Problem s printerom

poruka: 4
|
čitano: 2.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s printerom

imam mali problem s printerom posto sam potrosio boju a nakon toga sam napunio cartridge i vratio ga nazad ali jos uvijek mi pokazuje da je cartridge prazan da nema tinte pa me zanima sta da uradim pa da pokazuje koliki je nivo tinte u cartridgu hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s printerom
almir kaže...

imam mali problem s printerom posto sam potrosio boju a nakon toga sam napunio cartridge i vratio ga nazad ali jos uvijek mi pokazuje da je cartridge prazan da nema tinte pa me zanima sta da uradim pa da pokazuje koliki je nivo tinte u cartridgu hvala.

Današnji cartridgei (uglavnom) imaju čip u koji se zapisuje količina boje - printer još uvijek očitava da je cartridge prazan iako si ga napunio. Vjerojatno je potrebno reprogramirati čip (ili kupiti originalni/zamjenski cartridge s bojom). Koji printer imaš i koja je oznaka cartridgea?

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
16 godina
neaktivan

imam printer hp deskjet F2100 a oznaka cartridga je hp 21 bleck

16 godina
neaktivan

Ovdje su uputstva kako resetirati pokazivač količine tinte: prva metoda, a ukoliko ne radi, probaj drugu metodu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice