Spojio sam laptop HP Pavilion dv7 sa LCD TV-om preko HDMI kabla, imam sliku na tv-u ali je problem što je po rubovima izašla iz ekrana televizora (ne vidi se start tj programska traka). Pokušao sam to riješit preko ati catalyst control centra ali tamo uopće nema opcije my flat screen ili kako već, čini mi se da uopće nije prepoznao televizor. Ja mislim da je problem u tome što je aktivna intelova integrirana kartica, dali je moguće nekako prebacit na ati karticu pa da provjerim svoju teoriju? Dali neko zna možda nekakvo rješenje za moj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koju grafičku karticu laptop koristi (model)?
Ako je Ati odnosno AMD pod "My Digital Flat Panels" je stavka "Scaling Options" gdje se može podesiti razina Underscana ili Overscana (tvoj slučaj).
Koristi ATI Radeon 6770M...problem je što uopće nemam opciju my digital flat panels kad spojim tv. Dali znaš kako to riješit?
To se i meni desilo prvi put, jednostavno sam namjestio sliku preko opcija od samog TV-a.
Da, i meni ti je tako. Samo odes na opcije tv-a i namjestis omjer slike. Mislim da je meni bila neka opcija just fit, to ti zavisi od proizvodjaca.
I jos jedna napomena, ako ces gledat filmove na telki, ugasi si battery saving mod i ukljuci onaj performance il kak ti se vec zove jer ce ti inace bilo koji veci film stekat jer ti procesor radije sporije a graficka ti je prebacena stalno na integriranu.
Znam to za battery saving mode to sam već isključio. Dali misliš da namjestim opcije tv-a preko daljinskog ili ima negdje na laptopu? Imam Toshibu LED TV.
Ne na laptopu, imas na daljinskom negdje,ne mojem se na jednom gumbu mijenja velicina slike pa ces morat malo istrazit.
Riješeno,našao sam na daljinskom...