Acer 5920G i Win 7

poruka: 4
|
čitano: 1.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Acer 5920G i Win 7

Imam prijenosno računalo iz naslova i odnedavno instalirane Windowse sedmicu (original, skinuti preko fakultetske licence), a prijenosnik je inače došao sa predinstaliranom Windows Vistom Home Premium. Drivere sam, nakon instalacije sedmice, većinom pokupio preko Windows Updatea, a za grafičku sam pokušao i preko nVidijna sajta (imam 8600M GT).

Uglavnom, problem je što mi se povremeno preko ekrana "iscrtavaju" horizontalne crte, nešto slično onoj pojavi kod starijih VHS kaseta, samo što meni cjelokupna slika na ekranu ostaje di jest, a crte se pojave i nestanu. Nemam pojma u čemu je problem, rekoh već da su driveri valjda OK, nadam se da nije neki čisto hardverski problem...

Ima neko neki savjet? Hvala!

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer 5920G i Win 7

Zdravo od Makedonija

Moj sovet ti e da probas da go povrzes lap topot so drug ekran( preku kabel) i da vidis dali problemot e hardverski ili softverski..

pisi sto si napravil XD

Pozdrav

17 godina
Acer 5920G i Win 7

Trebat će mi malo vremena da nabavim nekakav monitor, pa pišite još prijedloga :)

Zasad hvala Makedoniji :)

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acer 5920G i Win 7

Više mi smrdi na softverski problem (driveri) nego na hardverski. No lakše je spojiti dodatni monitor pa vidjeti jel ima tih crtica, nego se zezati sa driverima pa na kraju to nije problem. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice