CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.191.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
16 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

prvi UZMI

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

pozz imam 

ASUS SILENT SQUARE i zanima me kako ga mogu pojacati ventilator?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O

Probaj s programom Speedfan ak bu kaj pomoglo !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav.. ovako ima procesor AMD FX-Series X8 8120 i temperatura mi je tokom igranja od 59°-63°C, a pri normalnom radu 49°-54°C na stock cooleru. Pa mislim da bih trebao kupiti cooler, ali ne znam koji mi paše u kućište i radi memorije. Imam kućište-Gigabyte GZ-X4, matičnnu-Asrock 970 Extreme3, RAM-DDR3 8GB (2x4GB) Corsair, 1600Hz, 9-9-9-24,CMZ8GX3M2A1600C9,1.5V. 

Ako mi netko može pomoći sa par prijedloga? 

Hvala unaprijed.!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
CPU hladnjaci P&O

Moze preporuka hladnjaka do 250kn. komp imate pod moj pc. jedini uvjet je da bude cim tisi. ali po mogucnosti da mi ne pokriva prvi slot od rama jer imam ove vengeance visoke rame.

dvoumim se između zalman optime i cm 212 evo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bez razmisljanja CM Hyper 212 EVO ! Evo ti ga u Linksu na akciji !

Music As A Weapon !!
17 godina
Hmm a kak stoji na amd maticnoj? Znam da neki hladnjaci stoje naopako pa zaklanjaju mem slotove. Jel ga ima neko na amdu pa da mi moze slikat kak to izgleda?
15 godina

Mislim da to ovisi o maticnoj , gdje su joj raspoređene rupe !

Na ovom tutorijalu je 212 EVO stavljen na AM3+ onako kako bi inace i trebao stajat , da puse prema straznjoj strani kucista :

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Znaći nebi mi smetao  radi rama CM Hyper 212 evo, ako ste sto postu sigurni da je to pravi izbor recite.. mislim kupit cooler do petka jer ću poludjet.. do 400kn mi je plafon s novcima..

Hvala..

0 0 hvala 0
15 godina

Ako imas neke niskoprofilne rame , onda Scythe Mugen 3 ! Eventualno jos Spire Thermax 3 !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

tog mugena3 sam i gledao, ali naveo sam i prije koji ram imam tj. imam onaj visoki sam hladnjacima ili kaj vec je :(

0 0 hvala 0
17 godina
CPU hladnjaci P&O

eto narucio sam AC freezer xtreme rev 2 posto ne pokriva niti jedan ram. jedan od najtiših coolera, te ima zadovoljavajuce temperature s obzirom da ne mislim oc-ati procesor. 

Hvala na pomoci, javim rezultate...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O
Gen.Babic kaže...

tog mugena3 sam i gledao, ali naveo sam i prije koji ram imam tj. imam onaj visoki sam hladnjacima ili kaj vec je :(

Onda uzmi CM Hyper 412 Slim , on nece smetati !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 12:03 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Ma vec sam narucio. Ma bit ce ac dobar. Jako je tih to mi je najvise bitno jer mi komp radi nocu u sobi pa da mogu mirno spavati. A kaj se tice temp to me ne dira previse jer ovak i onak imam gasene 2 jezgre i proc radi na 1.8 ghz jer ne igram vise. Nek samo surfam i torentiram. Hvala jos jedanput na pomoci!
15 godina
Lord_Marko kaže...
Ma vec sam narucio. Ma bit ce ac dobar. Jako je tih to mi je najvise bitno jer mi komp radi nocu u sobi pa da mogu mirno spavati. A kaj se tice temp to me ne dira previse jer ovak i onak imam gasene 2 jezgre i proc radi na 1.8 ghz jer ne igram vise. Nek samo surfam i torentiram. Hvala jos jedanput na pomoci!

Oprosti , nisam citirao , al mislio sam gore na kolegu koji trazi hladnjak do 400 Kn !Bogataš

Bit ce i Freezer Xtreme Rev 2 dobar ! Nema na cemu , LP{#}

Music As A Weapon !!
12 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav. Ako može preporuka hladnjaka za Athlon II X3 455 otključan u Phenom II X4 B55. Kučište je CM Centurion 6(navodno stane hladnjak do 162 mm), prioritet je tišina i eventualno neki sitni OC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
12 godina
Haf932 kaže...

Aj da te ugnjavim za još jednu stvar. Tribala bi mi i preporuka ventilatora za samurai zz(e6300), to će vjerojatno završit u HTPC-u tako da je prioritet šta tiši vent.

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Za taj Samurai ZZ ti treba 92mm vent , evo ovaj npr. regulacija okretaja od 600 - 1800rpm-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haf932 kaže...

Za taj Samurai ZZ ti treba 92mm vent , evo ovaj npr. regulacija okretaja od 600 - 1800rpm-a !

Trenutno je ovaj na njemu, nisam nešto zadovoljan. Misliš da će f9 bit bolji po pitanju buke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 13:02 (om-prat).
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Hoce ! Pa si probao regulirat okretaje na tom Scythe-u ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haf932 kaže...

Hoce ! Pa si probao regulirat okretaje na tom Scythe-u ?

Ma jesam, ali temperature idu u nebo. Doduše kućište nema baš dobar protok zraka i dilom je obloženo plutom.

12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

može prijedlog za hladnjak socket 1150, 150-250 kn te da ima mjesta za corsair vengeance ram

0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
CPU hladnjaci P&O

dosao freezer prije 2 dana. nisam ga stigao montirati do danas, cooler me je pozitivno iznenadio posto je stvarno necujan. evo slike jedne, koja pokazuje temp sobe i procesora...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lord_Marko kaže...

dosao freezer prije 2 dana. nisam ga stigao montirati do danas, cooler me je pozitivno iznenadio posto je stvarno necujan. evo slike jedne, koja pokazuje temp sobe i procesora...

ma cooler je čudo (nije bezveze pobrao hrpetinu nagrada pogledaj samo na njihovoj stranici ) mog starog i7 920 s 2.6ghz drzao na 4.45ghz@1.6v{#} ..

||| Intel Core™ i7 inside |||
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav ekipa.Imam i5 3570k i trazim dobar hladnjak.Planiram oc do 4.5-4.6 GHz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Noctua NH-D14 u Opric Informatici za 537kn ! Ili zelis nesto jeftinije ? Kolko mozes dati ?

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Znam da je d14 najbolji ali komp mi je crno-crvene kombinacije a onaj noctua vent je ko prst u oko.Cijenovno trazim do 400 kn ali mogu dati i vise ako treba

EDIT:Može i neki skuplji pa da ga potrazim u oglasniku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:37 (Hrco1990).
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Kaj se tice crno-crvene kombinacije , tu imas TT Frio Advanced , ali koliko sam citao testove , dosta je bucan i nema bas bogzna kakve performanse hlađenja - to si i sam pogledaj na netu !

Pogledaj si Scythe Mine 2 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice