Slika na racunaru se zaledi

poruka: 12
|
čitano: 1.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Znaci imam pentium 4 3.06 procesor zamijeno sam termalnu pastu i imam graficku asus en210 1gb ddr3 i na njoj sam mijenjao pastu imao sam win 10 na maxatorovom hdd-u i kada palim komp previse se hdd cuje pa sam preko programa sistem prebacio na hitachi hdd koji se ne cuje znaci upalim win 10 ukucam sifru i kada npr pokrecem google chrome samo mi se crna slika pojavi i nmg nista osim restartovat komp ili ga ugasiti isto tako kada ulazim u neku drugu aplikaciju ako je npr pozadina aplikacije plave boje ta mi se boja pojavi i nista ne mogu da li moze biti zbog overkloka graficke jer joj je pasivno hladjenje i kako da overklok ponistim a da ne pravim na sistemu također mislio sam da je do sistema jer je prebacen sa hdda na hdd hdd pa sam pokrenuo instalaciju znaci instalscija se pokrene do dijela da win 10 slikom i przac pocne brzo da onrece i samo od jednom slika zaledi i przac uspori i opet moram restart ili ugasiti 

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Slika na racunaru se zaledi
Adoxxxxxsdi kaže...

Znaci imam pentium 4 3.06 procesor zamijeno sam termalnu pastu i imam graficku asus en210 1gb ddr3 i na njoj sam mijenjao pastu imao sam win 10 na maxatorovom hdd-u i kada palim komp previse se hdd cuje pa sam preko programa sistem prebacio na hitachi hdd koji se ne cuje znaci upalim win 10 ukucam sifru i kada npr pokrecem google chrome samo mi se crna slika pojavi i nmg nista osim restartovat komp ili ga ugasiti isto tako kada ulazim u neku drugu aplikaciju ako je npr pozadina aplikacije plave boje ta mi se boja pojavi i nista ne mogu da li moze biti zbog overkloka graficke jer joj je pasivno hladjenje i kako da overklok ponistim a da ne pravim na sistemu također mislio sam da je do sistema jer je prebacen sa hdda na hdd hdd pa sam pokrenuo instalaciju znaci instalscija se pokrene do dijela da win 10 slikom i przac pocne brzo da onrece i samo od jednom slika zaledi i przac uspori i opet moram restart ili ugasiti 

Ja mislim da je tebi vrime za novi komp

MISCREATED
9 godina
neaktivan

Pa i jeste novi 

15 godina
protjeran
Adoxxxxxsdi kaže...

Pa i jeste novi 

Novi u smislu da je mladji od 10-15 godina a ne u smislu da ga je tebi netko poklonio jucer...

14 godina
Adoxxxxxsdi kaže...

Pa i jeste novi 

Tako je, reci ti njima. 

9 godina
neaktivan

Ovdje sam d trazim pomoc a ne da se svadjam uostalom ko zna kakvu ti kantu imas od kompa

8 godina
protjeran

Provaj napravit svjezu instalaciju windowsa na taj hitachi, a maxtora izvadi i nemoj koristiti...

Jel se vi isto uzbudite dok brojite ovce da bi zaspali?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pentium 4, Maxtor disk, ...

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da ali kada se pojavi windows logo i przac ubrza ono se opet zaledi i przac se iskljuci

15 godina
protjeran
Adoxxxxxsdi kaže...

Da ali kada se pojavi windows logo i przac ubrza ono se opet zaledi i przac se iskljuci

Stavi instalaciju na usb, mozda ne cita disk..

9 godina
neaktivan

Isto 

15 godina
protjeran
Adoxxxxxsdi kaže...

Isto 

Koliko stickova rama imas?

Napravi clear cmos tj. izvadi bateriju s maticne pa ju vrati nakon pola minute. Ako imas vise stickova izvadi sve osim jednog pa onda probaj instalaciju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2018 19:13 (ansha).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice