Laptop je ACER 8920,mislim opcenito na COD 4,da li ova grafa moze gurat ovu igru??
instaliraj, probaj ...
cekam grafu da dodje,da je tu nebi ni pitao..
Moze sto posto, jedino ne ocekuj neke detalje.
to je 3650 i jos mobile...znaci jako tesko ces igrat cod4....mozda na low i na maloj rezi
Ako sam ja sa prastarim Radeonom 9550 128MB igrao CoD4 na Low, 800x600, moći će i on.
Ta grafa gura cod4 na visokim detaljima bez problema, neznam za mobilnu verziju.
Ta grafa gura cod4 na visokim detaljima bez problema, neznam za mobilnu verziju.
hahahaa kako god.
hahahaa kako god.
Dali si uopće probao igrati cod na toj grafi ili bubaš bezveze?
Dali si uopće vidio tu grafu ili čim vidiš da je 3xxx serija misliš da nemože pokrenut ništa novije od 2000-te godine?
hahahaa kako god.
Dali si uopće probao igrati cod na toj grafi ili bubaš bezveze?
Dali si uopće vidio tu grafu ili čim vidiš da je 3xxx serija misliš da nemože pokrenut ništa novije od 2000-te godine?
Imao sam mobile verziju prije u laptopu i znam da je cod jedva isao i igre opcenito pa sam zato i kupio ovaj acer.
EDIT. Ne, cak i serija 2xxx moze pokrenut crysis na high
Imam laptop s HD3650M unutra i igrao sam:
cod4, crysis, mass effect, Call of juarez 2, singularity, transformers WFC,HAWX,Fear II,Split second...
većinom na 1024×600, medium, bez AA i AF
znaci i hoce i nece moci COD4,meni ionako treba sve na low jer igram multiplayer..
znaci i hoce i nece moci COD4,meni ionako treba sve na low jer igram multiplayer..
Hoce, ja igram na laptopu sa Ati x1600 cod4, sve na minimum na 800x600, nekih 70 fps.
Ta tvoja ce itekako vrtjeti.
Moći će, al za viši fps ćeš trebati spustiti detalje dosta
šta je ovim b>*=(/&T$ koji su mi dali TD? ako ne vjerujete da HD3650 to može, imate youtube!
Znam da sam prijatelju s (desktop verzijom) ATI HD3450, kad sam ga max OC-ao u catalystu, i procesor (pentium, 2 jezgre s 2.5 na 3.2 GHz), s 3 gb ddrii rama i nekim 5000 rpm diskom uspio pokrenut GTA IV na sve minimumu, ali sam se jako iznenadio da je bilo cak prosjecno 27 FPS-a, i on sav sretan otisao igrat i dandanas igra na toj grafulji.......rekao bi da je ta 3450 (512 MB) slabija od 3650, ali ne bih rekao i za mobilnu verziju
po ovom sajtu se vidi da Mobility 3650 ima 120 GFLOPSa, sad nezz koju verziju tvoj lap ima jer vidim da ima 512 MB i 1 GB verzije, i da ima DDR3/4 memoriju, šta bi u principu za desktop verziju sigurno znacilo gta iv (na min) preko 30 FPS-a, a 3450 desk verzija ima samo 48 GFLOPSa, tako ako cemo prema tome, moguc je neki GTA IV, iako mi sve to neak smrdi, volio bi da netko provjeri sta sam nazvrljo (i proba link koji sam koristio) pa da se uvjeri....i da me ispravi jer tu 90% nes krivo
Ja bi na tvom mjestu probao gta iv, ali ja sam prica za sebe, heh :D
I da, tih 48 GFLOPSa, ali stavio max OC u catalystu, tak da nezz, i procesor bi ovaj pentium bio jaci nego na tvom lapu.....tak da se sve neak premišljam, da mene pitaš ja bi probo, pa šta bude ;)
Evo sad cu se upustiti u stvari u koje se bas ne kuzim, 90% vjerojatno cista glupost i za valjat se po podu od smijeha ili za plakat koje sam stvari sve pobrko, ali jace je od mene tako da sam iso radit usporedbu frendovog kompa (koji igra GTA IV) i tvog lapa
Njegov komp:
E5200, stock 2.5 GHz, OC na 3.2 GHz
3 GB DDR2 800MHz memorije
3450 1GB
Tvoj laptop (ako to je OVAJ)
Core 2 Duo T5750 2.0 GHz
4 GB DDR2
3650 1GB/512MB
E sad moja glupa usporedba:
Prvo Grafička:
Radeon 3450 - ima 48 GFLOPSa, + računajmo 30% OC (nerealno ali ajde) = (iako to neide tak ali opet ajde) 63 GFLOPS
Mobility radeon 3650 - ima 120 GFLOPSa
Znaci da tvoj laptop ima duplo vise graficke snage 120 vs 63
Procesor:
tvoj procesor (T5750) ima 2154 nisamsigurančega, ajmo reč GFLOPSa LINK: http://browse.geekbench.ca/geekbench2/view/81510
Procesor mog frenda na 3.2 GHz (inace e5200) ima 2545 GFLOPSa LINK:http://browse.geekbench.ca/geekbench2/search?q=e5200
znaci da je razlika zapravo mala....iako je ovo vjerojatno najveca glupost koju sam u zivotu mogao napisati, nek stoji i ponosno me sramoti xD *Facepalm*
Evo sad cu se upustiti u stvari u koje se bas ne kuzim, 90% vjerojatno cista glupost i za valjat se po podu od smijeha ili za plakat koje sam stvari sve pobrko, ali jace je od mene tako da sam iso radit usporedbu frendovog kompa (koji igra GTA IV) i tvog lapa
Njegov komp:
E5200, stock 2.5 GHz, OC na 3.2 GHz
3 GB DDR2 800MHz memorije
3450 1GB
Tvoj laptop (ako to je OVAJ)
Core 2 Duo T5750 2.0 GHz
4 GB DDR2
3650 1GB/512MB
E sad moja glupa usporedba:
Prvo Grafička:
Radeon 3450 - ima 48 GFLOPSa, + računajmo 30% OC (nerealno ali ajde) = (iako to neide tak ali opet ajde) 63 GFLOPS
Mobility radeon 3650 - ima 120 GFLOPSa
Znaci da tvoj laptop ima duplo vise graficke snage 120 vs 63
Procesor:
tvoj procesor (T5750) ima 2154 nisamsigurančega, ajmo reč GFLOPSa LINK: http://browse.geekbench.ca/geekbench2/view/81510
Procesor mog frenda na 3.2 GHz (inace e5200) ima 2545 GFLOPSa LINK:http://browse.geekbench.ca/geekbench2/search?q=e5200
znaci da je razlika zapravo mala....iako je ovo vjerojatno najveca glupost koju sam u zivotu mogao napisati, nek stoji i ponosno ne sramoti xD *Facepalm*
slazem se otprilike s tobom,moglo bi se to tak racunati,al opet je to nerealno
nek ide na can you run it stranicu i neka pogleda
Evo prilike da se zahvalim....nisam uopce znao za tu stranicu :D
Sve igre.
Znači moći će COD 4 ..
GREAT :)
Pogledaj Moj PC , tj. laptop, igram cod 4 5 Kuma 2 i takve igrice bez problema...
Kome si ti ovo pisao? ako je meni,ja imam P8400,4GB ddr2,HD3650M. Sad mi je žao što nisam vrtio bencheve
ok,hvala svima,kad ugradim grafu javim svima moze li gurat COD4,da ne otvaram novu temu da vas pitam,ugradio bi memoriju posto imam 3GB znaci stavljam plocicu od 2GB a ovu od 1GB naravno vadim,problem je sto nisu na istoj brzini,jedna je 667 druga 800mHz,hoce li biti kompatibilne??
ok,hvala svima,kad ugradim grafu javim svima moze li gurat COD4,da ne otvaram novu temu da vas pitam,ugradio bi memoriju posto imam 3GB znaci stavljam plocicu od 2GB a ovu od 1GB naravno vadim,problem je sto nisu na istoj brzini,jedna je 667 druga 800mHz,hoce li biti kompatibilne??
nece biti....jednu ce citati drugu nece
slazem se otprilike s tobom,moglo bi se to tak racunati,al opet je to nerealno
nek ide na can you run it stranicu i neka pogleda
Ma kakav can you run it? pomalo glup site, samo nek ukuca u google: [Ime igre] System Requirements i pisat će mu sve, najbolje od svega neka pogleda na youtube-u kako drugim radi i ako im uopće radi....
Ti requirementsi su tako glupi za poludit, kad se već spominjao GTA IV, primjer: za GTA IV piše da zahtjeva minimum nvidia 7900 / ati x1900 grafe, a igra radi i na ati x1650 i x1800, također i na geforce 6800 i novije naravno, na ovim grafama radi vjerojatno zato što podržavaju ps/vs 3.0 shadere......... zato su glupi ti requirementsi, trebalo bi pisati koje shadere podržava igra i to je to..... a ne ovako pisati gluposti kao što je to radio Rockstar za GTA IV u ovom slučaju (vrijedi i za ostale, naravno)
Možeš pogledati i ovo na notebookcheck.com
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3650.8839.0.html
Baš i nije neka, ali mođže poslužiti za igranje na nižim postavkama
koliko ja znam, hoce - ali ce obje raditi na 667
ja sam imao jednom od 800 i 1066 i radila je samo ova od 800mhz
ja sam imao jednom od 800 i 1066 i radila je samo ova od 800mhz
u biti je onda sve moguce, valjda ovisi do laptopa jer imah sitaciju gdje je u asusu bila 1gb na 667 i dodah jos 2gb na 800 i obje uredno radile na 667 (nije se moglo nabavit 2gb od 667 al su mi rekli u trgovini da bi moralo sljakat s 800, a ak ne bude da vratim plocicu)