Adobe programi

poruka: 9
|
čitano: 3.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Adobe programi

Dali je program Adobe Reader X besplatan i po čemu se on razlikuje od normalnog Adobeovog Readera?I dali je Adobe Shockwave Player Full Edition besplatan i po čemu se on razlikuje od Adobe Shockwave Player Slim Edition-a?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Adobe programi
a da se ne zamaraš time i zamjeniš adobe reader foxitom? ja sam to napravio neki an i radi bolje od adobea i nema sigurnosnih propusta zakrpa kao adobe...
May justice be done though the heavens fall
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
a da se ne zamaraš time i zamjeniš adobe reader foxitom? ja sam to napravio neki an i radi bolje od adobea i nema sigurnosnih propusta zakrpa kao adobe...

Ma koristim ja Foxit Reader,ali me zanima o tom adobeovom readeru x i shockwave-u....

real master for every game
16 godina
protjeran
da sad ne tražim kolko se sjećam adobe x nije ništa drugo nego najnovija verzija adobre reader, prije je bio 9, sad je x (10), mislim da ide overwrite preko stare verzije, no čim sam vidio da mi se nije updateala odmah sam je skinuo i stavio foxit po savjetu torrentea, dvoumio sam se između pdf xchange viwera, ali na kraju sam se odlučio za foxit (i to još portable!) i zadovoljan sam.

a ti shockvawe playeri i sl. toga nema na mom laptopu.
15 godina
neaktivan
Adobe programi

@karakteran

Imaš još lakšu alternativu SumatraPDF (svega 3mb)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hvala kokica, ali moj foxit je portable (17,9 MB) dakle ne instalira se, nema zauzimanja prostora na C disku, može bit kakav god hoće, a vrlo sam zadovoljan, nema rewrite kod updatea, samo bacim u koš staru verziju s portableapps.com skinem novu kad se sjetim nema straha hoće li update bit friški ili ne kao kod adobea uvijek neke sigurnosne prijetnje...
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
hvala kokica, ali moj foxit je portable (17,9 MB) dakle ne instalira se, nema zauzimanja prostora na C disku, može bit kakav god hoće, a vrlo sam zadovoljan, nema rewrite kod updatea, samo bacim u koš staru verziju s portableapps.com skinem novu kad se sjetim nema straha hoće li update bit friški ili ne kao kod adobea uvijek neke sigurnosne prijetnje...

http://portableapps.com/apps/office/sumatra_pdf_portable

17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Imaš još lakšu alternativu SumatraPDF (svega 3mb)

ima,cool pdf reader

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 15:39 (seneka).
15 godina
neaktivan
Adobe programi

PDF-XChange Viewer je moj favorit,lagan,brz,bogat mogućnostima:otvaranje dokumenata u tabovima,pisanje komentara,označavanje tekstova i objekata,izvlači tekstove iz pdf itd.

Edit:Adobe Acrobat X i Adobe Reader X se razlikuju po svojim mogućnostima.Acrobat se plaća i puno je moćnija verzija za upravljanje pdf-ova,oko 200 $ mu je cijena.X oznaku su dobili od inačice 10,ako se ne varam.Za Shockwave playere ne znam,ali mislim da sami nazivi nešto govore.

Adobe Acrobat X Pro / Značajke                Adobe Reader X / Značajke

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 16:27 (zitzko).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice