NAPOKON :D
nakon dva tjedna čekanja, stigla je ^^
pogodili me praznici i godišnji u trgovini, a i dobavljač nije dostavljao radi toga, pa se odužilo
prvi dojmovi su odlični, predobro za tipkanje na njoj, nisam očekivao toliku razliku između membranske i mehaničke, taman mi paše, cijela crna sa crvenim osvjetljenjem
ugodno u pm za pisanje :D
kako mi je ovo prva mehanička tipkulja, prezadovoljan sam, brown switchevi su odlični, bump se jedva osjeti na njima, no dovoljno da znaš kad je tipka pritisnuta
osvjetljenje je diskretno, trentuno ga imam na 10% i ne vidim potrebe da stavljam na jače
o ringove ću morati kupiti prije ili poslje, jer nisam mislio da će bit baš toliko glasno (očekivao sam da bude tiša xD)
malo mi je čudno što tipku jedva pikneš i već ju registrira, no to mi je odlično dok nešto pišeš pa da bude tiše
meni je savršena, minimalna veličina, osvjetljenje, cherry prekidači, bez num pada, taman ono što sam tražio za kupnju
sve u svemu, dobro da sam se isprsio i kupio ovo
krenuo sam od membranskih za 200 kn, a na kraju kupio ovu mehaničku za 700, i dobro da jesam :)
dakle trenutno od periferije imam sve, miša, tipkovnicu, podlogu, slušalice, još mi samo fali normlano stolno računalo...
kad će to, neznam, ali ne tako skoro nažalost...
nemogu nikako pogodit sliku da se normalno vidi...