Kolko W? ja imam Asusovo od 360W i vjerno me sluzi vec 6 godina..
Ja imam MS 125W i sluzi me 3 godine. Stalno se pitam je li mi fen upaljen.
Ja imam MS 125W i sluzi me 3 godine. Stalno se pitam je li mi fen upaljen.
mislim da je od 450W a sa strane mu piše peak 500W
Evo malo sličica.
U međuvremenu uletila nova, pasivna "zvijer" (Gainward 9400GT)
Možda da "fan card" premjestiš jedan utor gore da ima veći efekt u hlađenju.
Evo malo sličica.
U međuvremenu uletila nova, pasivna "zvijer" (Gainward 9400GT)
Možda da "fan card" premjestiš jedan utor gore da ima veći efekt u hlađenju.
Teško, jer su mi tu FAN_SYS i FAN_PSU konektori na matičnoj na koje su spojeni
prednji i stražnji sharoonići..a i Gainward 9400GT(pasivna) se poprilično grije bez dodatnog
propuha (idle 60oC , load 80oC)..ovako grafa u idle-u 37oC a u loadu 43oC.
EDIT: nisam skužio dobro, mislio sam iznad grafe
Ma dobro je i ovako..možda bi bilo previše stisnuto da je skroz uz grafu pa nebi
zrak imao gdje ići..
može li itko da pomogne oko napajanja
Odlično...iako bi možda bolje bilo da je plexi, ovako je skoro kao svako kućište...
di ti je optika(dvd)?
A šta meni znači da se vidi u njega tj da vidim komponente ništa, ali ovako je unutra hladno propuh odlično sve radi a optike nema (ako ce trebati dizati vindowse onda preko USB a sve ostalo što treba preko laptopa ) .... pozz!!
Super je. S čim si rezao i spajao spojeve?
Kolko ventova, mora da je propuh..;)
Neka gleda kom se da...
Uzalud su ti ventovi ako je komp ovako otvoren...sobu hlade onda
Neka gleda kom se da...
što je ovo?? pronađi razliku??
Super je. S čim si rezao i spajao spojeve?
Kolko ventova, mora da je propuh..;)
bijaks radi čuda a spajao sam ljepilom za pleksi; a vent je 3 za ulaz i 2 izlaz NEXUS BASIC svih 5 ... i bome je propuh!!
evo da se pohvalim, NAPOKON sam skupio za 5770 i ubo još terabajtni hard pa sada to izgleda ovako...
imas dobro kuciste ali kablovi su ti koma...
evo da se pohvalim, NAPOKON sam skupio za 5770 i ubo još terabajtni hard pa sada to izgleda ovako...
imas dobro kuciste ali kablovi su ti koma...
a znam, glomazni su i puno ih je, a šta da radim?
a znam, glomazni su i puno ih je, a šta da radim?
jel moguce taj snop sa vezicom vezat za ovaj komad metala kod napajanja?
Može se to riješit. U mom kućištu je totalno nemoguće "sredit" kablove, (tako kažu mnogi vlasnici istog), ali uz malo akcije, (čekić, brusilica, štemalica i slično...) sve se da rješit... (slike)
Sve te kablove malo raspusti, i zaveži ih iznad pržilice, a čini mi se da se mogu i zavezat iza kaveza od diskova....
Može se to riješit. U mom kućištu je totalno nemoguće "sredit" kablove, (tako kažu mnogi vlasnici istog), ali uz malo akcije, (čekić, brusilica, štemalica i slično...) sve se da rješit... (slike)
Sve te kablove malo raspusti, i zaveži ih iznad pržilice, a čini mi se da se mogu i zavezat iza kabela od diskova....
brutalno doktore :D
Sve te kablove malo raspusti, i zaveži ih iznad pržilice, a čini mi se da se mogu i zavezat iza kaveza od diskova....
Od kud vam te mreže u koje stavljate kablove?
E da, to i mene zanima, ja sam jednu dobio pored napajanja... al samo jednu ::(
To se dobije defaultno s napajanjem. Uglavnom uz sva malo pristojnija napajanja dolaze "obuceni" kablovi.
To se dobije defaultno s napajanjem. Uglavnom uz sva malo pristojnija napajanja dolaze "obuceni" kablovi.
Se može to kupiti negdje?
Se može to kupiti negdje?
Tzv. "snake skin" mozes kupit npr. u trgovinama audio opremom......
ajde baš ću probati, ovo ti jako uredno izgleda i sigurno je hlađenje učinkovitije...
Generalno čišćenje. Satralo me al se isplatilo.
Kod čišćenja je najbolji kompresor očisti sve a komponente izgledaju kao nove!