Evo kak izgleda moja mašina pokušao sam slikati al je slika mutna pa sam je zamjenio ovom sa interneta jer je hardver isti.
sta je ovo nista golotinje -.-' daj postaj slike kompa cilog
Evo kak izgleda moja mašina pokušao sam slikati al je slika mutna pa sam je zamjenio ovom sa interneta jer je hardver isti.
sta je ovo nista golotinje -.-' daj postaj slike kompa cilog
Generalno čišćenje. Satralo me al se isplatilo.
Kod čišćenja je najbolji kompresor očisti sve a komponente izgledaju kao nove!
Eh da ga je imat. A ja krpica, štapići za uši, pa puši puši... Nakraju me steglo u križima, tija san ga nabit kroz prozor.
Kućište...
čestitam stari na kupovini... vjeruj mi nećeš požaliti... uživaj u ljepotanu i stavi još slika...
Kućište...
i djelovi.
Savršenstvo crne boje..kako će to dobro izgledati u kućištu, jedva čekam slike!
edit:evo sad su došle...
Veoma lijepa kopovina :D
Jedan detalj se ne može vidjeti na slikama, a to je ovo slovo 'e' na EVGA ploči. Kad je PC upaljen onda se ono pali i gasi - otprilike svake sekundu i po. U ritmu, kao da je srce - takav efekt su htjeli valjda i postići. Gušt je gledat kako to e 'diše'.
Hvala, hvala.
A evo i sve sklopljeno
lijepo lijepo, a vidim i pila unutra....
i djelovi.
Ala EVGA preljepa matična, kako dobro izgleda.
Hvala, hvala.
A evo i sve sklopljeno
Malo poslagat bolje kablovinje i sve 5+
Hvala, hvala.
A evo i sve sklopljeno
Malo poslagat bolje kablovinje i sve 5+
Pa di ces bolje?? da ih odreze da se ne vide???
i djelovi.
ulaalalalalal....najviše mi se sviđa SSD jeli to ovaj??? za koliko ti se brzo loadaju windowzi???? RESPECT
Kućište...
i djelovi.
Hvala, hvala.
A evo i sve sklopljeno
Sve super.. Samo imam pitanje za rame.. Mozda glupo pitanje al nema veze.. Jel rami dobro funkcioniraju? Jer su to rami za Phenome pa pitam..
Sve super.. Samo imam pitanje za rame.. Mozda glupo pitanje al nema veze.. Jel rami dobro funkcioniraju? Jer su to rami za Phenome pa pitam..
i mene baš to zanima
nek baci neki bench npr. u everestu pa nek usporedi rezultate s nekim tko imate rame ali sa phenomom
i djelovi.
ulaalalalalal....najviše mi se sviđa SSD jeli to ovaj??? za koliko ti se brzo loadaju windowzi???? RESPECT
Moj jest intel x25-m gen2, ali čujem da imaju neki srebrni (kao ovaj što si ti poslao link), a i ovakvi kao što sam ja poslao (sa crnim rubom). Kada sam nabavljao disk, pred jedno 2 mjeseca, čuo sam da ovi srebrni imaju neki problem. Ali sad se više ne sjećam koji. Malo 'prevrni' Internet.
Šta se tiče brzine, totalno ludilo, win7 64bit digne za nekih 20-ak sekundi (gruba procjena, nisam štopao - ali hoću) iz shut down-a. Ali aplikacije pokreće skoro trenutno (klik- i gotovo!) i to je ono pravo.
Ajde molim te zavrti OVU skriptu.
Kućište...
i djelovi.
Hvala, hvala.
A evo i sve sklopljeno
Nemam nikakvih problema. Ali, o RAM-u ne razmišljam puno - tražio sam Corsair (imam dobra iskustva s njima) i da je 8Gb (jer radim dosta video obrade).
Ali, ništa PC-u ne pomaže kao SSD disk. Koji RAM, CPU, VGA... sve su to razlike u nijansama. Za pravo ubrzanje treba SSD.
Gdje si to kupovao shkval? Koliko znam EVGA matične se baš i ne prodaju kod nas, a na tipkovnici su neka slova malo drugačija. Također, grafa u potpisu i ona u tvom kompu ne izgledaju isto. Di je kvaka?
Ajde molim te zavrti OVU skriptu.
Ipak je moja procjena bila previše subjektivna (šta ti je prelazak na SSD!). Doduše, ova skripta računa restart - tako da ne znam je li tu uključuje (a vjerojatno jest) i gašenje računala. Ili nije? A ja sam u trenutku testa imao svakavog smeća pokrenutog, tako da je ovo real-life rezultat.
Ali kad mi PC skroz ugašen na shut down i upalim ga - dojam je da se boot-a 20-ak, max. 30 sekundi.
Gdje si to kupovao shkval? Koliko znam EVGA matične se baš i ne prodaju kod nas, a na tipkovnici su neka slova malo drugačija. Također, grafa u potpisu i ona u tvom kompu ne izgledaju isto. Di je kvaka?
Pa postaj tamo u toj temi, bit ćeš među prvima. Ovo je fantastičan rezultat..
Benko je trenutno prvi sa 34 sekunde, ali on je odvrtio na čistoj instalaciji, a ti kako kažeš, u real life okruženju.
Da, računa ti se gašenje računala..
Jooj, sad se još više nadam da će mi ostat love za SSD (slažem novi PC uskoro)...=)
Kućište...
Da da, to je taj osjećaj kad kutija stigne doma!
Moj jest intel x25-m gen2, ali čujem da imaju neki srebrni (kao ovaj što si ti poslao link), a i ovakvi kao što sam ja poslao (sa crnim rubom). Kada sam nabavljao disk, pred jedno 2 mjeseca, čuo sam da ovi srebrni imaju neki problem. Ali sad se više ne sjećam koji. Malo 'prevrni' Internet.
Šta se tiče brzine, totalno ludilo, win7 64bit digne za nekih 20-ak sekundi (gruba procjena, nisam štopao - ali hoću) iz shut down-a. Ali aplikacije pokreće skoro trenutno (klik- i gotovo!) i to je ono pravo.
ma jok brate, ja sam to pitao čisto iz znatiželje, nemam ja toliko para.....
Pa di ces bolje?? da ih odreze da se ne vide???
Imas tu u mome starom albumu slike od trenutne konfe tj. trenutna je ova gdje su slike sa Obsidianom:
http://s999.photobucket.com/albums/af120/win__32/
Napravim ovih dana nove slike gdje sam jos malo sve poslozio pa postam slike....tj. vrijeme je za ciscenje kompa pa kada ga ocistim budem opet sve poslikao jos jednom.....
Nije se nista promjenilo, osim sto sam jos malo bolje rijesio kablovinje......