Dobro vecer ,svima,posto sam novi,imate lijep pozdrav o mene :)
Zanima me ovako,imam postojecu wifi antenu (Airlive wl 1700 usb) i sad me zanima igrao sam se malo s njom maknio sam onu plastiku ,i samo "zaljepio" bakar promjera 1-2mm i tako dvije tri zice spojio u jedno,pritom sam samo ajmo rec zakacio za staticnu antenu (bakrenu) bez da sam lemio itd i dobio sam cca do 10-12% jaci signal (znaci testiram samo na jednoj mrezi,koji je udaljen od mene ) nisam nista znaci lemio cista zezancija bilo mi je dosadno,ali zapravo sam shvatio da mogu postic puno bolje ali prije nego postavim svoje pitanje dati cu vam sliku da vidite koje banalne stvari sam radi nakraju sam strgo ,odlemila mi se zica s antene,ali ajde nije neka velika stvar ,da se poravit :) Moje sljedece pitanje je,dali mogu uzet kucnu antenu poput ove http://www.emmezeta.hr/repository/images/_variations/5/2/523728ed8d0bd14ff694112000d7d997_category_large.jpg (i spojit tj zalemit zice s njom ,dali bi radilo ,koja bi jacina bila -razilka od postojece "normalne" i nemoj te mi sad pisat sve ovisi o vidljivost poslja itj jer znam,govorit cemo hipotetski,cista ravnina ,i imali moza ko ideju kako da je pojacam i sam uradim nesto poslje,svaka preporuka je dobro dosla ,lijep pozdrav :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore