Driveri za zvuk / Mikrofon

poruka: 6
|
čitano: 4.907
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Vec unazad par mjeseci trazim rijesenje za svoj mikrofon no nikako naci.

Imao sam neke Genius za 50 kuna slusalice, par mjeseci je mikrofon radio ali ne preko Realtek software nego bez njega i zvuk je katastrofa bio. Danas sam dosao u pohod kupiti nove slusalice za 80 kuna Acme bas radi mikrofona mi trebaju, no opet, ne radi mikrofon.

Maticna :  MA 770 UD3 rev 2.0

Driveri su kao " najnoviji " takve sam i skinuo tj Real tek, no opet nista, cackao sam po opcijama i opet ne radi preko softwarea.

Ako netko zna kako to rijesit, bio bih zahvalan :)

EDIT: Windows 7

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 15:30 (Crypto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Driveri za zvuk / Mikrofon

A preko Skypea? Radi? Kako ti je podeseno u Control Panel? Mozda ti je microfon disejblan tamo. Jesi li provjerio?

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 14:55 (Lazarus Long).
14 godina
protjeran

Probavam preko skypea dali radi ili ne, tako da zovem onu ženu pa pricam s njom ( ROFL )

Anyway, evo par slika

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sorry za DP, ali treba mi pomoc, vec sat i pol pokusavam ovo rijesit i nikako ( odkako sam nove slusalice kupio )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crypto kaže...

Sorry za DP, ali treba mi pomoc, vec sat i pol pokusavam ovo rijesit i nikako ( odkako sam nove slusalice kupio )

Zasto je ono na prvoj slici mutirano? Jesi li pokusao sa reinstalacijom drivera odnosno da pustis da Windowsi stave svoj driver pa da vidis da li dobijas signal

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
14 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
Crypto kaže...

Zasto je ono na prvoj slici mutirano? Jesi li pokusao sa reinstalacijom drivera odnosno da pustis da Windowsi stave svoj driver pa da vidis da li dobijas signal

Evo trenutno sam maknuo drivere pa sad gledam dali ce Win 7 nesto iskopat novog.

Play back je mutiran koliko znam da ne ponavlja moj glas?

PS: Kada stavim Stereo Mix na enable onda recordam a glazba u pozadini radi, cuje se samo glazba i šum a glasa nigdje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice