to zoom i kontra, i znate kaj sam uočio??!! IMAO JE LAGGA, negdje oko 1/4 sekunde ili čak i oko 1/2 sekunde, ali je imao, i nemoj te ga više toliko faliti, jer vem ništ ne vjerujem, jer u uvijetima koji su "bili tada" u centrima, nisam ih ja uvjetovao ili podesio, doživio sam lagg na displayu i. Ono da je ekran OK, to stoji, ali to je već profilaksa osobnog doživljaja i koliko meni nešto odgovara i pari, SGS3 spram HOX-a nikako, niti približno, što je samo jedno moje donekle subjektivno razmišljanje {#} !!!!  

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Jesu možda govorili šta za ove tri ultra debilne točkice i crnu traku dok je neka aplikacija fullscreen? Oćel to mjenjat i jel uopće moguće?

Smeta me još jedna stvar.Volim slušat radio.Bilo online ili fm.I smeta me to što se nemogu stanice mjenjat putem tipke na slušalicama.Debilana.Svaki put kad hoću promjenit stanicu moram stat(biciklom ili motorom) vadit mob i čačkat.Totalno ne praktično{#}

BTW moj hox došao sa servisa i eto tek sad radi ko vurica.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

@nsoul ja imam problem sa wifiem znaci od routera(kat) sam udaljen 2,50 m izmedu jedan tanki zid i imam dvije crtice recimo kada sam na kaucu u dnevnom boravku(prizemlje)

dijagonalna udaljenost oko 5 m i nemam crticu nego samo onu tockicu pa neznam uredaj sam dobio prije mjesec dana pa mislim da ga nemogu zamijeniti ali ako bi mogao uredaj je kupljen u sibeniku a ja sam u ZG jer bi ga mogao zamjeniti u zg ili bi morao u sibenik?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...

@nsoul ja imam problem sa wifiem znaci od routera(kat) sam udaljen 2,50 m izmedu jedan tanki zid i imam dvije crtice recimo kada sam na kaucu u dnevnom boravku(prizemlje)

dijagonalna udaljenost oko 5 m i nemam crticu nego samo onu tockicu pa neznam uredaj sam dobio prije mjesec dana pa mislim da ga nemogu zamijeniti ali ako bi mogao uredaj je kupljen u sibeniku a ja sam u ZG jer bi ga mogao zamjeniti u zg ili bi morao u sibenik?

Odnesi ga na servis i oni će ga popravit.Dakle ne zamjenit nego popravit relativno brzo.Isti problem sam imao i ja i tako je napravljeno. Sad imam pun signal na skoro 15 metara kroz tri zida.

Mobitel ti ima grešku/kvar i to ide pod jamstvo.Ajd sad još jednom pitaj. Rekli smo ti to već pet puta

14 godina
Kill Frenzy kaže...

Jesu možda govorili šta za ove tri ultra debilne točkice i crnu traku dok je neka aplikacija fullscreen? Oćel to mjenjat i jel uopće moguće?

Smeta me još jedna stvar.Volim slušat radio.Bilo online ili fm.I smeta me to što se nemogu stanice mjenjat putem tipke na slušalicama.Debilana.Svaki put kad hoću promjenit stanicu moram stat(biciklom ili motorom) vadit mob i čačkat.Totalno ne praktično{#}

zeleni marker-to ti je u nekim aplikacijama da odes u postavke meni osobno ne smeta

zuti-probaj sa drugim slusalicama ona je tipka za play i pause (to i mene smeta)

14 godina
Kill Frenzy kaže...
zelenbic kaže...

Odnesi ga na servis i oni će ga popravit.Dakle ne zamjenit nego popravit relativno brzo.Isti problem sam imao i ja i tako je napravljeno. Sad imam pun signal na skoro 15 metara kroz tri zida.

Mobitel ti ima grešku/kvar i to ide pod jamstvo.Ajd sad još jednom pitaj. Rekli smo ti to već pet puta

i mislio sam ali me vise zanimao boldani dio :)

16 godina
HTC One X

Jesam.čak sam kupio slušalice koje imaju više tipke,oriđiđ htc i ne radi.

mislim da ne.Ako imaš račun nosi ga u zg-u u tcom.Ja bi pokušao tako da odem drito u agram servis jer mi je ženska iz servisa rekla da im ga sam odnesem ako sam blizu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 20:56 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Mogu li se negdje skinuti skinsi za sense?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goodie kaže...

Ništa od navedenog nisam primjetio na svom S3-u.

A meni kamera na hox-u nije uopće radila i zato je išao na reklamaciju, a to dali je bila na sredini to nisam ni gledao.

Uglavnom sreća pri odabiru tako skupih uređaja nebi trebala biti presudna dali će taj uređaj biti ispravan.To samo potvrđuje da ih štancaju na traci i ne testiraju prije puštanja u prodaju.

Nije isto ako je 3% uređaja iz serije neispravno, ali ako je to 50% ili više onda ti ni sreća ne pomaže.

Zato neka oni koji imaju ispravan uređaj u njemu uživaju,a oni koji nemaju sreće nek se izbore za ispravan uređaj kako god znaju.

A pa ni ja ništa od navedenog kaj svi pričaju nisam primjetio na svom one x, to znači da je ipak šrot?

o one x se pisalo  na sve strane o greškama, sad se piše o s3 koji ima slične greške, plus još neke, poput greški u kućištu...

Netko je, ne znam ko, pričao kako je u vip centru isprobao par one x-a ali nije ni pokušao upaliti uređaj jer kamera nije bila u centru, to je po meni debilno i glupo.

Aha naštancaju miljun komada i sad zaposle miljun kineza da svaki testira one x po tjedan dana? to samsung radi?

Kill Frenzy kaže...

Te točkice su zamjena za meni  tipku, jer ics aplikacije imaju posebnu tipku za to na vrhu. pa tako  u ics aplikacijama nema tih tipki.ali navodno razmišljaju o tome da tu tipku premjeste u desni donji dio ekrana, i da bude transparentna, pa da tolko ne smeta.

zelenbic kaže...

Nema veze gdje si ga kupio, garancija vrijedi po cijeloj državi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice