Prodajem monitor danas kupljen 240hz gsync instar racun garancija cijena 3600kn.. zamjena za uw neki ili 27 gsync
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodajem monitor danas kupljen 240hz gsync instar racun garancija cijena 3600kn.. zamjena za uw neki ili 27 gsync
Ne možeš ga vratiti? Da ne izgubiš novac.
Nego, gdje si kupio 2080 Ti? Kod nas?
Buraz kupuje iz vana. Samo problem za problemom, jedni s dostavom, drugi s plaćanjem, treći s isporukom... Već 3 tjedna kupuje grafu.
Ne možeš ga vratiti? Da ne izgubiš novac.
Nego, gdje si kupio 2080 Ti? Kod nas?
Buraz kupuje iz vana. Samo problem za problemom, jedni s dostavom, drugi s plaćanjem, treći s isporukom... Već 3 tjedna kupuje grafu.
Pa jel bi ti uzeo nazad Tn monitor s fullhd rezolucijom da ti je netko vec dao 4500kn za to u 2018/2019 g
budi ozbiljan s odgovorom?lp
uzea na caseking uplatia im po ponudi pare na banci poslali u petak dosla u pon hehe...imas ja mislim u linksa ovu moju 10500kn
monitor nisam platio dobio sam ga pod racun za samsunga ,,,, tako da imam svoju racunicu
Hvala!
Onda sretno s prodajom ;)
Pa jel bi ti uzeo nazad Tn monitor s fullhd rezolucijom da ti je netko vec dao 4500kn za to u 2018/2019 g
budi ozbiljan s odgovorom?lp
Po zakonu bi morao ako je kupljen na daljinu 
Kupljrn jucer na firmu uzez .. ali briga me ako i ostane cekam ovaj novi uw 3440x1440p s 200hz kad ce stonira sam narudbu za 4k 144hz 27 je malo
Moze zamjena uz moju doplatu za gsync ili 3440x1440p
Augi daj javi kad izgubiš strpljenje pa ja ponudim 2500kn.
Prodano 3500 moze lock