Znači nestale mi važne slike s kompa, trebam ih vratit što prije.
Imate iskustva s nekim programima ili nešto?
Ja neam blage veze da sam ih brisao, a ako su obrisane onda je to bilo u zadnjih 5 dana.
Ajd pls spasite me :D
Hvala.
Znači nestale mi važne slike s kompa, trebam ih vratit što prije.
Imate iskustva s nekim programima ili nešto?
Ja neam blage veze da sam ih brisao, a ako su obrisane onda je to bilo u zadnjih 5 dana.
Ajd pls spasite me :D
Hvala.
Skini program Recuva. Link: http://www.piriform.com/recuva
Nek ti scanira HDD i vidi sta se moze vratiti.
Ako nisi puno radio /snimao na HDD) nakon brisanja onda ti ih mozda vrati sve a ako jesi - pa pa.
Ako ih tzi nisi brisao a nestale su mozda si pokupio virus i bolje da to rijesis prije pokusaja vrqacanja slika.
Noobovska uputta: pretrazi cijeli HDD da ih nisi slucajno premjestio.
ej bog,
jel znaš možda link za neki program da si uništim sve slike koje sam obrisala? Jel mi je rekao jedan dečko da se to sve može vratiti iako sam npr ispraznila iz recycle bina, ali da postoji neki program koji promijeni neki kod u slici i uništi je...
Hvala
Ima npr. Glary Utilities (ako se ne varam) opciju sigurnog brisanja, ili npr Eraser.
ej bog,
jel znaš možda link za neki program da si uništim sve slike koje sam obrisala? Jel mi je rekao jedan dečko da se to sve može vratiti iako sam npr ispraznila iz recycle bina, ali da postoji neki program koji promijeni neki kod u slici i uništi je...
Hvala
Jedino sigurno je brisanje čitavog diska DBAN-om.
prvo cu ih oporavit a onda sve obrisat :))
ej bog,
Hvala
Jedino sigurno je brisanje čitavog diska DBAN-om.
izgleda prekomplicirano za mene al hvala
Ima npr. Glary Utilities (ako se ne varam) opciju sigurnog brisanja, ili npr Eraser.
ovo sam skinulča jer je besplatno, neda mi se plaćat

http://sourceforge.net/projects/dban/files/dban/dban-2.2.6/dban-2.2.6_i586.iso/download
ja to nis ne znam koristiti....hvala na pokusajima...
Vako, uzmi sve fotografije koje te zabrinjavaju, otvori ih u paintu, stavi crni kvadrat preko njih i snimi ih kao jpg sa istim imenom :)
Severina je tako radila ali je zaboravila na video.
hahaha,ma hvala,,,,