Koci mi kompjuter pomalo

poruka: 8
|
čitano: 4.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Koci mi kompjuter pomalo

Imam problem s računalom, poanta je da računalo počne mucati i kočiti na primjer kad slušam glazbu na YouTubu, a kad nediram ništa dobro radi, ali ako  kliknem na nešto ili otvorim facebook u drugom prozoru odmah počne kočenje, ili ako idem u full screen sliku i zvuk blokira više ... mogući problem ........................

Prije komp je radio jako dobro, tako da ne znam što se sada događa, instalirao sam nanovo xp na tvrdom disku, ali problem je još uvijek tu,,, možda graficka kartica uzrokuje ovo .... imam 80 GB hard disk,,, 1 GB RAM-a, i 128 grafička kartica,,, procesor je 3.2 GHz

znam nije nešto, ali za internet bi trebao biti vrlo dobar ... Također e usporava neke igre na FB

imate li pojma što je problemm..

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Koci mi kompjuter pomalo

Probaj update drivere? Tako je i meni bilo dok ih nisam update. 

12 godina
neaktivan
Koci mi kompjuter pomalo

ok idem oprobat sad ,,moze biti i do toga jer stariji je komp mozda 2004. godina

{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno može biti i do grafičke kartice, pregrijavanja komponenti, lošeg/pokvarenog HDD-a...

To sam ja- sigurno JA
12 godina
neaktivan
Koci mi kompjuter pomalo

Pomalo, a ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koci mi kompjuter pomalo

da pomalo ,,znaci ovako radi solidno samo mi to malo ide na zivce sto npr nemogu biti na fb ili raditi nesto drugo a da mi na youtubu svira normalno muzika...

nije to nikakva masina prema danasnjim strojevima al dok neskupim para moram se boriti sa ovom jbga  ,,,probacu i grafu da donesem od frenda pa da je isprobam

0 0 hvala 0
15 godina

sve mi se čini da kompjuteru treba jedan format 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
neaktivan

kako mislis format..ako mislis na sistem nanovo sam formatirao hard disk i instalirao xp ,,al koci mi ipak mozda je hardwar u bedu,,

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice