Nisam ništa ja slomio ali je zato moja mama dok je čistila tavan bacila printer sa skenerom sa trećeg kata kuće kroz prozor. Kad sam ju pitao zašto ga je bacila rekla je da je mislila da je to neka plastična kutija.
LOL printer sa skenerom? haha
LOL printer sa skenerom? haha
Pa printer i skener uklopljeni u jednu kutiju. Nisi nikad ćuo za to?
Ma ne cuo sam za to i imam kod kuce to xD nego da je mislila da je plasticna kutija lol hahaha
Nije bijes, vec nez ni ja sta, dakle
imam onaj magnetni pikado, znaci magnet umjesto bodlje, i prislomin monitoru, i bilo mi je extra, neke boje, rekoh sebi super zanimacija :D, i sklonim ja magnet poslije nekoliko minuta, a monitor :S, gotovo crno, skroooooz slaba slika, sve crne fleke po njemu
sreca nasao sam rjesenje, nesto sam restartovao u monitoru, nez sad bas, ugl monitor se kao restartovao i sve te fleke su nestale :)
Ja sam prije par mjeseci pržio gta 4 i pri instalaciji dođe do nekog errora svaki put.
Izvadio sam dvd, stisuo ga tako jako da mi je pukao u facu, razlomio se u 100 komada i raspršio po sobi.
Uzeo sam sve ostale devedje i jedan po jedan sam ih slomio prema stropu sobe (da mi ne uđe plastika u oči).
Onda sam lijepo išao spavati...legnem u krevet i nešto me bode u glavu...počešem se i nađem fragment dvevedea u kosi, pop1zdim, dođem u radnu sobu i šutnem pržilicu petom papuče.
Prvi put ništa, drugi put joj je se maska slomila. Dođe stara i p1zdi da šta je soba puna plastike i šta ja lupam po kompu.
Drugi dan sam rastavio pržilicu, izvadio laser diode i izravnao lim pržilice skačući po njemu. Usput sam se i malo porezao.
jaooo xD prava tema svaka čast autoru,meni su zbog coda 4 mp odišle 4 tipkovnice ( svom snagom u njih ( cirka 400kn je otišlo) , onda 6 miša ( 2 bežična 4 žična ( zbog coda i singularitya ( čudovište me je iznenadilo , mislio sam da mi je skočilo u sobu,pa buum s mišom
)) mislim da bi to bilo to za sad, a za dalje budemo vidli,,,
Nisam ništa ja slomio ali je zato moja mama dok je čistila tavan bacila printer sa skenerom sa trećeg kata kuće kroz prozor. Kad sam ju pitao zašto ga je bacila rekla je da je mislila da je to neka plastična kutija.
Tvoja mama inace tako smece iznosi?
Tvoja mama inace tako smece iznosi?
Ma čistila tavan i ispod prozora joj je bila ona velika kanta za smeće i tak sve stvari bacala kroz prozor i usput tako bacila moj printer. A šta da ti kažem, žene su žene
Kak' mi ovo promaklo... Dakle, prvo živčani slom za vrijeme igranja CS Sourcea, Target Down clan, Pro Warriors server za slučaj da zna netko. Davno sam to igrao, uglavnom neka mala mapa bila, ko kvadrat, u sredini imaš prostor za buyat oružje, T na jednoj strani, CT na drugoj, na podu oružje. Išlo mi dobro inače ta mapa, al taj dan... Kam kod izađem na koju god stranu van: bum, hedšat, i tako 6-7 puta za redom. E kad sam ja počeo psovat prvo sebi, pa adminu, pa onda ovima koji su me ubili, pa opet sebi i na kraju mišu, i to sve preko mic-a, neprocjenjivo. jedno 5 minuta bez prestanka, čujem ove u pozadini kako odapinju od smijeha, na kraju se i ja s njima počeo smijat
. Nisam ban dobio pošto je Target Down bio podclan kao neki Pro Warriorsa, a i dobar sam bio s Hayabusom u to vrijeme.
Drugo, igram PES(2008), osmina finala nekog tamo cupa bila, uzvratna utakmica, uglavnom nesmijem gol dobit samo da prođem, nekih 7-8 min do kraja. Ovi ubace u moj šesnaesterac, Ferdinand (moj) štopa loptu u šesnaestercu, ja stišćem W da izbije loptu u pm(Imao neki čudni sustav kontrola, uglavnom E je bio sprint, W pucanje a D low pas ja mislim), kad ono - neće. Stisnem još 13135 puta u roku 2 sekunde i ništa, dođe protivnički, uzme loptu i zakuca je u gol... E... Onda je bilo... Slika je dolje. Uglavnom, prvo sam stisnuo ESC, pauzirao igru, nabio 666 puta u tipkovnicu objema šakama, onda sam prstima zakačio tipku W, zagledao se psiho pogledom u nju i išćupao je van i nabio par puta šestarom u nju.
Tipka M je najbala još prije, kad pisao tekst u Wordu i štekala nešt, trebao lupit ko bik da proradi... E pa neš više.
i vrati ga i opet igra al fakat istina
Jednog mirnog dana igra COD4
i desilo se
užas nad užasim desio se
zbog jedne
ali ne od mene nego od jednog livog sa istim imenom
i desilo se
karate kik boksing u procesor monitor kroz prozor rastavim ga na tisuću djelova
tastaturu izubija tako da nije osta ni Caps lock modem dobio krilaSlusalice puknule
svu ušteđevina izubijana
osrao samo djelić roma
evo sad ga gledam
| 6 | Vjerujete li |
|---|---|
| 19 | ne |
| 3 | možda |
Ljetos igram ja cod2 zombie mod i bio sam hunter i sad cekam zombije i sestra aj daj meni sad pc a mene to nerviralo i nisam dao i ona opet me zovne i dere se ja se okrenem i ubije me zombi ja tipkovnicu od monitor prebijem i uzmem kuciste i povucem ga i bacim .....
odem vani i vratim se za 10min pokusam spojit pc al vidim da je graficka ostala bez prikljucka za monitor :D Fuck ...........
Evo što se dogodi kad sestri nedopustite da ide na facebook.
Usput dali ima netko za preporučit dobre slušalice do 350kn.
hahahahahahah EPIC! Od sad se bolje čuvam od sestre. 
u dobra tema.di da pocnem.
potrgo nekih 15 joystika ukljucujuci par komada od playstationa1 i 2.i jedan ps3 joystic od ps3 koji jos radi al ga nekogu puniti i skripi kad ga se primi u ruke.
razbio vise od 10 mobitela kad me cura nazivcira.cak sam razbio mobitel od curine majke.jebiga teski problemi sa zivcima.
nabijao monitor sa nogama u ekran.al je tvrdo to staklo.razbio liniju.
i naravno nije hardware al sam znao sam sebe poslati u bolnicu na sivanje.jebiga to je bolest
u dobra tema.di da pocnem.
potrgo nekih 15 joystika ukljucujuci par komada od playstationa1 i 2.i jedan ps3 joystic od ps3 koji jos radi al ga nekogu puniti i skripi kad ga se primi u ruke.
razbio vise od 10 mobitela kad me cura nazivcira.cak sam razbio mobitel od curine majke.jebiga teski problemi sa zivcima.
nabijao monitor sa nogama u ekran.al je tvrdo to staklo.razbio liniju.
i naravno nije hardware al sam znao sam sebe poslati u bolnicu na sivanje.jebiga to je bolest
Kupi si onu antistres lopticu jer češ ovak bankrotirati :P
LOL bolje se vi ostavite igara
zdravije vam je
ja jos nisam nista uspio polomit
bankrotiro sam ja cim sam se rodio.jebiga.al u zadnje vrijeme sve glatko ide sa curom.a u vezi igrica mislim da sam se smirio.vise ne bacam joystike (al nisam bas siguran jer sam poceo igrati demons souls).nece meni pomoci ta loptica.trebaju meni tablete praksiten il tak nesto slicno.
bankrotiro sam ja cim sam se rodio.jebiga.al u zadnje vrijeme sve glatko ide sa curom.a u vezi igrica mislim da sam se smirio.vise ne bacam joystike (al nisam bas siguran jer sam poceo igrati demons souls).nece meni pomoci ta loptica.trebaju meni tablete praksiten il tak nesto slicno.
eh do zavrsetka DS-a ce ih sigurno par otic :) nije bas da je lagana igra hehe
Evo što se dogodi kad sestri nedopustite da ide na facebook.
Usput dali ima netko za preporučit dobre slušalice do 350kn.
Ja bi joj svih 18 i pol zubi iščupao hrđavim kombinirkama. Svoj hardware mogu trgati samo ja i nitko drugi 
Tipkovnica mu je prava gamerska 
Trebo ja dobiti novi komp zato što ovom ošla matična pa usput povukla sve komponente za sobom. I ja uzmem miš i po matičnoj udaram ko konj i ja se pametan sjetim, ajd nogama udarat po njoj, nakon toga sam išao u bolnicu na šivanje :D
Trebo ja dobiti novi komp zato što ovom ošla matična pa usput povukla sve komponente za sobom. I ja uzmem miš i po matičnoj udaram ko konj i ja se pametan sjetim, ajd nogama udarat po njoj, nakon toga sam išao u bolnicu na šivanje :D
I onda si sigurno dobio novi komp nakon što si se razrezao na mbo 
tvoji razumni roditelji su to uzeli u obzir kao normalan put odrastanja jednog 14-o (pogađam) godišnjaka.
WTF?? Koji je tom klincu,sad ga gledo ko da sam napušen,je*emu kako da ga roditelji nečuju? ili roditelje boli k**ac?mali spreman za svaki dan po 5 sati kod psihijatra,znam i ja zveknit koji put tipkovnicu ali ovako ma daj bježi.Najviše zveknem tipkovnicu ili udarim šakom o miš(tvrd ko stjena) kad igram BF BC2 i onda me neki nadobudni cheater rokne s 1 kraja mape.
Kad me i obuzme bijes sjetim se da si ga ne mogu bas tako lako priustiti,pa se brzo smirim.....:-)