Riknuo USB

poruka: 12
|
čitano: 2.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Riknuo USB

Danas sam primjetio da mi je riknuo USB - ubacim USB, pozna ga na kompu ali nema šanse da se otvori i u properties piše da je size 0 . Interesuje me kako da spasim podatke koje sam imao na njemu, preko 100 programa, nekoliko dokumenata koji su također važni...

Izvinjavam se ako sam promašio podforum...

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Riknuo USB

hmm jesi probao ubacit USb na drugi komp?Jer da je riknuo Usb onda bi vjerovatno ne bi mogao ni prepoznat tj da je riknuo ne bi imao napajanje.Pokusaj hmm jedini nacin da spasis USB stick je da ga probas formatirat podatke skroz lose.A to sto nemozes otvorit moguce je da si USB stick izlagao magnetu ili ako si ga drzao blizu mobilnog telefona.Podatke da sacuvas vrlo vrlooo tesko:(

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
kemal_r kaže...

Danas sam primjetio da mi je riknuo USB - ubacim USB, pozna ga na kompu ali nema šanse da se otvori i u properties piše da je size 0 . Interesuje me kako da spasim podatke koje sam imao na njemu, preko 100 programa, nekoliko dokumenata koji su također važni...

ako ti je jako bitno, odi u infolab nek ti oni to srede....trebali bi vratiti sve dokumente koje si imao na štiku...e, da...al nisu bas jeftini....

01010100 01001001 01001111
17 godina
311008 kaže...

hmm jesi probao ubacit USb na drugi komp?Jer da je riknuo Usb onda bi vjerovatno ne bi mogao ni prepoznat tj da je riknuo ne bi imao napajanje.Pokusaj hmm jedini nacin da spasis USB stick je da ga probas formatirat podatke skroz lose.A to sto nemozes otvorit moguce je da si USB stick izlagao magnetu ili ako si ga drzao blizu mobilnog telefona.Podatke da sacuvas vrlo vrlooo tesko:(

Probao sam na 3 komp, na dva ne poznaje nikako, a na trećem mi pokaže REMOVABLE DISC.... postoji li kakav softver kojim mogu pokušati vratiti sa USB?

16 godina
protjeran
kemal_r kaže...
311008 kaže...

Probao sam na 3 komp, na dva ne poznaje nikako, a na trećem mi pokaže REMOVABLE DISC.... postoji li kakav softver kojim mogu pokušati vratiti sa USB?

Kolko ja znam nema.Da je za opticke medie da al za USB nop.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
kemal_r kaže...
311008 kaže...

recovery my files ,al ako nemozes uopce doc u kontakt sa njim....onda nista....ovaj program ti je u slucaju ako napravis recimo Format ili ako ti se sve izbrise....al ponavljam, ako su ti bitni podaci. ODI U INFOLAB! Namigiva

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 19:21 (Tionio).
16 godina
neaktivan
Riknuo USB

E ako ti ga je prepoznalo probaj ic u my computer i na stick desni klik i open.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kemal_r kaže...

usb drive data recovery
evo još jedan koji spašava podatke s usb

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
16 godina
neaktivan
Riknuo USB

formatiraj ga, pa onda vrati podatke sa GetDataBack

meni je uspjelo

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
jurluk kaže...

meni je uspjelo

vraća li instalacijske fileove (sa .exe ekstenzijom)?

16 godina
neaktivan
Riknuo USB

Meni je usb izgleda čisto riknuo, jer uopče se ništa ne pojavljuje na kompu i lampica na sticku ne svijetli, a nakon što je duže vrijeme uštekan u komp jako se zagrije (jednom sam se opekao na njemu Plač), sad me zanima, da li bih ja mogao nekako vratiti podatke, a ako ne a ima tko iskustva s infolab-om i kolka je cijena odprilike?

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
jurluk kaže...

meni je uspjelo

vraća li instalacijske fileove (sa .exe ekstenzijom)?

da. vraća sve...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice