Particija ServiceV002 na Lenovo laptopu

poruka: 6
|
čitano: 2.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Na lenovo laptopu imam tu particiju ServiceV002 koja je vidljiva samo iz Disk Management console, znam da služi kao neka vrsta imagea za vraćanje kompa u 'početno' stanje, inače laptop dolazi s Vistom, no zanima me kako da sad tu particiju iskoristim za ponovo vraćanje Viste u početno stanje, koja je procedura, dal treba posebnim programom pristupiti toj particiji jer se ona ne vidi iz Explorera? U biti pitanje je kako vratiti image Viste na laptop pomoću te servisne paricije?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Particija ServiceV002 na Lenovo laptopu

Nisam baš u detalje čitao ali pogledaj na ovom linku a i u svakom servisu gdje imaju Lenovo ili predinstaliranu Vistu ti
mogu reći postupak.Naravno oprez,nisam nijednom to napravio ali možda ima netko na forumu .

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 15:30 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
RE: Particija ServiceV002 na Lenovo laptopu

Proučavam link, thanx!

17 godina

A Lenovo laptop je? Trebao bi kod bootanja (odmah, kao kad ulaziš u BIOS) stisnut neku tipku (zato i pitam koji model), koja te vodi u pre-boot "okolinu" iz koje možeš raditi factory recovery, backup recovery itd....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ta particija ima u sebi kompletne Windowse (mini setup je pripremljen), sve drivere i sl....

u slučaju nekog kvara stisne se PLAVI gumb (Access IBM) i on pokreće "particiju", tj. mini setup....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Thinkpadi imaju AcessIBM (iliti Thinkvantage, po novome tj. od kada ih je Lenovo preuzeo) tipku. Nisam siguran, ali mislim da ostali ne-Thinkpad Lenovo laptopi to nemaju....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice