bok!ja se vec duze vrijeme igram COD4 mp i do sada nisam imao problema oko pinga(do danas).Danas sam krenu igrat i ping mi je average 75 pa je znao skociti do 120.prije mi je bio 50 average.moj provajder je amis imam brzinu od 4 mbps(169 kn mjesecno) speedtouchov modem i usb adapter d link g dwl g122.sto da radim..?ima li tko kakve ideje?zahvaljujem se na odgovorima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
firewall isklju;i
@treba, ne lupetaj...
Najvjerovatnije da je do servera. Je li ti se ping povećao na serveru na kojem je prije bio nizak?
Ping ti najviše ovisi o kvaliteti hostinga servera i njegovoj udaljenosti od tebe. I ni taj 120 ping
nije zabrinjavajući. Meni se rijetko spušta ispod 100 na većini servera (blagodati bosanskog broadbanda:)).
@treba, ne lupetaj...
Najvjerovatnije da je do servera. Je li ti se ping povećao na serveru na kojem je prije bio nizak?
Ping ti najviše ovisi o kvaliteti hostinga servera i njegovoj udaljenosti od tebe. I ni taj 120 ping
nije zabrinjavajući. Meni se rijetko spušta ispod 100 na većini servera (blagodati bosanskog broadbanda:)).
igram na serveru drugovi stake ako je netko cuo.na tom sam serveru vec 2 mjeseca i sve je uredno radilo.danas sam probao samo taj server(stake) i ping mi je prvih 10 minuta bio 60 a onda je poceo divljat te se nije spustao ispod 70.ja neznam kak mi je komp tak odjednom poludio.zbog ovog sam u velikoj panici pa neznam sto da radim,cijeli dan radim na kompu da bih ovo sredio pa bi molio ako jos imate kakav prijedlog da postate ovdje
da vam malo tocnije objasnim,igrao sam COD 4 i zvuk puski mi je bio cudan tada sam otisao u control panel ,sound i tamo nesto sprckao da bi mi zvuk bio bolji,vratio se ja u igru i ping mi je poceo skakati.sada da li mogu te opcije u control panelu kako vratiti na default?da li bi reinstalacijom windowsa vratio to na default?da li je mozd neki virus usao u komp pa me ping je**?da li je mozda moj provajder kriv za to?molim vas ako znate bilo sto da kazete jer se vec mucim s ovime
EDIT:sta nitko ne zna??