Spajanje USB na vecoj udaljenosti

poruka: 6
|
čitano: 3.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio novi LED TV koji ima HDMI ulaz te sam otkrio cari igranja igara na 107 cm televizoru u 1920 rezoluciji sa xbox gamepadom za PC.E sad da bih mogao uzivati u igranju moram premjestiti cijeli PC u dnevnu sobu gdje mi se i nalazi TV sto mi je malo nezgodno (PC i televizor su mi udaljeni nekih cca 12 metara).Kupio sam dovoljno dugacak HDMI kabel tako da mogu iz svoje sobe poslati sliku na TV bez premjestanja.E sad posto je PC u mojoj sobi ne mogu spojiti gampad.Pitao sam u trgovini za produzni kabel za USB ali su mi rekli da mi USB nece raditi jer ne moze ici toliko metara.Nadam se da netko ima neki prijedlog kako da spojim gampead.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Spajanje USB na vecoj udaljenosti
Sluzbeni limit usb-a je 5m,pa ti je rjesenje iskoristit tih 5m kabela,a onda ic na wireless gamepad
15 godina
neaktivan

Hvala no kupio sam Razer Onza gamepad koji nikako nije jeftin i koji mi se jako svida i sad da idem kupovat wireless...Nemam niti novaca niti zelju.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Imas mogucnost stavljanja 2 dodatna AKTIVNA napajana usb huba po putu... Ipak,prije nebi bilo lose uzet tri produzna usb kabela od po 5m pa se nadat da ce svejedno radit,jer standard garantira da ce radit na 5m sto ne znaci da nece na vecu udaljenost
18 godina
neaktivan

Imas kupit active usb kabel od 10m . Ja sam na takav kabel sebi spojio jos jedan active USB kabel od 5m i sve radi.

http://upload.ecvv.com/upload/Product/20108/USB_2_0_Extension_Active_Repeater_Cable_10m20108161007104.JPG

Mislim da je cijena za 10m bila oko 100kn u technomaxa prije pola godine (marka Manhattan).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala puno na ovome,definitivno cu pogledati ovo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice