Pozdrav ekipa, frend mome admin na ovome serveru je stavio ban na 15 dana nemogucnosti igranja. Jel se moze ista uciniti da to nebude tako?
Nesto sa mjenjajem ip adresa, nisam bas upoznat kako to ide, pa moze pomoc oko toga?
Hvala unaprijed?
Pozdrav ekipa, frend mome admin na ovome serveru je stavio ban na 15 dana nemogucnosti igranja. Jel se moze ista uciniti da to nebude tako?
Nesto sa mjenjajem ip adresa, nisam bas upoznat kako to ide, pa moze pomoc oko toga?
Hvala unaprijed?
reci frendu sto je trazio to je i dobio.. i odmaglite vise sa foruma sa ovakvim troll temama..
Pitao sam za pomoc, ako neznas, nemas se sta ni javljati!!!
sigurno je stavio s razlogom
Prvo pitanje je zasto je dobo ban?
Inace mozes napisati pismo adminu i zamoliti ga da se makne ban,
naci drugi server, promijeniti ip adresu
malo guglas i naci ces
Ali mislim da mu je admin dao ban sigurno iz nekog dobrog razloga
Barem ja tako radim, ako je npr Wallhack Aimboot, Konstantno zajebavanje iz dana u dan
Inace dijelim kickove na 0 min nakon upozorenja da mora postavati pravlo a on nastavi igrati po svome, 10 min za neslusanje admina, crni screen ide automatski van na 30 min, jer previse ima cheatera pa mi se nekada neda opominjati za crnu sliku
Hvala unaprijed?
Neka kupi drugi cd key
TATE je ogavan server...dobio sam BAN zbog previsokog scorea...retardirani admini do jaja.
Pa što ne postoji drugi server.Imaš "Javna kuća" oni su po meni najbolji
Ban je dobio jer je puskom g36c u lezecem polozaju, na tom mjestu je bio nekih 7-8sec, ubio admina .:K.O.M.U cini mi se.
Dok drugi koriste sve one njumbovske stvari tipa ls,marty, gl itd.
I ja bi mu isto puknuo ban, opravdan razlog.
sarkazam malo naravno
Igraj na originalnim serverima i nemaš takvih problema, a ne dođeš kod nekih njubara i odmah ban. Ja sam jednom na nekom pokupio samo zato što je neko viknuo da imam wh iako sam lika vidio prije i opucao kroz zid.