Kako uključiti wireless na lenovo g780??

poruka: 8
|
čitano: 23.115
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kako uključiti wireless na lenovo  laptop g780?? Kupija ga danas, instalira windowse i drivere, ali neznan kako ukljuciti wireless. Nema nikakvog wireless hardware switcha??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako uključiti wireless na lenovo g780??

Procitaj u uputama... Ali inace ti se nalazi pri vrhu na jednoj od "F1 do F12" tipaka ikona za wireless i stisnes Fn tipku i tu na kojoj je ikona.

Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 2:58 (duzda).
13 godina
neaktivan

piše da treba stisnuti fn i f5, sta sam i napravija.Ali ništa se ne pojavljuje. Koliko znam, kad to stisnem, treba bi iskočit neki prozor "Change power setting of wireless radio, ali nema ga.

14 godina
neaktivan

Jesi instalirao drivere s njihove stranice navodno su imali nekakvih problema s windows 7 i wireless driverima? Obicno ima neka lampica koja sluzi kao indikator da je wireless aktivan kad pritisnes kombinaciju tipki.

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 3:04 (duzda).
13 godina
neaktivan

vjerovatno je u driverima problem, reinstalirat cu ih pa valjda nece vise bit problema...a i nasa sam neku stranicu di se objasnjava kako se rijesava ovaj problem

http://forums.lenovo.com/t5/T61-and-prior-T-series-ThinkPad/Fn-F5-Fn-F7-Combinations-Not-Working/td-p/15880

pritisnem ja tipku, ali nikakva lampica se ne upali

14 godina
neaktivan

Da ocito je problem s driverima ako vec nisi probaj koristiti link s druge stranice, izgleda da taj radi + ako ne bude na trecoj stranici oko sredine neko pise da treba instalirati i "System Interface Driver"... Probaj pa javi rezultat bas me zanima..

Let it be
13 godina
neaktivan

da, bia si u pravu. U pitanju je bia driver, instalira sam drugi driver i sve radi. Nije trebalo instalirati System Interface Driver

16 godina

Pozdrav. Instalirao sam drivere za wireless za win xp(sp3) koje sam skinuo sa njihove stranice. nakon instalacije odma mi javlja poruku da driveri nisu instalirani a instalacija uredno završi. Jel možda neko zna u čemu je problem?

Riješen problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 11:59 (nevrjeme).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice