I3 2120 hladnjak pitanje

poruka: 6
|
čitano: 1.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
I3 2120 hladnjak pitanje

bok dali je freezer 11 lp bolji i tiši od intelovog stock hladnjaka u igrama i u idle?

jos nesto,dali hladnjak ako nije dobro seatean može uzrokovoati zastajkivanje igre na 1 sec pa onda opet krenuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: I3 2120 hladnjak pitanje
GaMeR112 kaže...

bok dali je freezer 11 lp bolji i tiši od intelovog stock hladnjaka u igrama i u idle?

jos nesto,dali hladnjak ako nije dobro seatean može uzrokovoati zastajkivanje igre na 1 sec pa onda opet krenuti

dali ti se to pocelo desavati nakon sto si stavio nove rame, barem sam tako skuzio iz tvojih postova da si dodao jos 2gb?? odi u bios i resetiraj sve postavke na default pa vidi kak se komp ponasa pa onda vrati stock cooler!...LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
protjeran
I3 2120 hladnjak pitanje

nisam kupio rame samo planiram,to mi se dogadja otkako su oni u servissu reseatali hladnjak z cpu moze li to biti do toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: I3 2120 hladnjak pitanje
GaMeR112 kaže...

nisam kupio rame samo planiram,to mi se dogadja otkako su oni u servissu reseatali hladnjak z cpu moze li to biti do toga

tebi bi bilo najbolje da si pozoves nekog frenda koji se kuzi u pc racunala(HW) pa nek ti on to pogleda! jer vidim da nebumo daleko dogurali ...sry!{#} javi sta je bilo pa da i mi znamo!{#} LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
protjeran
I3 2120 hladnjak pitanje

nezz ok ali kadbsam ga slao na servis u zg su rekli da racunalo normanlno radi i prolazi testove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice