Driveri za HP Pavilion dv6

poruka: 9
|
čitano: 2.564
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav svima!

Imam HP Pavilion dv6-6006sm notebook. Programom za update drivera (radi se o drivermax) mi je pronasao drivere za update i ja sam ih skinuo i instalirao... Nakon toga mi je FPS u svim igricama jako pao pa sam napravio system restore... Problem je bio u nekoliko drivera. Pokusao sam ih naci na HP-ovoj stranici i rucno installat ali nema drivera za moj model laptopa... Ima oko 50 komada iz dv6 serije samo moj nema :((((  a svakako mi trebaju novi jer mi dva usb 3.0 porta ne rade...

Jel nudi netko nekakva rjesenja???

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Driveri za HP Pavilion dv6

Jesi li siguran da je SM? Malo sam pogledao po stranici i jedino od 6006 ima EM. (slika1).

Ukoliko je ipak EM, ajde na link

Odaberi operacijski sustav, zatim drivers i dat ce ti popis svih drivera.

Pozdrav!

slika1 slika1
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 22:31 (Stiven).
12 godina

Jesam... U tome i jest problem :(

0 0 hvala 0
16 godina

-driveri postoje, traži ih po konkretnom uređaju-chipsetu, ne mora biti ista serija notebooka čak ni proizvođač. Prolistaj teme (identične).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan

A nista, onda ko sto je kolega rekao, instaliraj PCWizard tu ce ti dati popis svih komponenti pa trazi po komponentama pojedinacno drivere.

Malo mi je cudno to da nema na HP-ovim stranicama tvog modela laptopa, cak kad u google upisem model nista mi ne izbaciva, koda ni ne postoji...

Vjerojatno ces drivere za taj tvoj moci naci na ovome linku od em-a, samo pogledaj koje su komponente da znas koje ces skinuti.

16 godina

hp.

točno, nema dv6... nego dv7-6006.. ovisno o regiji, npr germany ima 6006-sg.. jer se razlikuju npr wlan adapteri ovisno o zakonima.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
12 godina

evo slikao sam komponente http://prntscr.com/2ponsd

znaci samo ih trazim pojedinacno, najbolje po sluzbenim stranicama proizvodaca?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nix111 kaže...

evo slikao sam komponente http://prntscr.com/2ponsd

znaci samo ih trazim pojedinacno, najbolje po sluzbenim stranicama proizvodaca?

Tako je , samo sa sluzbenih, skini za chipset, graficku, LAN, WLAN...

Pozz

16 godina
neaktivan

Pozz ekipa može mala pomoć,da ne otvaram novu temu tražiću pomoć ovdje.

Imam laptop hp pavilion dv6 3060em kojem je naravno otišla grafika popravak neisplativ  grijanje nije pomoglo ima ponudu kupiti drugu matičnu povoljno no međutim druga matična je od hp pavilion dv6 3134nr po izgledu su identične kakvo je vaše mišljenje dali ta matična može u moje laptop malo mi je hitno jer večeras trebam odlučiti dali ću je kupiti pa ako netko zna više o tome bio bi mu zahvalan hvala.

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice