nv4_disp zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.744
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
nv4_disp display driver

"The nv4_disp display driver has stopped working normally. Save your work....." Ta poruka mi se pojavi

tijekom igranja (igara) i izađe iz igre... sve postane "pikselasto",:

rezolucija mi se smanji, ikone povećaju promijeni boja ...

rebootam ga i sve opet normalno.

sa nvidijinh tranicama sam si instalo noviji software, no to nije riješenje.

gdje da nađemnoviji "nv4_disp" ili još bolje "nv_5disp"?

HVALA!

Crysis Warhead!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nv4_disp

Meni se desila ista stvar prije nekih 2 tjedna. Nije mi se pojavila taj "error" nego samo odjednom nisam mogao igrati igre koje su tražile direct 3d podršku (u dxdiag-u nisam više mogao enable-ati direct 3d). Jedino rješenje koje sam dobio je "reinstalacija windowsa", što po meni i nije neko rješenje.

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: nv4_disp
reservoir dog kaže...

Meni se desila ista stvar prije nekih 2 tjedna. Nije mi se pojavila taj "error" nego samo odjednom nisam mogao igrati igre koje su tražile direct 3d podršku (u dxdiag-u nisam više mogao enable-ati direct 3d). Jedino rješenje koje sam dobio je "reinstalacija windowsa", što po meni i nije neko rješenje.

čini mi se da nemamo baš sličan problem: ja sve normalno radim na kompu,
samo što mi se ponekad to događa tijekom igre
Crysis Warhead!
17 godina
neaktivan
nv4_disp

Da, ali imamo isti uzrok i iste posljedice. O kojoj se igrici radi... ili je riječ o više njih?

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
reservoir dog kaže...

Da, ali imamo isti uzrok i iste posljedice. O kojoj se igrici radi... ili je riječ o više njih?

mislim da je najbitniji način na koji je igra radi npr.: na crysis warhead mi se događa
samo na zadnjem nivou "all the fury".

u COH-u mi se događa jako rijetko.
Crysis wars, COH: OP
14 godina
neaktivan

pogledaj jel imaš instaliran system interupt controller ako nemaš u tom ti je problem...tj barem je meni bio nisam ga imao,skinuo sam ga i instalirao i nisam imao više tu grešku...

17 godina
neaktivan
gamer88 kaže...

pogledaj...

...datum zadnjeg posta.

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice