SESSION5_ INiTALISATION_FAILED

poruka: 2
|
čitano: 871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SESSION5_INiTALISATION_FAILED

Prije par dana, mozda 7 komp se poceo cudno ponasati a jedan dan vise nije htio bootat XP, nakon loadanja Windowsa bi se ugasio, a posto iam GRUB te instaliran 8.04 Ubuntu - pokrenem ga no: grafika losa, Flash player (jubito) se gasi, crni ekran postane djelomicno roz ili zut, prije narancasto sad je crveno a kod slika/videa CPU usage bude 100% (to vidim na conkyu) a nista ga virtualno ne koristi. Deinstaliram XP te bootam s dva CDa dvije verzije XPa (jedan s SP3 a jedan bez icega) te u oba slucaja BSOD : SESSION5_INITALISATION_FAILED

Problem -> ne mogu instalirati XP a izgleda to to izaziva Comodo Firewall Plus (s Defense+ iako je iskljucen) no oni svi mogu uci u XP i napraviti nuzne korake dok ja ne mogu a sad mi ni primarni HD ne prepoznaje u POSTu a i bez njega dobivam to isto.

EDIT: to je na starijem PCu s XPom i Ubuntom Hardy - mijenjao sam Grafu, RAM a imam 2 HD-a (na jednom je Win, na drugom je Ubuntu (s GRUBom) no nist ne radi a XP mi se sad ni ne pojavljuje kao opcija). Pokusavam spojit taj HD na ovaj PC te ga formatirati.

EP35-DS3 // Q6600@3.0GHz 1.2875V // Zotac AMP2 GTX260 OC // 2x2OCZ Platinum XTC @ 1069MHz 2.1V // HD Hitachi 500 gig 32 MB cache
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 23:35 (kajmak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SESSION5_ INiTALISATION_FAILED

BUMP! Ajde ljudi, kad zagusti nitko nema ideje ... lako za ljude koji bas ne znaju s PCima kazes im "gamad od virusa", ovo ono i zbunis ih vise nego pomognes. No ovo je istinski problem, ne mogu nista instalirati, nista bootati, jedan HD mi ne prepoznaje, cisti izazov za znalce i male od alata!

Trenutno pokusavam Formatirati (ne Quick format) onaj HD kaj radi, vidjeti da li onaj kaj je crko moze proraditi, spojiti samo najnuznije te probati instalirati XP... drzim fige :/

EP35-DS3 // Q6600@3.0GHz 1.2875V // Zotac AMP2 GTX260 OC // 2x2OCZ Platinum XTC @ 1069MHz 2.1V // HD Hitachi 500 gig 32 MB cache
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice