Airlive 1600 usb često puca veza

poruka: 4
|
čitano: 1.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Koristim navedeni usb adapter na 64 bitnim windowsima 7 i signal mi je dobar (3-4 crtice) ali veza na net mi se često prekida tako da ostane povezan na wifi ali nema konekciju na internet, ponovi se nekad po 2-3 puta za redom, pa ne prekida sat-dva, problem riješim tako da se reconnectam na mrežu, jel zna netko rješenje? 

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

1 0 hvala 1
17 godina

Isti problem i kod mene {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda screenshot pomogne, izmjenjuju se "connected" "limited or no connectivity" i "no network access" da bi na kraju pisalo connected ali nema stvarne veze na internet i kada pokušam učitati stranicu bude bijelo kao na slici, kada iskopčam antenicu onda tek pokaže u browseru ono standardno da nema net-a {#}

http://i57.tinypic.com/1m5xt.jpg

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 23:00 (Mikovic_xD).

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Airlive 1600 usb često puca veza
...pronađi neki drugi način a ne otkopčavanje antene , može se desiti da ti crkne wi-fi

....uzrok gubitka veze može biti i smart-fone u džepu koji skida neki update preko wi-fi ...i guši ti vezu :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice