Laptop poludio(Temperature)

poruka: 33
|
čitano: 10.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Laptop poludio(Temperature)
Devil Ricky kaže...
Devil Ricky kaže...

ma probat cu,al to se dogadja samo dok igram igrice neke jace... grije se preko 90 stupnjeva :) probat cu s arctic silverom,akoto nece pomoci,kupit cu ekxternalni cooler neki za 100 kn :) ima tko jos kakvo rijesenje?ili jednostavno grafa pri kraju zivota?laptop star 2 godine... :) grafa:radeonka 3650 serija

**BUMP**

Ovak,pukel mi je vijak tj od prije je vec al sam tek sad skuzil pukel je vijak  na cooleru tam tocno di bi se trebalo ucvrstiti s  grafom i procesorom,je moguce da se ne stisne dovoljno i ostane zraka?

Taj puknuti vijak vjerovatno predstavlja problem s hlađenjem, cooler mora savršeno sjedit na procesoru da bi hlađenje bilo ispravno, ovako imaš loš kontakt između procesora i hladnjaka, a onda i lošiji prijenos topline.

Valentin
16 godina
neaktivan
Laptop poludio(Temperature)

ovak refresam temu...u pitanju je grafa...Naime vijak je tak bil puknul da je ostal nutra i nikak ga ne zvaditi pa sam ga zbusil i stavil drugi vijak i naime sad temperatura je u idleu 65-70 stupnjeva dok se nist ne radi,jedino kad igram igre onda ide do 90-100 i ugasi se...dal ima laptopu spasa ili sta da radim,help,kolko bi dosao popravak itd... :) tnx

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 23:58 (Devil Ricky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Laptop poludio(Temperature)
Devil Ricky kaže...

ovak refresam temu...u pitanju je grafa...Naime vijak je tak bil puknul da je ostal nutra i nikak ga ne zvaditi pa sam ga zbusil i stavil drugi vijak i naime sad temperatura je u idleu 65-70 stupnjeva dok se nist ne radi,jedino kad igram igre onda ide do 90-100 i ugasi se...dal ima laptopu spasa ili sta da radim,help,kolko bi dosao popravak itd... :) tnx

Možeš poslikat to šta si bužao i stavit ode slike? označi na slici di je šta puklo i šta si ti bužao

Inače čisto sumljam da će taj hladnjak se ikad više moći normalno namjestiti da dobro hladi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice