Half Life 2!
http://www.metacritic.com/games/pc/scores/
COD 4 tek 23. YEEEESSSSSSSSSSSSS :p
Half Life 2!
http://www.metacritic.com/games/pc/scores/
COD 4 tek 23. YEEEESSSSSSSSSSSSS :p
najvise vremena sam proveo uz UT2004 zatim CoD2, Wolfenstein 3D, Quake2 te F.E.A.R.
tak da bi to moglo biti 5 najboljih, ali sam ih se toliko izigrao da se zasitih...
od novijih naslova Crysis me najvise odusevio (ne racunajuci kraj, jer tko ce sad docekat nastavak)
Quake 2 i 3, Crysis.
Svi spominju novije igrice kao najbolje,ja cu izdvojit jednu malo stariju koja je meni priustila mnogo sati zabave i straha na kompu,a to je RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN(nisam siguran kak se pise wolfstein).mislim da ce se dosta ljudi sloziti.
COD 2 i COD4
Svi spominju novije igrice kao najbolje,ja cu izdvojit jednu malo stariju koja je meni priustila mnogo sati zabave i straha na kompu,a to je RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN(nisam siguran kak se pise wolfstein).mislim da ce se dosta ljudi sloziti.
E RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN po ispravku H-mana.
Far Cry, Deus Ex, Half-Life (jedinica), Stalker - tim redoslijedom
Terminator:Future Shock
Half-Life
COD4
Battlefield 2 i Call Of Duty United Offensive
UT (svi), Unreal (svi), F.E.A.R, Counter strike, CoD. Ak moram izabrat sam jednu igru onda UT 2004.
GoodOl'W:ET
Call of Duty 2 definitivno...po meni najbolji MP...barem najzarazniji, pošto sam pobornih starijih igara tu su još i Medal of Honor AA,zatim H&D 1 i 2,Project I.G.I 2, malo debilno al Global Operations (sviđa mi se nadogradnja oružja) CS 1.6 i Source, XIII(lol) i "last but not least" Brothers in Arms:Road to Hill
Half-Life 2, TF2, CoD4
Crysis
najbolji SP bi uskoro mogao postati Left for Dead, jedva cekam tu igru!
Crysis
najbolji SP bi uskoro mogao postati Left for Dead, jedva cekam tu igru!
bioshock - a nije čisti FPS, već neka mješavina između FPS i RPG, al svakako je odlična
Wolfenstein - onaj za ps2
Medal of honor - oni šta su bili za PS1, nisan ove nove
CoD2&4 (cod 1 nisan igra..)
1. Deus Ex - Puno je razloga zašto je dobar, a mislim da ih svatko zna.
2. Half Life 2 - Unatoč linearnosti igra je odlično režirana.
3. UT serijal - Tata svih multiplayer igara
4. Quake serijal - Mama svih multiplayer igara
5. Doom serijal - Odlican
za mene je najbolji FPS COD1,COD2,COD4 i to ne u single nego u multiplayer-u preko neta ili na lan partiju
CoD4 i F.E.A.R.
F.E.A.R, COD 1,2,4; Half-Life i Painkiller...
CoD2(MP naravno) i QUAKE 3 Arena
Call of Duty:1,United Offensive,2,4
Max Paine 2