prvi UZMI
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz imam
ASUS SILENT SQUARE i zanima me kako ga mogu pojacati ventilator?Probaj s programom Speedfan ak bu kaj pomoglo !
Pozdrav.. ovako ima procesor AMD FX-Series X8 8120 i temperatura mi je tokom igranja od 59°-63°C, a pri normalnom radu 49°-54°C na stock cooleru. Pa mislim da bih trebao kupiti cooler, ali ne znam koji mi paše u kućište i radi memorije. Imam kućište-Gigabyte GZ-X4, matičnnu-Asrock 970 Extreme3, RAM-DDR3 8GB (2x4GB) Corsair, 1600Hz, 9-9-9-24,CMZ8GX3M2A1600C9,1.5V.
Ako mi netko može pomoći sa par prijedloga?
Hvala unaprijed.!
Moze preporuka hladnjaka do 250kn. komp imate pod moj pc. jedini uvjet je da bude cim tisi. ali po mogucnosti da mi ne pokriva prvi slot od rama jer imam ove vengeance visoke rame.
dvoumim se između zalman optime i cm 212 evo.
Znaći nebi mi smetao radi rama CM Hyper 212 evo, ako ste sto postu sigurni da je to pravi izbor recite.. mislim kupit cooler do petka jer ću poludjet.. do 400kn mi je plafon s novcima..
Hvala..
Ako imas neke niskoprofilne rame , onda Scythe Mugen 3 ! Eventualno jos Spire Thermax 3 !
tog mugena3 sam i gledao, ali naveo sam i prije koji ram imam tj. imam onaj visoki sam hladnjacima ili kaj vec je :(
eto narucio sam AC freezer xtreme rev 2 posto ne pokriva niti jedan ram. jedan od najtiših coolera, te ima zadovoljavajuce temperature s obzirom da ne mislim oc-ati procesor.
Hvala na pomoci, javim rezultate...
tog mugena3 sam i gledao, ali naveo sam i prije koji ram imam tj. imam onaj visoki sam hladnjacima ili kaj vec je :(
Onda uzmi CM Hyper 412 Slim , on nece smetati !
Oprosti , nisam citirao , al mislio sam gore na kolegu koji trazi hladnjak do 400 Kn !
Bit ce i Freezer Xtreme Rev 2 dobar ! Nema na cemu , LP
Pozdrav. Ako može preporuka hladnjaka za Athlon II X3 455 otključan u Phenom II X4 B55. Kučište je CM Centurion 6(navodno stane hladnjak do 162 mm), prioritet je tišina i eventualno neki sitni OC.
Aj da te ugnjavim za još jednu stvar. Tribala bi mi i preporuka ventilatora za samurai zz(e6300), to će vjerojatno završit u HTPC-u tako da je prioritet šta tiši vent.
Hoce ! Pa si probao regulirat okretaje na tom Scythe-u ?
Hoce ! Pa si probao regulirat okretaje na tom Scythe-u ?
Ma jesam, ali temperature idu u nebo. Doduše kućište nema baš dobar protok zraka i dilom je obloženo plutom.
može prijedlog za hladnjak socket 1150, 150-250 kn te da ima mjesta za corsair vengeance ram
dosao freezer prije 2 dana. nisam ga stigao montirati do danas, cooler me je pozitivno iznenadio posto je stvarno necujan. evo slike jedne, koja pokazuje temp sobe i procesora...
ma cooler je čudo (nije bezveze pobrao hrpetinu nagrada pogledaj samo na njihovoj stranici ) mog starog i7 920 s 2.6ghz drzao na 4.45ghz@1.6v ..
Pozdrav ekipa.Imam i5 3570k i trazim dobar hladnjak.Planiram oc do 4.5-4.6 GHz.
Noctua NH-D14 u Opric Informatici za 537kn ! Ili zelis nesto jeftinije ? Kolko mozes dati ?
Znam da je d14 najbolji ali komp mi je crno-crvene kombinacije a onaj noctua vent je ko prst u oko.Cijenovno trazim do 400 kn ali mogu dati i vise ako treba
EDIT:Može i neki skuplji pa da ga potrazim u oglasniku.
Kaj se tice crno-crvene kombinacije , tu imas TT Frio Advanced , ali koliko sam citao testove , dosta je bucan i nema bas bogzna kakve performanse hlađenja - to si i sam pogledaj na netu !
Pogledaj si Scythe Mine 2 !