Na lenovo laptopu imam tu particiju ServiceV002 koja je vidljiva samo iz Disk Management console, znam da služi kao neka vrsta imagea za vraćanje kompa u 'početno' stanje, inače laptop dolazi s Vistom, no zanima me kako da sad tu particiju iskoristim za ponovo vraćanje Viste u početno stanje, koja je procedura, dal treba posebnim programom pristupiti toj particiji jer se ona ne vidi iz Explorera? U biti pitanje je kako vratiti image Viste na laptop pomoću te servisne paricije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam baš u detalje čitao ali pogledaj na ovom linku a i u svakom servisu gdje imaju Lenovo ili predinstaliranu Vistu ti
mogu reći postupak.Naravno oprez,nisam nijednom to napravio ali možda ima netko na forumu .
Proučavam link, thanx!
A Lenovo laptop je? Trebao bi kod bootanja (odmah, kao kad ulaziš u BIOS) stisnut neku tipku (zato i pitam koji model), koja te vodi u pre-boot "okolinu" iz koje možeš raditi factory recovery, backup recovery itd....
ta particija ima u sebi kompletne Windowse (mini setup je pripremljen), sve drivere i sl....
u slučaju nekog kvara stisne se PLAVI gumb (Access IBM) i on pokreće "particiju", tj. mini setup....
Thinkpadi imaju AcessIBM (iliti Thinkvantage, po novome tj. od kada ih je Lenovo preuzeo) tipku. Nisam siguran, ali mislim da ostali ne-Thinkpad Lenovo laptopi to nemaju....