koju rezoluciju treba postaviti na monitoru,najveću ,najmanju ili kako nam odgovara,imam laptop 17,3 inča i to mi nikada nije bili jasno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koju rezoluciju treba postaviti na monitoru,najveću ,najmanju ili kako nam odgovara,imam laptop 17,3 inča i to mi nikada nije bili jasno?
Laptop, dakle LCD. LCD treba držati na nativnoj rezoluciji. Ostale mu mogu štetiti ako se dugo rabe.
Nativna rezolucija je uglavnom ona najveća koju možeš postaviti.
Isto vrijedi za LCD monitore, LCD televizore, LCD digitalne foto-okvire, ...
hvala na odgovoru,ta mi tema nikad nije bila previše jasna
Evo da se ubacim, doduše nekoliko mjeseci zaostajem 
Dakle, da li je za 22"-ni monitor bolja rezolucija 1920x1080 ili 1680x1050? Na kojoj je slika dovoljno velika za normalan rad? Odnosno da li je na prvoj sadržaj ekrana sitan?
Dakle, da li je za 22"-ni monitor bolja rezolucija 1920x1080 ili 1680x1050? Na kojoj je slika dovoljno velika za normalan rad? Odnosno da li je na prvoj sadržaj ekrana sitan?
Lega stavi 1920x1080 sto vise sto bolje....tak ti to ide po mom :))
Kako newolim kad dodjem kod prijatelja a ima lcd veliki monitor a ikone 5 cm na monitoru uhhh sto mi se zgadi
Ako si malo ili više kratkovidan (kao ja), 1680x1050 je bolje za tu veličinu.
Dečki hvala na odgovorima!
Imam jednu malu molbu. Možete li staviti SS sa bilo kojim programom pokrenutim, tek toliko da vidim razliku između tih dviju rezolucija.
Imas monitor kuci? Probaj sam i s neke druge rezolucije, do neki dan sam imao 1024x786 (valjda tako ide) i sad je na 1680x1050, prvih par sati sam se iscudavao, a sutra mi je sve bilo normalno, kad sada vratim samo se zgrazam nad velicinom ikona, uglavnom navika...