Corsair vengeance lp 4 gb 1600 mi ne radi

poruka: 5
|
čitano: 1.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
HITNO! Problem sa ramom

Ej momci, ovako imam ploču AsRock H55 Pro i imam kit od 2x2 gb corsair xms 3 1600 i danas sam kupio corsair vengeance lp 4 gb 1600 ( 1 pločica) i ne radi

E sad isprobao sam i samo tu pločicu od 4gb samu i ne radi dođe do onoga starting windows i gotovo ili se odmah restarta ponovo?

Jel moguće da nije kompatibilna ili bi trebao nešto podesiti u BIOS-u

Pomagajte što da radim

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HITNO! Problem sa ramom
keky911 kaže...

Ej momci, ovako imam ploču AsRock H55 Pro i imam kit od 2x2 gb corsair xms 3 1600 i danas sam kupio corsair vengeance lp 4 gb 1600 ( 1 pločica) i ne radi

E sad isprobao sam i samo tu pločicu od 4gb samu i ne radi dođe do onoga starting windows i gotovo ili se odmah restarta ponovo?

Jel moguće da nije kompatibilna ili bi trebao nešto podesiti u BIOS-u

Pomagajte što da radim

- ako se PC pali, tad RAM radi. Ako je neispravan, reklamiraj. MemTest86+ ... par minuta i izbacit će crveno-grešku..

- drugi problem, kompatibilan HW, npr BIOS i modul.. pa i to dali je dovoljno utisnuto (jako, da sjedne.. - kontakt), podešavanje npr povećati CAS itd.

- novo može biti neispravno (inače čemu garancija) + trgovci to vole preprodavati više puta :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
HITNO! Problem sa ramom

Malo progooglaj na Corsairovim stranicama pa budeš otkrio zašto ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A jeli moguće da matična ne podržava te rame, ili da mora biti baš u dual chanellu, komp se ne pali tj. dođe do onog starting windows i onda blue screen , kako sam to pokušao srediti u biosu sjebao sam si i windowse na hardu nisu se više htjeli bootat. stavio sam stare rame i neznam idem sutra tamo i pokušal bum zamjenit za G.SKILL rame koji su testirani na toj matičnoj jer piše na stranici od ploče, a nadam se da će se htjeti upariti corsair sa g.skill-om

E i ako netko ima uparene dvije različite vrste neka napiše dal to funkcionira

Chill Now And Forever
12 godina
neaktivan

Pošto nitko ništa ne piše evo problem je rješen na sljedeći način:

Otišao sam u Links i zamjenio rame malo smo promišljali kaj bi mogli stavit da radi i evo kaže kolega da tamo gdje ništ nije radilo G.SKILL je radio i evo kupljena jedna pločica od 4 gb tj zammjenjena i još mi je vraćeno 50 kn (KAŽE ZA ČEVAPE  ) jer su jeftiniji o Corsair-ovih( jedino što sada ne mogu oc jer su rami 1333 al bumo i to rješili :D)

Sve u svemu ide i pohvala Linksu u Varaždinu, konkretno gosp. Tomislavu :D

Chill Now And Forever
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice