Prije par dana, mozda 7 komp se poceo cudno ponasati a jedan dan vise nije htio bootat XP, nakon loadanja Windowsa bi se ugasio, a posto iam GRUB te instaliran 8.04 Ubuntu - pokrenem ga no: grafika losa, Flash player (jubito) se gasi, crni ekran postane djelomicno roz ili zut, prije narancasto sad je crveno a kod slika/videa CPU usage bude 100% (to vidim na conkyu) a nista ga virtualno ne koristi. Deinstaliram XP te bootam s dva CDa dvije verzije XPa (jedan s SP3 a jedan bez icega) te u oba slucaja BSOD : SESSION5_INITALISATION_FAILED
Problem -> ne mogu instalirati XP a izgleda to to izaziva Comodo Firewall Plus (s Defense+ iako je iskljucen) no oni svi mogu uci u XP i napraviti nuzne korake dok ja ne mogu a sad mi ni primarni HD ne prepoznaje u POSTu a i bez njega dobivam to isto.
EDIT: to je na starijem PCu s XPom i Ubuntom Hardy - mijenjao sam Grafu, RAM a imam 2 HD-a (na jednom je Win, na drugom je Ubuntu (s GRUBom) no nist ne radi a XP mi se sad ni ne pojavljuje kao opcija). Pokusavam spojit taj HD na ovaj PC te ga formatirati.