COD 4 ping problem

poruka: 6
|
čitano: 4.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
COD 4 ping problem

bok!ja se vec duze vrijeme igram COD4 mp i do sada nisam imao problema oko pinga(do danas).Danas sam krenu igrat i ping mi je average 75 pa je znao skociti do 120.prije mi je bio 50 average.moj provajder je amis imam brzinu od 4 mbps(169 kn mjesecno) speedtouchov modem i usb adapter d link g dwl g122.sto da radim..?ima li tko kakve ideje?zahvaljujem se na odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD 4 ping problem

firewall isklju;i

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD 4 ping problem

@treba, ne lupetaj...

Najvjerovatnije da je do servera. Je li ti se ping povećao na serveru na kojem je prije bio nizak?

Ping ti najviše ovisi o kvaliteti hostinga servera i njegovoj udaljenosti od tebe. I ni taj 120 ping

nije zabrinjavajući. Meni se rijetko spušta ispod 100 na većini servera (blagodati bosanskog broadbanda:)).

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 4 ping problem
nedIm kaže...

@treba, ne lupetaj...

Najvjerovatnije da je do servera. Je li ti se ping povećao na serveru na kojem je prije bio nizak?

Ping ti najviše ovisi o kvaliteti hostinga servera i njegovoj udaljenosti od tebe. I ni taj 120 ping

nije zabrinjavajući. Meni se rijetko spušta ispod 100 na većini servera (blagodati bosanskog broadbanda:)).

meni je tako bilo
16 godina
COD 4 ping problem

igram na serveru drugovi stake ako je netko cuo.na tom sam serveru vec 2 mjeseca i sve je uredno radilo.danas sam probao samo taj server(stake) i ping mi je prvih 10 minuta bio 60 a onda je poceo divljat te se nije spustao ispod 70.ja neznam kak mi je komp tak odjednom poludio.zbog ovog sam u velikoj panici pa neznam sto da radim,cijeli dan radim na kompu da bih ovo sredio pa bi molio ako jos imate kakav prijedlog da postate ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD 4 ping problem

da vam malo tocnije objasnim,igrao sam COD 4 i zvuk puski mi je bio cudan tada sam otisao u control panel ,sound i tamo nesto sprckao da bi mi zvuk bio bolji,vratio se ja u igru i ping mi je poceo skakati.sada da li mogu te opcije u control panelu kako vratiti na default?da li bi reinstalacijom windowsa vratio to na default?da li je mozd neki virus usao u komp pa me ping je**?da li je mozda moj provajder kriv za to?molim vas ako znate bilo sto da kazete jer se vec mucim  s ovime

EDIT:sta nitko ne zna??

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 14:53 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice